Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 03 lis 2008, 21:28

Babina edytuj swoje posty ,nie pisz jednego pod drugim

Dżizuss,ale zescie sobie dzis temat wybraly ,prawdziwie babciowy :roll: .Od rana wzdecia,bekania i pierdzenia :oops:
nie.. no mnie to slabi ..sorry .Ja wiem ze nic co ludzkie nie jest obce,i moze jak mi kiedys zaczna kamienie dolegac sama sie zglosze do babiny :badgrin: .no ale teraz to poki co kurde zadna z nas na kamienie nie umiera!!
A poza tym jak bede chora na kamienie to pojde na operacje pociac sie albo endoskopem kamyki wyluskac.
Operacje plastyczne robimy :-D to co dla nas za problem jakies bzdetne kamyki :badgrin:

Dla rownowagi wstawiam dzis tu fotki mojego dzisiejszego makijazu.
Kupilam sobie cienie Bikoru + pedzelki + ziemie egipska jako podklad ,no i ruszam z nauka ladnego malowania twarzy.
Rewelacja ten Bikor! a wy jakich kosmetykow jakich firm uzywac? chodzi mi o te kolorowe czyli cienie .
Moje oczka nadaja sie i w watek o powiekach i w makijaz ,a wstawiam je specjalnie tu,bo to oczeta kobiety po 40 ;)
A propos, makijazystka ktora mnie instruowala albo taka delikatna i nic nie powiedzila ,albo wcale nie zauwazyla ze mialam plastyke powiek..hehe.
No wiec podziwiajcie:)

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20011.jpg http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20050.jpg http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20056.jpg http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20058.jpg

A zdjecia w calosci wysle Wam na priv :-D

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 03 lis 2008, 21:40

Fiu!!! Fiu!!! Cud - mniód !!! 8-)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 03 lis 2008, 22:38

No, zlituj się Ulrike! Było tylko o w. o b. i p. nie było :p .Bardzo ładnie zrobione oko. Górę robie podobnie, tylko jeszcze niżej ciągnę ten brąz, bo po plastyce mam bardziej okrągłe oko więc staram się go wydłużyć w kierunku skroni. Dół jest super. Tam jest kreseczka czy tylko cieniem pociągnięte.? Takie coś bym chciała zrobić, a zawsze napaprze za mocno. Jak ten narkoman nie mogę się odzwyczaić. Co to za firma? Ta ziemia Egiptu to nazwa koloru czy kosmetyku, bo ciemna jestem?

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 03 lis 2008, 23:21

O kurcze ale super!!! :o Na zdjeciu nr 2 pięknie widac ten makijarz 8-)
Ja jutro wam powiem jakich cieni używam,bo mam na dole w łazience,ale wiem,ze mam jakies tanie po parę groszy. Nie dałam więcej jak 20 zl za cień.
Wyślij calego pysiaczka na maila :-)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
lianka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: lianka » 03 lis 2008, 23:25

Oczka sliczne 8-) żałuje ze ja nie moge takich miec :doubt:

Babina, ta ziemia..... to jest puder.... echh
2006 -2008 r. Dr BrzuchaĂąski

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 03 lis 2008, 23:51

ullrike pisze:ziemie egipska jako podklad
To podkład czy puder? Bikor firma, a kolor ziemia Egiptu? Wstyd się przyznać ale lubie takie cienie ......po 2,50 {bazarowe} ostatnio kupiłam Este Lauder za 120 zł :cry: brąz i kremowy w kasetce. Nie mogę się tym pomalować!!!Żeby nabrać na pacynkę ,to najpierw skrobię patyczkiem , takie twarde!!Natomiast polecam podkład Revlon color stay. Swietny na zimę , bo nie ściera się i nie brudzi kołnierzy i szali.
zadowolona

Awatar użytkownika
lianka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: lianka » 04 lis 2008, 00:16

2006 -2008 r. Dr BrzuchaĂąski

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 04 lis 2008, 00:21

No wiec tak, na beauty tu jest caly temat na temat ziemii z Egiptu.
http://www.beautywpolsce.com/forum/view ... c&start=40

To jest puder bardzo ciemny jeden kolor dla wszytskich odcieni twarzy ,leczniczy dla cer z problemami i takich pryszczatych jak moja zwlaszcza.
Bardzo wydajny i wart swojej ceny,cienie tez wystarcza mi na cale zycie ..tak mysle.Nie bryla sie w zalamaniach powiek ,moza je ladnie ze soba miksowac i komponowac,
Na zdjeciach tego tak dobrze nie widac z reszta pozmniejszane.
No ja jestem zadowolona ,a foty zaraz wysle

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 04 lis 2008, 08:19

babina7 pisze:Dół jest super. Tam jest kreseczka czy tylko cieniem pociągnięte.?
jeszcze odnosnie pytania Babiny na dole oka jest kreseczka ale delikatna i roztarta a zrobiona jest wlasnie tym samym cieniem co na powiekach ,Pedzelek zmoczony w wodzie i mokrym cieniem namalowana kreska ,Na gornej powiece to samo tylko cieniem ciemniejszym poprowadzona mokra kreska.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 04 lis 2008, 09:55

Moje kosmetyki: podkład Max Faktor [50 zł bardzo jasny] nakładam tylko punktowo zeby ukryc poliftingowe przebarwienia, a to nakładam podkład ciemniejszy Lirene,[chyba 20 zł]cienie do powiek Euphora 10zł] i Pierre Rene[15 zł] i róż z Astora,pomadki,błyszczyki tez mam za grosze. Poniewaz nigdzie nie chodze wiec mam to wszystko przynajmniej z trzy lata,no jedynie podkład dokupuje cześciej. Mąż nie może mi zarzucić,ze wydaje fortune na kosmetyki haha,zresztą on i tak sie na tym nie zna.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”