Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
To tez kwestia mimiki twarzy- tutaj na zdjeciu sie normalnie, naturalnie usmiecha. Podoba mi sie nawet to zdjecie, bo nie wzglada tu jak zdzira i patrzac na nie moglabym nawet uwierzyc ze jest sympatyczna
A jak wydyma usta i robi inne miny ala wamp, to wtedy nos tez przybiera nieco ladniejszy ksztalt, robi sie smuklejszy- znam to po sobie
Nos przy usmiechu rozlazi sie po calej buzi i idzie troche do góry przez co jest bardziej kartoflowaty
ja nie napisałam że ma zły nosek, tylko że nie jest idealny 100x bardziej wolałabym mieć taki jak ona ma naturalnie i nie musieć go poprawiać operacyjnie niż mieć poprawiany a ładniejszy ale jak mnie natura obdarzyła nochalem a nie nosem, to zrobiłam co zrobiłam
no i teraz pieknie widac jak sobie zrobila powieki i usteczka... no o piersiach nie wspomne... jestem ciekawa czym ona ostrzykuje sobie te usta ... efekt mi sie podoba... wlosy troche przesadzone...