zostalam wykorzystana-pigulka gwaltu ;(((

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 17 lis 2008, 14:10

Markonka pisze:Dziewczyny powinny być w tym solidarne i wszystkie nie dać mu spokoju.
Zastanowiło mnie cos co przeczytałem wcześniej...Być może ten facet zrobił krzywdę także innym dziewczynom..albo... jeśli to jego pierwszy raz...poczuje sie bezkarny...Najgorsze co może być ,to właśnie ta bezkarnośc... :evil: ..To zachęca do dalszych działan,do dalszych krzywd...
Gdyby tak nie trzeba było do znudzenia powtarzac przebiegu zdarzeń,nie mieć poczucia,że nie wierzy się temu co mówimy...pewnie byłoby prościej karać za tego typu rzeczy....Współczuje osobom po takich przejściach i podziwiam,jeśli maja siłę przejść jeszcze raz przez to piekło... :(
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 17 lis 2008, 18:53

janko2 pisze:Najgorsze co może być ,to właśnie ta bezkarnośc... :evil: ..To zachęca do dalszych działan,do dalszych krzywd...
dokladnie to mnie martwi. kiedys ogladalam program tu u mnie w uk na ten temat, wypowiadali sie anonimowo mlodzi kolesie.
wiekszosc z nich twierdzila ze to nic zlego, bo paninka i tak da ale po co tracic czas na skrecanie jej w knajpie i zmudne gadki jak jest taki rewelacyjny sposob.
dlarego mysle ze ten dXXXk dopoki nie poczuje "bata sprawiedliwosci" skrzywdzi jeszcze wiele dziawczyn.
jednakze coz tu wskorac kiedy problem jest bagatelizowany przez tych ktorzy "dbaja" o nasze bezpieczenstwo. oh(m1
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 17 lis 2008, 22:14

bylam w centrum praw kobiet, fundacja wystapi i bedzie reprezentowac moja osoba w tej sprawie, zostanie zlozona skarga do komendy glownej , skarga do urzedu miasta ( na szpital )i zlozony wniosek o sciganie ,od jutra zaczynam psychoterapie , jestem dobrej mysli ,
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 17 lis 2008, 22:37

nikoletka brawo, dzielna z ciebie dziewczynka.
cisnij do przodu, nie daj gnojkowi zwiac od odpowiedzialnosci. fajnie ze powaznie do tej sprawy podeszli, to pokrzepiajace.

nawet jesli (w najgorszym przypadku) sprawy nie wygrasz, to bedziesz w porzadku ze soba i odzyskasz poczucie wlasnej wartosci, dlatego ze sie nie poddalas, beznadziejnosci i strachowi. jestes niewinna, poszkodowana osobka, ktora domaga sie sprawiedliwosci i czas zeby odpowiedni ludzie zaczeli cie traktowac powaznie.

tak trzymaj, twardzielko!!! 8-)
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
Markonka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Markonka » 17 lis 2008, 23:11

nikolettkaa, jak to dobrze, że nie dałaś się zniechęcić! Nie daj się zbić z tropu, sprowokować, ani wmówić sobie winy! Trzymam za Ciebie kciuki!
13.10.Mentor 345cc anatomiczne. Clinica Medica dr Muraszko.

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 17 lis 2008, 23:24

oj jak dobrze!by to cos dalo i nie dali za wygrana!
oby dowody tez nie wyparowaly nagle...

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 17 lis 2008, 23:50

Brawo, Nikoletka! :-) Miejmy nadzieję, że ta fundacja pomoże; dobrze że takie instytucje w Polsce powstają i walczą o sprawiedliwość dla ofiar, chociaż tyle dobrego w tym zakręconym państwie bezprawia.
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

Awatar użytkownika
-asia
Senior Moderator Beauty
Senior Moderator Beauty

Post autor: -asia » 18 lis 2008, 00:08

Nikolettka
8-) 8-) 8-)

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 18 lis 2008, 00:22

nikolettkaa, nikolettkaa, nikolettkaa,
brawo kochana!!
jestem z ciebie dumna
silna z ciebie kobieta i wierze ze razem z fundacja dacie rade udowodnic temu swiatu ze bezkarnosci dla takich szmat nie bedzie!

wierze w ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 18 lis 2008, 09:25

nikola
bardzo dobrze ze ktos ci wreszcie pomoze i nie przejdzie temu bydlakowi to plazem ja bym tez zlozyla skarge i na szpital i na policje na samej gorze i jeszcze opisalabym to wszystko do programu uwaga przeciez to trzeba naglasniac i zwalczak s*****ow
wszystkie jestesmy z toba i moze to sie przydazyc kazdej z nasbez wzgledu na to ile mamy lat. slyszy sie o roznych wypadkach, chorobach i zawsze sie mysli ze nie dotknie to nas ze jest to tam gdzies w swiecie a nie na naszym podworku.TRZYMAJ SIE I NIE ODPUSZCZAJ. GRATULUJE POSTAWY ROBERTA. DOBRZE ZE JEST Z TOBA 8-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”