Moderator: Zespół I

racja czarnulka..poza tym mlodziutka jestes wiec naciesz sie ta wolnoscia z mezulkiem bo jak dziecko sie pojawia to wiele sie zmienia w zyciu....i niema juz tak duzo czasu na chwile we dwoje hihihiczarnulka21 pisze:po co sie spieszyc ze zmianami

mam nadzieje ze nie przeze mnie...bo napisalam ze sie ciazowo tu zrobilo...ale ja nie mialam nic zlego na mysli!!!jedynie to ze ja nie mam co sie udzielac w tym temacie jeszczea co slychac u LONDYJKI i SAM?
nie zagladaja tu mamuski juz

:orenusia pisze: Misia Wydaje mi się ,ze Ty niedługo zostaniesz jednak mama. Cos mam takie przeczucie ,ze w przeciągu roku będziesz miala dzidziusia![]()
kochana doskonale cie rozumiem ,ja nie mam tu nikogo oprocz meza oczywiscierenusia pisze: Teraz na inny temat, znalazłam fajne forum o emigrantach z North East. Jest dosyć sporo ludzi z mojego miasta i okolic wiec moze wreszcie kogoś poznam!
Juz dokucza mi trochę samotność, najgorsze jest to ,ze nic ciekawego się u mnie nie dzieje. Dzień jak co dzień, nudno mi i popadam w przygnębienie

co do osob z pracy....zostawie to bez komentarza bo zreszta same wiecie jakie cyrki przechodzilam,,,i niestety historia sie powtarzasoby z pracy to tylko 'znajomi',nie raz juz sie przejechalam wiec jestem bardzo nieufna i sama staram sie unikac 'wiekszych' przyjazni
serce 28go ide na wizyte i wtedy zadecyduje.Misiu- nie jestem za bardzo w temacie wiec chcialam sie zapytac co z ta twoja operacja? Robisz ja w grudniu?