Umówić sie czy nie? - dla niezdecydowanych i doradców

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 12 lis 2008, 02:25

eh, wlasnie wrocilam ze spotkania z groupiem. mialo byc na chwilke, sluzbowo, przekazanie plakatow, wyszlo dluzej. udalo sie bez sexu - dobre i to. uslyszalam ze dobrze mnie widziec, ze tesknil, czy przytule i czy napisze mu jutro chociaz smsa.

cholera smsy i telefony sa codziennie. powinnam to uciac calkowicie. nie potrafie.
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
sarenka28
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sarenka28 » 12 lis 2008, 09:38

ewawawa, nie potrafisz, tylko nie chcesz tego uciąć. Sama sobie robisz huśtawkę i jemu pozwalasz na to, żeby Ci mieszał w głowie. Zakończ to, to nie jest gra warta świeczki :evil:
31.05.2007 400cc okrÂągÂłe wysoki profil dr ÂŁÂątkowski.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem wyjÂątkowo cierpliwa pod jednym warunkiem, Âże w koĂącu wyjdzie na moje :)

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 12 lis 2008, 16:42

to co? mam sie przestac odzywac?

wydaje mi sie idzie juz w dobrym kierunku. potwory zostaly jako tako uspione i usypiaja coraz bardziej. . . . a nasze kontakty wygladaja coraz bardziej jak kontakty starych przyjaciol niz pochrzanionych kochankow . . .

uwazasz, ze ta droga, bez sztucznej izolacji i obrazania sie nie da? albo nie powinno?

Awatar użytkownika
sarenka28
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sarenka28 » 12 lis 2008, 17:48

nasze kontakty wygladaja coraz bardziej jak kontakty starych przyjaciol niz pochrzanionych kochankow . . .
uwazasz, ze ta droga, bez sztucznej izolacji i obrazania sie nie da? albo nie powinno?
Nie wierzę, że widząc go nie myślisz o seksie z nim i że zaczynacie się traktować po koleżeńsku. Z tego co napisałaś to między wami jest duża chemia, poza tym codzienne smsy i telefony wzmacniają wasze relacje.
Powinnaś zerwać z nim kontakt na jakiś czas, żebyście mogli odpocząć psychicznie od tej sytuacji i wtedy zobaczysz jak to się potoczy.
I tak zrobisz po swojemu, moje rady nic nie zdziałają.
Mogę się założyć, że i tak niedługo wylądujecie w łóżku, albo w innym miejscu :doubt:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem wyjÂątkowo cierpliwa pod jednym warunkiem, Âże w koĂącu wyjdzie na moje :)

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 13 lis 2008, 00:26

pewnie ze mysle o sexie ale ja wogole czesto mysle o sexie, a tu coraz bardziej to kontroluje. tzn mimo, ze mysle o tym, to nie prowokuje i zaczynam potrafic powiedziec "nie" wbrew wlasnym checiom.

kontakt z nim telefoniczno-smsowy (czesty ale coraz bardziej kumpelski i wspierajacy a mniej podtekstowy) pozwala mi tego nie idealizowac i nie tesknic do tego wyidealizowanego obrazka (tak sie czesto dzieje przy zrywaniu i tak nam bylo przy 1.5 - dniowej probie zero kontaktu). a przy okazji dziala jak zawor bezpieczenstwa i pozwala na powolne uchodzenie emocji zamiast ich gromadzenia, ktore to mogloby doprowadzic do jakiegos niekontrolowanego wybuchu w postaci jego wizyty u mnie lub mojego pojechania do niego pod prace w plaszczu i bieliznie only ;)

latwo nie jest ale chyba sie uda :-)

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 13 lis 2008, 06:07

Sarenka 28..mądra babka z Ciebie.... :roll: ..i realistka.. :-)
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

Awatar użytkownika
sarenka28
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sarenka28 » 13 lis 2008, 09:12

ewawawa, trzymam za Ciebie kciuki, oby Ci się szybko udało wrócić do dawnych relacji. Jakbyś potrzebowała dostać młotkiem po głowie, to służę pomocą :badgrin:

janko2, swoje przeżyłam i wyciągnęłam wnioski z mojej lekcji.... :roll:

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 13 lis 2008, 11:21

sarenka28 pisze:janko2, swoje przeżyłam i wyciągnęłam wnioski z mojej lekcji.... :roll:
Tak też myślę.... :badgrin: ...bo inaczej to ty szukałabyś tu wsparcia... :oops:
Zresztą jesteś Koziorożcem.......

Według horoskopu.....Koziorożce zdają sobie sprawę z trudności, na jakie napotyka się w życiu i zawczasu do nich przygotowują.
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

Awatar użytkownika
sarenka28
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sarenka28 » 13 lis 2008, 12:55

Taaa, jestem typowym koziorożcem, tylko czasami zdarzają mi się wpadki :oops:

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 14 lis 2008, 03:56

sarenka to moze ty mnie tym mlotkiem jednak? :oops: dawaj!
chyba tego potrzebuje poprostu . . . ..

*ajebiste sniadanko sobie zrobilismy, no sex tylko jajecznicaaaa, ale jaka :-) 8-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”