Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 19 lis 2008, 17:39

anielica dzieki za mile slowko, ale ja nie jestem znawca, siedze duzo na necie kiedy mam byle problem.
wiem ze w polsce sa wciaz inne metody niz w uk na przyklad. ktos na jakims forum mnie wlasnie wyzwal za metody.

jedno wiem kiedy probowalam bez klatki, piesek siusial co pol godziny, jednakze od kiedy stosuje klatke maly potrafi wytrzymac 3 godzinki. nie wuobrazam sobie przy 2 dzieci i calodziennym balaganie, ktory moje dzieciaki potrafia zrobic w ciagu 5 minut, jeszcze sprzatac siuski i kupki.
duzo tez sie dowiedzialam od veta.

wracajac z dziecmi ze szkoly, podjechalam zatankowac i bylam troszke zamyslona ale wiedzialam ze stoje w kolejce za mezczyzna, nagle pojawia sie jakas wstretna hinduska z zebami jak u konia (to jest chamskie ale sobie na to zasluzyla)i wpycha sie przede mna. :evil:

ja mowie ze to chyba pomylka, a ona do mnie z morda ze ona tu stala i poszla po chipsy. :doubt:

ja na to ze nie sadze,

ale tak sie rozkrecila, ze mowie,

niewazne, jesli ci to tak do szczescia potrzebne, prosze bardzo, nie jestesmy w piaskownicy.

kasy byly dwie, ze slepu wyszlysmy prawie rownoczesnie. co za tupet, a moze ja tak naiwnie wygladam? :badgrin:
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 19 lis 2008, 17:53

bluebeleczka pisze:moze ja tak naiwnie wygladam?
...moze nie naiwnie...ale jak dziewczynka...ale to chyba na plus dla Ciebie!

A co do forum o zwierzakach...przegladlam wczoraj cos o yorkach..trafilam na dogomania...Boze jak tam ludzie potrafia obrzucic sie ....kupa wlasnego czworonoga... ktos poprosil o porade jak nauczyc psiurkaa czystosci...i przez 50stron musialam przebrnac,zeby doczytac co mnie interesowalo...az mnei odrzucilo...zero kultury...i nie ma czy moderator czy tylko formulowicz...wszyscy blotem na siebie... :|

A co do kultury za granica...tu w Niemczech ludzie tego pilnuja...dzis w musialam polatac za moja pacjentke...po nizszych pieterkach...czyli czesci biurowej...zeszlo mi dwie godzinki...zalatwiania w sumie dla jej meza domu starosci...ale po pol godzinie mialam dosc...kazdemu mowic dzien dobry...itd...juz spuszczalam glowe i udawalam ze zajeta jestem papierami....

Ale zdazaja sie jak wszedzie hamskie zachowania...najlepsze sa ...neistety nasze rodaczki...Boze dziewczyny ja sama czasem rzuce jakims slowem,al enie publicznie i raczej jak "gadam sama ze soba"... :p ale tutaj Polki jakby...w masarni pracowaly miesem rzucaja....az mi czesto wstyd sie przyznac ze to moje rodaczki...chodz bedac teraz w Pl.....pierwsze slowa slyszalam k...c tylko przy granicy wysiadlam zatankowac...

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 19 lis 2008, 18:36

Anielicanrw pisze:.chodz bedac teraz w Pl.....pierwsze slowa slyszalam k...c tylko przy granicy wysiadlam zatankowac...
hi,hi, szczera prawda.
chociaz ja sobie lubie czasami przeklnac, czasami i nigdy przy dzieciach.
moj synek chodzi do sobotniej polskiej szkoly, jak na jarmarku- afera goni afere- kto z kim, ile maja kasy itp.

niedawno pewien tatus z tejze szkoly walnal mnie obuchem w gowe pewnym tekstem.

mianowicie sprzedalismy bmw, bo bylo zbyt drogie w utrzymaniu itp, niewazne, moim zamiarem jest odlozyc na wiekszy dom ktory potrzebujemy na wczoraj.
kupilismy inne. mowie o tym a on do mnie " no co ty przeciez wy ladowani jestescie"
o k***a, czy on mi na koncie siedzi zeby wiedziec jak mi jest dobrze, co za gnojstwo.
naprawde mowie wam tam jest rewia mody, wszyscy patrza czym podjezdzasz, mamuski wyciagaja na ta okazje najlepsze ciuchy. o zgrozo.
od dwoch lat mam 2 polskie kolezanki, dziewczyny na poziomie.

a jak tam nasze brzusie sie dzis czuja?

anne21- noughty girl- napisz jak tam forumowiczka.

moj maz - maruda dzis w shropshire, jak ja to lubie, winko i jakis filmik.

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 19 lis 2008, 18:57

Ale sie rozpisalyscie ;) a z pieskami malymi to jest tak,ze wbrew pozorom to one lubia rzadzic jakby mialy kompleks nizszosci,to prawda ;) mialam jamnika w Polsce i wiem co mowie, ale nie lubie juz tej rasy,teraz od kilku lat w Polsce siedzi kundelek-zajebisty charakter,uwielbiany,kochany i dobry,i tak wychowany,ze nie zebrze tylko zna swoje miejsce i boi sie wchodzic na tapczan. W sumie wychowalam juz dwa szczeniaki ale powiem wam szczerze,ze nie mialabym juz sily wdeptywac w kupki i siki od nowa,jesli kiedys kupie psa to doroslego. Oczywiscie goldenka lub labka
A Ty Anielica to sie nie zastanawiaj tylko spraw sobie pieska,nawet nie wiesz jak go pokochasz,zycie bez psiaka jest smutne,ja szalenie tesknie za moim z Polski,i jak ogldam zdjecia to czasem zdarza sie mi plakac nad nim nie nad bliskimi :|
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 19 lis 2008, 19:12

Londyjka pisze:jak ogldam zdjecia to czasem zdarza sie mi plakac nad nim nie nad bliskimi
cos w tym jest. zwierzaki potrafia z nas wyssac poklady uczuc. :badgrin:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 19 lis 2008, 19:23

jesli chodzi o rewie i "bogaczy" to nie tylko u was , hehe... 8-)

pamietacie, moja znajoma, nathalie z paryza ??? - kobieta z klasa...i z kasa
(przynajmniej takie robila wrazenie) , miala do oddania swoj dom... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 000003.gif

...wiec ja sie na ten dom napalilam masakrycznie http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /brawo.gif...
bo z tego ,co mi opowiadala, miala byc willa nieziemska , basen , osiem pokoikow,wieeelki ogrod, garaz - cod miod ! :-)

no wiec wczoraj , pojechalam obejrzec ten "palac"... :?
i co ???
na miejscu przerazilam sie niesamowicie !!! :o

drzwi odrapane, stare podlogi, kuchnia i lazienka baaardzo stare, zniszczone !!!
ogrod nie ogrodzony... zreszta , skladal sie z trzech kawalkow ,wiec trudno powiedziec , gdzie sie konczyl a gdzie zaczynal...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 01blee.gif... garazu brak ! tylko jakis daszek na jeden samochod!
wygieta palma obok... "basenu"... a ten basen to chyba tylko dwa razy wiekszy od mojej wanny !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :badgrin: ...nie wpomne juz o starych, piszczacych oknach, duzym, niezadbanym tarasie , brudnych wszedzie scianach i piecach w dwoch pokojach... :o

jednym slowem: brud ,smrod i ubostwo...! :oops: :oops:
teraz wiem ,ze wszystko to, bylo na pokaz, zwykle bla bla bla...
zawsze kazdy o niej , ze ona to musi byc bogata,bo czego to ona nie ma... :|

a jak sie nosila, jakie miala ciuszki ! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20byc.gifmasakryczne futra, plaszcze ...ciagle nowe torby najlepszych marek !
elegancka, w mercedesie... :badgrin: :badgrin: :badgrin:
ech, szkoda gadac w ogole... :?

..........
noc mialam bardzo zla -dzien troche lepszy
...dostalam dziwynch skurczy, tam wewnatrz... :roll: ...jak sie skonczyly to zdychalam pozniej prawie godzine... :roll:
ale nie krwawie, wiec jest chyba ok.
poza tym , czesto jak zrobie siusiu...zaczyna bolec mnie brzuch... :oops: ...jakas minute..pozniej samo przechodzi...
nie wiem, czuje sie taka pelna... i wielka ! co zjem ,to wzdecia ! :evil: ... nawet sikanie sprawia mi problemy !!! :evil:
w nastepnym tyg. znowu ide do lekarza...inaczej chyba sie wykoncze ! :badgrin:

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 19 lis 2008, 20:04

Samanthii pisze:jak sie nosila, jakie miala ciuszki ! masakryczne futra, plaszcze ...ciagle nowe torby najlepszych marek !
elegancka, w mercedesie...
ech, szkoda gadac w ogole...
pozorantow jest cale stada...ci najbardziej szpanujacych...bez liku... tak wlasnei siedze sobie na nk ostatnio i patrze co moi znajomi za fotki wkladaja...Bozeeeeeeeeeee jak nie przy mercedesie...wiem ze go chlopczyna nie posiada...bo sasiad mojej siorki...a tu w gajerku,przylizany i oczywscie oparty o furke... kolezanka futerko z czegos co mialo czetry lapki ...a wiem,ze to futerko innej zanjomej,....bo miala na podobnych fotkach z ...tej samej chyba imprezy... Ja juz nie wiem...czy ludzie powariowali z ta kasa...na cholere mi pokazywac co mam??? Ja moze jestem jakas "niedouczona",ale jak juz dam fotke to ja tak obcinam zeby nikt nie widzial autka,domku...co mam sie chwali,ze mi sie lepiej powodzi od innach znajomych??? Ale tych pozorantow to tu sie nazbieralo ...wierzcie mi jak ida swieta...wynajmuja autka albo w lizing biora...zeby do Polski na swieta zajechac i by...sasiadowi gul skoczyl... Tu w Niemcowie tylko liczy sie tez czym jezdzisz gdzie i w jakie etykietki jestes obklejony...mam kolezanki ktore wierzcie mi nie schodza ponizej...jak to mowia marna D&G w ktorych to ciuchach smieci podobno wyrzucaja....a ja jak sie czasem gdzie pojawie...to z nich padam...wiecie co...no moja siorka to juz mowi ze bedzie zaklady robic...wchodze akurat np.spodenkach za pare euro...ale super lezacych...a te och achy....ze zaraz widac ze ciuch ma marke i szyty ja na miare...a spodnie wyrwane gdzies z przeceny... ale znawczynie....wiec mam obraz "pokazowek"...
Samanthii pisze:dostalam dziwynch skurczy, tam wewnatrz.
Sam Ty kochana uwazaj na siebie....

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 19 lis 2008, 21:47

Dziewczyny przezylam wczoraj szok...
(Pamietacie ta parke polakow ktorzy zniszczyli mi zycie jakis czas temu..)
.Wiec w niedziele bylam u fryzjera ,zrobilam kolorek jak to zwykle blondzik i przycielam grzywke bo juz sporo mi odrosla...
W poniedzialek w pracy ten koles gapil sie na mnie przez pol dnia...nie wiedzialam o co mu u diabla chodzi...
Nastepnego dnia jego zona pojawila sie w pracy w blond wlosach :o i z grzywka :o :idea: Myslalam ze padne!!!Normalnie wyglada jak moja kopia....Wkurzyla mnie jak nie wiem bo nie chce wygladac tak jak ona....Ta dziewczyna jest beznadziejna...
Najagorsze jest to ze wygladamy przez te wlosy jak blizniaczki...
Cale szczescie ze reszta moja jest zupelnie inna niz jej 8-) A jej zupelnie ten fryz nie pasuje.
A w przyszlym tyg bedziemy razem na tym samym weselu(znowu!!!)
matko i bedziemy wygladaly tak samo wrrrrrrrrrrrrrrrrr................
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 19 lis 2008, 22:05

misialeczek24 pisze:A w przyszlym tyg bedziemy razem na tym samym weselu(znowu!!!)
matko i bedziemy wygladaly tak samo wrrrrrrrrrrrrrrrrr................
pamietam jak opowiadalas jakie masz przeprawy...no widzisz sama jestes sola w oku...a najlepsze,ze panienka jest zazdrosna o ciebie i na dodatek...jestes dla niej WZOREM....a Ty masz jeszcze piekny biuscik!!! Oj on moze byc tylko Twoja marna kopia... ;)

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 19 lis 2008, 22:25

Oj biedna Misia , czy chce czy nie ma blizniaczke :roll: Tylko zeby ona sobie meza nie zamieniala na podobnego do Twojego ... ;) :badgrin:
ciekawi mnie ; co to za przyjemnosc jest z kopiowania innych ? :roll:
Misia , a jesli ubierzesz sie dziwnie , nie mowiac kiczowato , cekawa jestem czy tez Cie skopiuje :?: Warto sprobowac :-)
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”