Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 29 paź 2008, 19:45

babina7 pisze:Ciekawe ile taka cieniutka kreseczka kosztuje
To pewnie zalezy gdzie,ale między 400 a 600 zł

babina7 pisze:Dopiero na zdjęciach zobaczyłam, że już przypominam sowę
Ale jak sie tę kreske ołówkową pociągnię cieniem w podobnym kolorze i właśnie tak lekko rozmaże to jest fajnie,co?

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 30 paź 2008, 19:39

Dziewczyny zaczęłam godzine temu czytać książkę "Dla czego mężczyźni kochają zołzy"
Mówię wam rewelacja. Przesle do tych do których mam maila,a wy jak będziecie chciały to poczytacie. Wszystkie kobiety szczególnie młode powinny ją przeczytać.
Mulfon podeślij ją córce. Która ma jeszcze córke to niej jej da do poczytania.Moja ma dopiero 15 lat ale powoli jej móie jaka ma NIE BYC zeby potem miała branie :-)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 30 paź 2008, 21:31

Dana_2 pisze:przeciez to nie jest krecha tylko w linii rzęs lekkie podkreślenie.
no wlasnie ! a dobrze zrobiona dolna kreska nie zamyka oka , to te ktore sie koncza w polowie (a takie sie widuje naprawde czesto) wygladaja dziwnie , brzydko , jak nie wykonczony makijaz .
Mam kreske na lini rzes i dolna i wyglada to slicznie , a po operacji powiek moje oczy sa tak ladne ze sama nie moge sie nacieszyc i napatrzyc :-D
Kiedys obiecalam wstawic fotki , zrobie to .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 01 lis 2008, 11:37

Hej Batko-Malgorzato widze ze przezylas przeprowadzke :-D wstaw zdjecia jak wyglada teraz twoje prawe oko z pemanentnym i po poprawce.
Beata pisalas ze schudlas,powiedz udaje ci sie utrzymac w ryzach kilogramy ? nie odbila waga w gore?
Ja po raz kolejny od dzis zabieram sie za modelowanie sylwetki :badgrin: ,szyja faja trudno genetycznie jest jaka jest teraz musze pozbyc sie brzucha ,a ty sie Sabrina nawet raz w tyg nie doluj ,bo przeciez jest super.
Urodzinki przeszly mi milusio,tyle zyczen od starych i nowych znajomych zebralam .Nic tylko sie cieszyc,i tak od dawna gadam ze mam 46lat,bo lepiej brzmi:)
A najfajniej brzmi 50:)
Jak bede miec 50 planuje sobie wyprawic impreze taka jak zrobila moja kolezanka na 40:)
Czipendele zaprosze i nich nam tancza:) :badgrin: lol

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 01 lis 2008, 11:49

ullrike pisze: Czipendele zaprosze i nich nam tancza:) :badgrin: lol
Wiecie co,a mnie brzydzi taniec tych czipowatych!!! Wydaja mi się mało sexi. Kurcze ciała maja fajne,nie powiem,ale to głaskanie sie po ciele,te ruchy imitujece bzykanko bleeee dla mnie to jest obleśne :roll: no i jeszcze ta Laski piszczące i śliniące się...nieee no koszmar!!!
Dla mnie facet sexi musi być super ubrany i mieć klase i musi byc męski w każdym calu.
W sposobie mówienia,patrzenia,chodzenia.....waw ale sie rozmarzyłam ;)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 01 lis 2008, 12:14

Ulrike!!Wszystkiego naj, naj,.... Jak miałam 40+ zawsze mówiłam, że mam 50 !!Każdy wtedy mnie komplementował, że tak świetnie wyglądam :p . Tyle lat miałam pięćdziesiątkę, że trudno mi będzie się przestawić :p .

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 01 lis 2008, 12:15

Sabrina pisze:Wiecie co,a mnie brzydzi taniec tych czipowatych!
A mnie nie brzydzi:)Kurczak,wlasnie po to jest,do popiszczenia sobie :p ,wiecej z tego smiechu niz sexu!
U kolezanki bylo tak.
Calkowita niespodzinka ,, troche lat juz uplynelo od tej imprezy wiec wtedy kosztowalo ja to 200 zl i mowila ze byly to najlepiej wydane dwie stowy w zyciu ;)
Miala do wyboru faceta ,i stroj w jakim mial wystepowac.
Policjant ,marynarz juz nawet nie pamietam co tak jeszcze.
Przyszedl marynarz,
Wiec tak, impreza calkowicie babska, odpowiednie wyluzownie po kilku drinkach ;) (z reszta podobno jak jest chocby jeden facet w domu taki czipowaty nie przyjdzie,oni tez ryzykuja i to duzo wiecej niz pani domu)
Kolezanka po cichu wpuscila goscia do pokoju obok zeby sie mogl przebrac ,on jej dal plytke z muzyka ,powiedzil nagranie 2 i 9 .
Reszta pan w salonie niczego nie swiadoma.
No wiec kumpela wlaczyla muzyke,swiatelko nastrojowe i na to wchodzi pan ,super mundur a paniom szczeki w dol :o ,biale rekawiczki admiral jak sie patrzy.
Cale szow w dobrym smaku ,zreszta jak jest fajna atmosfera zabawy mowie ze wiecej w tym zabawy smiechu niz wyuzdania.
Poza tym chlopak bardzo na poziomie zostal na imprezie pogadal kulturalnie i nawet zgodzil sie na gratisowy bis ,ot taki dorabiajacy studenciak. Roztanczyl towarzystwo,w trakcie wystepu wiadomo tanczyl no glownie ze skierowniem na jubilatke,ale po cichu dawal jej wskazowki zeby fajnie caly wystep wypadl.

Babina

dokladnie to samo mowie...hehe ale czasem jest zonk ,bo facet uwierzy i lapie sie za glowe mowiac "O SHIT!!" :badgrin: :badgrin:

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 01 lis 2008, 12:41

ullrike pisze:Ja po raz kolejny od dzis zabieram sie za modelowanie sylwetki
napisz jak przebiega to modelowanie :?: czuy zdecydowałas sie na lip :?: ja po operacji fałdu brzusznego musiałam dossac górny brzuszek bo miałam piłkę u góry....

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 01 lis 2008, 13:26

Na temat makijażu permanentnego mam tyle do powiedzenia, że moim zdaniem warto. Ja mam juz ponad dwa lata i jeszcze trzyma a chciałabym żeby mi już zszedl bo mam inne oczy i inna chciałabym kreseczkę. troche mi sie rozlazl przez operacje powiek.

Podoba mi sie taki jak w galerii, ale ten zrobiony w szyrleju / fonetycznie/ więc do Warszawy nie bede jeżdziła. Kreseczke dolna można zrobić od połowy oczka leciutka, fajnie wyglada to wygląda. Co do brwi nie mam zdania bo mam brwi aż za dużo, musze je nawet przycinać bo niektore wyrastaja ponad miarę.

Dziewczyny śmiejecie sie z moich uszy, że bede przycinać. Ja mam małe uszy tylko leciutko odstajace i jedno minimalnie bardziej. W sumie mozna to zatuszować wlosami ale dlaczego sobie nie zrobic przyjemnosci na stare lata. 8.500 koron z pobytem to naprawdę niewielka kwota. Pokaże Wam swoje uszy przy okazji to same osą :badgrin: dzicie i zadecydujecie za mnie. Ula mnie widziała i powiedziała,ze powinnam zrobić. Tylko znowu to spanie na plecach, szwy i te wszystkie duperele.

Jeżeli chodzi o imprezke z tym cz...... co Ula napisała to ja jestem za. Lubie takie imprezki i wcale nie jestem tym zgorszona. Lubie sie bawić,śmiać i piszczałabym, cha, cha.

Sabrina napewno byś tez właczyła sie do zabawy gdybys była z nami. Lubie w zyciu wszystkiego doswiadzyć

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 01 lis 2008, 14:09

Dana na ostatnich babskich spotkaniach byla kolezanka ktora schudla 15 kg w ciagu 3 m-cy ,osiagnela to jak mowi codzienna gimnastyka po 40 min ,ja tam nie mam w sobie tyle wytrwalosci niestety no ale cos sprobuje ze soba rzezbic.Na temat mojego brzucha napisze ci na pm...co tu dziewczyny zanudzac ;)

Kwiatuszek dobrze do zycia podchodzi ,trzeba sprobowac wszytskiego:) operacji uszu tez, a czemu by nie? Blizn wielkich operacja nie zostawia, a uszy nie stercza z wlosow jak dwa radary.
Niby drobiazg a cieszy.

Widzilam na zywo makijaz permanetny zrobiony u pani pielegniarki u ktorej bylam na laserze.
Bardzo ladnie usta wygladaly,i oczy tez ,nawet brwi miala.Moze nie w mojej estetyce bo takie cienkie wygiete kreski ale jej pasowaly nie wygladalo to zalosnie.
Niestety w lidlu u mnie sprzedaje ekspedientka ktora ma brwi porazajace, normalnie karykatura. Brwi to naprawde musi dobra specjalistka zrobic, bo latwo jest przesadzic .
No i jak ogladam na zdjeciach to srednio mi sie podoba,widac ze sztucznie malowane jak u tych lalek z naszego dziecinstwa.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”