Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 15 lis 2008, 19:00

cukiereczekPL pisze:a dociera to do nas jak tragedia dotknie rodziny lub znajomych....
trzeba byc na maxa ostroznym...
dokladnie, ja nigdy nie bylam specjalnie ostrozna, teraz to sie zmieni bo mam swiadomosc realnosci takiej sytuacji, poza tym moj maz ma obsesje i wielka traume bo to on ja znalazl.
nie spal od wtorku, dzis padl i przespal 15 godzin.
zabronil mi wychodzic wieczorem z psem, zamyka drzwi na klucz, sprawdza wszystkie okna.
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 15 lis 2008, 19:11

O Boze :o co za rzeczy sie dzieja! Mnie to ani najblizszych nie spotkalo ale to nigdy nie jest nic pewnego! teraz ja bede sie bac bo nie dosc,ze mieszkam na parterze i mam balkon to jeszcze moj maz prawie codzien pracuje na nocki !!! :cry: :!: :!: :!: :!:
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 15 lis 2008, 19:29

bluebeleczka pisze:moj maz ma obsesje i wielka traume bo to on ja znalazl.
nawet sobei neichce wyobrazac co ten czlowiek czuje....
poprostu niewiem nawet co pisac bo takie sytuacje nie mieszcza mi sie w glowie....
Londyjka pisze:teraz ja bede sie bac bo nie dosc,ze mieszkam na parterze i mam balkon to jeszcze moj maz prawie codzien pracuje na nocki !!! :cry: :!: :!: :!:
niema co popadac w paranoje (absolutnie nie twierdze ze ty popadasz hihi bo tez bym sie bala na parterze sama na noc brrrrr)
pisze ogolnie ....
ale napewno warto byc ostroznym w tych czasach....
Londyjko mam nadzieje ze nawet jak nie masz meza na noc to i tak macie kontakt telefoniczny......
poza tym na moim osiedlu jest domek do wynajecia wiec - dawaj do mnie !!
a ja juz w nocy bede czuwac nad Toba.....bedzie nam razniej ;)

ja wynajmuje dom na szczescie z alarmem i fajnym sasiadem ktory jest w domu 24/h takze.... zawsze by uslyszal jakbym wolala help help....

szkoda ze takie czasy nadeszly :|
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 15 lis 2008, 19:41

Mieszkam na osiedlu gdzie jest wsumie duzo Polakow ale wiecie jak to z rodakami jest,nie zawsze jest bezpiecznie. Wczoraj np pod moim oknem byla jakas awantura,podjechalo bmw paru gosci i sie klocilo.Nie wygladali na grzecznych chlopcow. Nigdy nie balam sie az tak ale teraz chyba zamontuje sobie wszedzie zarowki energooszczedne na cale noce bo mam do tego duze mieszkanie a boje sie takich :( w dodatku domofon jest zepsuty i mozna sobie wejsc :x :idea:
cukiereczekPL, fajnie byloby razem,napewno razniej

tez myslelismy o zalozeniu alarmu i dzisiaj z moim pogadam i przyspieszymy to...
ps a tak lubilam jego nocki bo jak na dniowki robil to ja cale dni bylam w domu sama i sie nudzilam... a teraz spac nie bede mogla...
jeszcze przed chwila przeczytalam przezycie nikoletki to mam ciarki na ciele i wlaczylam glosna muzyke zeby sie nie bac... :roll:
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 15 lis 2008, 20:34

przepraszam ze was nastraszylam. kilka dni sie do tego przymierzalam.
nie mozna panikowac ale naprawde badzmy ostrozne, zwlaszcza w wielkich aglomeracjach gdzie, ludzie nie zwracaja uwagi na wiele rzeczy scigani tempem zycia a przestepcy rosna jak grzyby po deszczu.
londyn jest przykladem szeroko pojetej przestepczosci.
kazdego dnia jadac do szkoly z synem slucham wiadomosci i glowa mnie boli, gangi nozownicze itp, zawsze jedna bylo to dla mnie jak odlegle opowiesci, prawdziwe ale jakby za kurtyna ktora mnie bezpiecznie od tego oddzielala.

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 15 lis 2008, 22:03

Jeny dziewczyny jakie wy tu straszne rzeczy wypisujecie :cry: swiat naprawde jest popiepszony tyle swirow na tym swiecie :!: Ja niby mieszkam w jednej z lepszych dzielnic jest tu cicho i spokojnie ale i tak nie czuje sie bezpieczna chyba nigdzie juz czlowiek nie moze sie czuc bezpiecznie :cry:
Jeszcze jak mieszkalam w Holandii to obrabowano nam dom-cale szczescie nikogo nie bylo...Oczywiscie sprawcow tez nie znalezli....
niby zbliza sie okres swiateczny ale z czego tu sie ceszyc jak tyle zla na tym swiecie :cry:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 16 lis 2008, 17:59

boze co za tragedie...to jest sraszne...ten swiat jest jakis pomylony...bardzo wam wpolczuje...ja zawsze po sto razy dziennie sprawdzam czy wszystko w domu jest pozamykane...to takie niesprawiedliwe co sie im przydazylo...ostatnio ogladalam film eden lake i niestety ale sa czasy kiedy wyrasta mlodziez ktora czuje sie bezwinna...ten film swietnie to pokazuje...boze strasznie mi przykro...
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 16 lis 2008, 18:14

dzis bylismy w szpitalu, przebudzila sie, hurrra! reaguje na komendy.
lekarze wciaz twierdza ze kryzys jeszcze moze nadejsc, ale chris cieszy sie chociaz ta chwila, jak dziecko. poplakal sie i wogole.
moj grzes wczoraj sie upil, a potem w nocy dzwonil do chrisa i obaj buczeli w sluchawke.

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 16 lis 2008, 18:15

boze chociaz tyle dobrze...ten swiat jest nienormalny...
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 17 lis 2008, 11:17

bluebeleczka, musi byc dobrze !!! 8-)
trzymam kciuki za to, zeby twoja znajoma doszla do siebie jak najszybciej ...!

...ja jak zwykle - padnieta... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... aciaga.gif
nic mi sie nie chce... :doubt: , zasypiam na stojaco... :oops:

ale obiecalam sobie, ze dzisiaj pojade na zakupy... :roll:
...spodnie robia sie za ciasne... :oops: ...i potrzebuje pare konkretnych swetrow i spodnic na zime ,hehe
(tak naprawde nigdy sie nie ubieralam za cieplo...tylko sexy ! :badgrin: )
niestety, ciezkie czasy przyszly .... i trzeba zmienic "styl" ! :badgrin:
pozniej podejde jeszcze do szkoly rodzenia ...musze zapytac sie ,od ktorego miesiaca trzeba chodzic i jak dlugo... ;)
interesuje mnie tez gimnastyka dla brzuchatych...
troche "sportu" sie przyda bo inaczej "zastygne" w tym lozku...hehe..

...ale najpierw , krotka drzemka... i kubek cieplego mleczka - mniam ! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... pije_1.gif

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... PDT_02.gif

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”