...karolka, nie odbierz tego zle... ale zaden dobry lekarz nie zaleci picia alkoholu czy fajek kobietom w ciazy...
...
boszsze, nic mi sie dzisiaj nieeeeeeee chceee...!
Moderator: Zespół I
Zgadza sieNadia125 pisze: Zgadzam się, alkohol przenika przez łożysko i jest w całości wchłaniany przez dziecko, więc nawet niewielka ilość może mu zaszkodzić.
http://www.psychologia.edu.pl/index.php ... is&id=1593Nie ma bezpiecznej dawki alkoholu w ciąży,
każda ilość wypitego alkoholu wiąże się z ryzykiem uszkodzenia płodu !!!!

ja tez jestem takiego zdania ze nawet mala ilosc moze zaszkodzicJennys pisze:Niektóhrzy twierdzą, że nawet minimalna ilość może zaszkodzić dziecku,
co masz na mysli karolka ???karolka69 pisze: Ale ogolem drazni mnie jak niektore obnoszą sie z ciąża jak z kalectwem
Sam , szczerze zaufaj lekarzom w Polsce, nie podadza ci leku, ktory uszkadza plod. Ten lek ma podtrzymac twoja ciaze .Samanthii pisze: ... a dzisiaj dostalam maila od znajomego lekarza ... w ktorym napisal ,ze duphaston jest bardzo szkodliwy dla plodu...![]()
...
poza tym, ponoc po tym leku chlopcy rodza sie ze spodziectwem....![]()
a ja czuje ,ze bede miala wlasnie chlopczyka (wiem, moze to glupie...ale tak czuje i koniec ! chociaz od zawsze chcialam miec dziewczynke....)
boszsze.......... co ja mam robic..........?