Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 12 lis 2008, 23:24

Samanthii, Bierz tabletki, dbaj o siebie, jedz na co masz ochote, jak Cie nosi na kawusie to tez sie napij, tylko troszke slabszej i nie wiecej niz 1 dziennie, co do pasztetu pomidorowego ja go w ciazy jadlam duzo i nie zaszkodzil. A co do lekarzy, to ja juz nigdy zadnemu nie zaufam. Pozdrawiam Renata
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 13 lis 2008, 12:30

Samanthii pisze: boszsze.......... co ja mam robic..........? :(
ja to wspolczuje Ci Sam ze ty w tak pieknym okresie swym musisz sie stresowac przez tych lekarzy i ich rozne opinie.....

w glowie mi sie nie miesci ze oni cie tak stresuja konsekwencjami brania leku a drudzy konsekwencjami ich nie brania :evil:

a ty biedna w potrzasku bo niewiadomo co robic :roll:
wspolczuje ci Sam....

co do ograniczen do jedzenia..ja jadlam wszystko na co mialam ochote...
do kawki tez sie przyznaje bo dla mnie dzien bez mlecznej kawki i ciahca to dzien stracony :badgrin:
popijalam tez cole bo smakowala mi najwytworniej w okresie ciazy hihihi

i mojemu dziecku nic nie jest, nigdy niemialo uczulen na nic,problemow z brzuniem...
jest duuzy i silny.......

powodzonka Sam i mysl pozytywnie i jakos ograniczaj ten stres ktory tak ci dostarczaja lekarza ktorzy powinni w tym czasie cie wspierac swa wiedza. :|
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 13 lis 2008, 13:41

kurcze dziewczyny tak na mnie napadłyście o ten alkohol ze mi glupio :oops: Ale i tak upieram sie przy swoim, bo skonsultowalam to dzisiaj z lekarzem i uzyl slowo ''zalecane'' (dot. jednej lampki wina) kobietom w ciazy- bez powiklan. Nie zlosccie sie na mnie, ja tylko przekazuje fakty...no chyba, ze ci angielscy learze sa naprawde do d... Pozdrawiam:)

Samanthii, kurcze Tobie naprawde wspolczuje i nie wiem co bym zrobila na twoim miejscu, ale pewnie nieźle sie stresujesz przez to, co tez nie ejst dobre dla dzieciaczka :( zycze powodzenia i poinformuj nas co postanowilas
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 13 lis 2008, 14:04

kochane jestescie... i macie racje... niezle schizuje przez to wszystko...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /cegly.gif

...zazdroszcze kobietom w ciazy, ktore przechodza ten czas bezstresowo i bez zadnych komplikacji....

dzisiaj dzwonilam znowu do polski.... do pani dr.... :roll: (po wczorajszych info. musialam po prostu !!!) :?
powiedzialam jej tez ,ze nie wiem co robic... ze oni tutaj nie akceptuja tych lekow ...
ze mnie strasza roznymi powiklaniami i chorobami ...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g_eyes.gif
ona powiedziala mi ,ze tak w cale nie jest i naprawde nie moze sie z tym wszystkim zgodzic...
...mowila ze to nie sa estrogeny i ze nie moga zaszkodzic... :roll: :?
...ale tak naprawde kto wie, co bedzie sie dzialo pozniej ... gdy moje dziecko bedzie dorastac...(?)
na necie znalazlam tez negatywne opinie na temat tych tabletek....

...wezme do konca drugie opakowanie (zostalo mi 9 tabletek), czyli do poniedzialku...
a potem zobaczymy....
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... eszany.gif

...jutro ide znowu do tutejszego gina... chce kobiete przekonac do tego leku, przyznam sie ,ze dalej biore duphaston...
i powiem , ze od poniedzialku powinnam byc pod stala kontrola...
w razie gdybym zaczela krwawic... :(

masakra......................

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 13 lis 2008, 15:52

Samanthii pisze:kochane jestescie... i macie racje... niezle schizuje przez to wszystko...
nie dziwie ci sie ze schizujesz
Samanthii pisze:na necie znalazlam tez negatywne opinie na temat tych tabletek....
nie czytaj za duzo Samciu...kurde czasami ludzie opisuja swoje przezycia a my pozniej sie stresujemy....
opisuja problemy po leku a nie dodaja juz ze dziecko jeszcze cos tam mialo czy odziedziczylo ......
ja pamietam jak czytalam te rozne fora jak bylam w ciazy i byla taka sytuacja ze pani pisala o dziecku ze cos tam nie widzi za bardzo i jej wszyscy zaczeli pisac ze to jakies wady serca ma ze sa przypadki ze takie dzieci maja wady i umieraja w krotkim czasie czy slepna....itp
kobieta tak sie zestresowala....bo doslownei glupoty wypisywali....
a dziecko poprostu zaczelo pozniej zauwazac przedmioty itp i nic mu nie bylo a kobieta tyyyle nerwow zjadla bo szukala jakiegos info czemu jej dzidzia nie sledzi za przedmiotami oczkami....

takze ja jak czytalam tego typu rady itp to przestalam wchodzic na fora ciazowe..
czytalam soebie ksiazki w domu.
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 14 lis 2008, 00:17

Hej,
Co do kotków, to po prostu w końcu się zdecydowałam. Są to małe wariatki (baby), milusie i... nie wiem, co będzie dalej (tak naprawdę, trochę zmotywowała mnie... wróżka - nie uwierzycie, jest chyba szamanką i czyta z mysli, w każdym razie po pierwszym razie już się uzależniłam).
Co do ciąży, to po prostu zostawcie to trochę na luzie.
Karolcia, to co pisałam, to moim zdaniem prawidowośc, ale ja np. piłam sobie pifko i winko czasem, oczywiście bez szaleństw. Nigdy nie dojdę do tego,czy moje problemy z porodem, byly akurat alkoholem spowodowane. Mam koleżanki, ktore miały i z ciążą i z porodem dużo większe trudności, a nie brały kropli do ust.... Nie wiadomo.
Sam, przypomina mi się, jak czułam, ze będzie dziewczynka, caly czas! Wydawalo mi się, że brzydko wyglądam its. W końcu poszliśmy do fantastycznego lekarza (w Katowicach - jeśli ktoś chce namiar). który robiąc usg powiedział: O! Jaja!
I tak rozwiał się mit dziewczynki i pojawił się tymczasowy Józek (docelowy Michał, oczywiście ;) )
Tak to z tymi ciążami bywa, nic nie da się przewidziec.....
Przez ¿ycie trzeba przejœÌ z godnym przymru¿eniem oka, daj¹c tym samym œwiadectwo nieznanemu stwórcy, ¿e poznaliœmy siê na kapitalnym ¿arcie, jaki uczyni³, powo³uj¹c nas na ten œwiat. (S.J. Lec)

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 14 lis 2008, 00:36

Jennys pisze:naprawdę, trochę zmotywowała mnie... wróżka - nie uwierzycie, jest chyba szamanką i czyta z mysli, w każdym razie po pierwszym razie już się uzależniłam).
wrozka?!
napisz cos wiecej.... tak mnie korci by do jakiejs wozki sie wybrac...hm....
moze dam ci moje zdjecie pokazesz wrozce i zobaczymy co powie hihihihihi
:badgrin:

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 14 lis 2008, 00:42

cukiereczek, śmiej się, śmiej.... ;) Po prostu znokautowała mnie. Nie powiedziała słowa, które nie byłoby prawdą. Masssakra :evil:
Przez ¿ycie trzeba przejœÌ z godnym przymru¿eniem oka, daj¹c tym samym œwiadectwo nieznanemu stwórcy, ¿e poznaliœmy siê na kapitalnym ¿arcie, jaki uczyni³, powo³uj¹c nas na ten œwiat. (S.J. Lec)

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 14 lis 2008, 00:46

cukiereczek, śmiej się, śmiej.... ;)
smieje sie ale...wcale nie zartuje...naprawde chcialabym pojsc do wrozki z ciekawosci by dowiedziec sie co powie i przekonac czy powie prawde ;)

takze jakby ktos sie wybieral to oferuje swoja fote do sprawdzenia ;)
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 20love.gifhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 20love.gifhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 20love.gifhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 20love.gif

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 14 lis 2008, 00:50

HEJKA
Emigrantki!!!
jak tam zycie na obczyznie ?
Przygotowujecie sie juz do swiat?Ja lece na swieta do PL ...nie bylam juz 100 lat...ech...zabieramy rodzicow i jedziemy do mojej sisterki do Szwecji 8-)
Samanthii, Serce jestem z toba myslami 8-)
buziolki!!!!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”