Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 03 lis 2008, 18:31

jesli mama sobie z grypa poradzi to dzidziusiowi ona niestraszna.
odnosnie pogody, szkoda slow, depresyjna, a wszystko dopiero przed nami.

czarnulka21
moja kuzynka nie mogla zajsc w ciaze przez 3 lata. rzucali sie z mezem na wszelkie badania, rozwazali wszelakie mozliwosci medycyny. codziennoscia stal sie sex na zawolanie jesli temperaturka byla odpowiednia itp. stracili erotyczna przyjemnosc bycia ze soba. w koncu jej maz stwierdzil dosc tego tak sie zyc nie da. odpuscili. zyli jak kiedys i z wakacji przywiezli jajo! po tym pierwszym od razu wpadka z drugim. wszystko sie zdarzyc moze i czesto wtedy gdy wogole tego nieoczekujemy. wszyscy to wiemy.
jest takie powiedzenie " daj czas czasowi".
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 05 lis 2008, 00:58

ja tak czytajac was ciaza itp....prawie zdecydowalam sie na dzidziusia,prawie... :roll:

wczoraj rozmawialam z mezem w porze lunchu a on o malo nie udusil sie jedzeniem kiedy mu powiedzialam"misiek postarajmy sie o dzidzie" ;) spytal mnie od razu co sie salo ?czy w pracy wszystko ok?czy dobrze sie czuje itp :badgrin:
dzis robilismy zakupy i on tylko ogladal sie za wozkami z dziecmi :o mowil ale bedzie prezent dla rodzicow przy wigilijnym stole gdyby nam sie udalo....wiecie co nawet sie wkrecilam w to przez moment...
potem powiedzialam ok ale w wakacje....
a przed chwila powiedzialam mezowi ze nie chce jeszcze ze chyba mnie to przeraza i ze jeszcze nie a on mowi wiem w wakacje...a ja nato kochanie za 2 lata ....prosze...
zasmial sie tylko i powiedzial wiedzialem....
:badgrin:
czarnulka21 dokaldnie tak jak pisze bluebeleczka, wyluzuj!!!i przestan o tym myslec a samo przyjdzie ;) sex ma byc przyjemnoscia a nie stresem zajde czy nie...

buziaki!!!!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 05 lis 2008, 02:39

misialeczek24 wiem wiem macie racje mam czas jeszcze wiec sie nie stresuje, jak narazie jest nam wygodnie bez obowiazkow tego typu wiec po co sie spieszyc ze zmianami. Ale nie ukrywam ze instynkt macierzynski mi dokucza :evil:

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 05 lis 2008, 19:38

uuu czesc trzecia emigracji......
misialeczek24,
wyczytalam ze cie wzielo na dzidziusia? hihi
mozna sobie tylko wyobrazic jak bedziesz miala corke jaka bedzie sliczna ;)
czarnulka21 pisze:po co sie spieszyc ze zmianami
racja czarnulka..poza tym mlodziutka jestes wiec naciesz sie ta wolnoscia z mezulkiem bo jak dziecko sie pojawia to wiele sie zmienia w zyciu....i niema juz tak duzo czasu na chwile we dwoje hihihi

a co slychac u LONDYJKI i SAM?
nie zagladaja tu mamuski juz? :roll:
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 05 lis 2008, 20:06

cukiereczekPL, slonko wzielo ale juz mi sie odwidzialo :oops: taka juz jestem sama nie wiem czego chce... :oops:
a co slychac u LONDYJKI i SAM?
nie zagladaja tu mamuski juz
mam nadzieje ze nie przeze mnie...bo napisalam ze sie ciazowo tu zrobilo...ale ja nie mialam nic zlego na mysli!!!jedynie to ze ja nie mam co sie udzielac w tym temacie jeszcze ;)
pzdr!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 05 lis 2008, 21:33

cukiereczekPL, slonko wzielo ale juz mi sie odwidzialo
ah my kobietki...zmienne hihihihihi
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 05 lis 2008, 21:50

Laseczki Mozę zmienimy nazwe tematu na Na emigracji-czyli jak to jest w ciazy?
:badgrin: :badgrin: :badgrin: Oczywiście zartuje ;)
Misia Wydaje mi się ,ze Ty niedługo zostaniesz jednak mama. Cos mam takie przeczucie ,ze w przeciągu roku będziesz miala dzidziusia ;)

Teraz na inny temat, znalazłam fajne forum o emigrantach z North East. Jest dosyć sporo ludzi z mojego miasta i okolic wiec moze wreszcie kogoś poznam!
Juz dokucza mi trochę samotność, najgorsze jest to ,ze nic ciekawego się u mnie nie dzieje. Dzień jak co dzień, nudno mi i popadam w przygnębienie :(
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 05 lis 2008, 21:58

renusia pisze: Misia Wydaje mi się ,ze Ty niedługo zostaniesz jednak mama. Cos mam takie przeczucie ,ze w przeciągu roku będziesz miala dzidziusia ;)
:o :oops: ty kochaniutka bez takich zartow mi tutaj :badgrin:
renusia pisze: Teraz na inny temat, znalazłam fajne forum o emigrantach z North East. Jest dosyć sporo ludzi z mojego miasta i okolic wiec moze wreszcie kogoś poznam!
Juz dokucza mi trochę samotność, najgorsze jest to ,ze nic ciekawego się u mnie nie dzieje. Dzień jak co dzień, nudno mi i popadam w przygnębienie :(
kochana doskonale cie rozumiem ,ja nie mam tu nikogo oprocz meza oczywiscie ;) zadnych prawdziwych znajomych :cry: tylko tacy z pracy i nic po za tym....
tez tylko praca i dom....takie to mam zycie ech...znikam bo przynudzam :?
buziolki!!!!
(angel

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 05 lis 2008, 22:09

Ja niestety tez tutaj nie mam zadnej bratniej duszy :( Osoby z pracy to tylko 'znajomi',nie raz juz sie przejechalam wiec jestem bardzo nieufna i sama staram sie unikac 'wiekszych' przyjazni :oops:

Praca,dom,praca,dom...i tak w kolko. Czasem popadam w taka monotonie,ze nie chce mi sie nawet wymalowac itp... jakos 'zdziadzialam' w tym Dublinie :evil:

Misiu- nie jestem za bardzo w temacie wiec chcialam sie zapytac co z ta twoja operacja? Robisz ja w grudniu?
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 05 lis 2008, 23:00

soby z pracy to tylko 'znajomi',nie raz juz sie przejechalam wiec jestem bardzo nieufna i sama staram sie unikac 'wiekszych' przyjazni
co do osob z pracy....zostawie to bez komentarza bo zreszta same wiecie jakie cyrki przechodzilam,,,i niestety historia sie powtarza :cry: az sie zyc odechciewa ale nie wazne...
.Misiu- nie jestem za bardzo w temacie wiec chcialam sie zapytac co z ta twoja operacja? Robisz ja w grudniu?
serce 28go ide na wizyte i wtedy zadecyduje ;)
shandapanda, my( tzn ja ty i sylwiach) musimy wyskoczyc na kawke wkoncu :idea:
(angel

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”