Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 23 paź 2008, 12:12

Chyba lepsze, bo to jest dla kobiet 40 i więcej...http://www.youtube.com/watch?v=sKsoS3zekbw . Tu jest kilka piosenek.

Oj , nie wchodzi ten link. Trzeba w wyszukiwarce napisać ,Klimakterium komedia> wyskoczy stronka 'You Tube" i można odsłuchać kilka kawałków.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 23 paź 2008, 12:58

Ogladam to na Yuu Tube :badgrin: :badgrin: haha musze na to iść!!
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 23 paź 2008, 19:07

Własnie też obejrzalam naYuu Tube po przeczytaniu Twojego postu Sabrina, fantastyczne. Ja gdzieś juz fragmenty w telewizjii widzialam. Poszłabym na to od razu, bede śledzić czy nie przyjada do nas z wystepami.

No np w tym dialogu Jodlowskiej z Cembrzyńską pada taki tekst

" i trzeba w urodę pchać duzo pieniedzy"

Oj prawda to prawda.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 23 paź 2008, 22:35

Ha ha teksty sa super!
Ja dzis wpiepszyłam ogromne pudełko lodów :cry: :cry: :cry: ,wczoraj też,tylko mniejsze :cry: a na jutro zrobiłam ulubione łazanki i już troche ich dziesiaj zjadłam :cry: Nie chce mi sie chodzic na bieżni już od dwóch miesiecy i za chwile bede wyglądała jak pasztet :cry: Nie am siły,żeby sobie odmówić czegoś dobrego :evil: Jestem świnia! oh(m1 Stara świnia :cry:
;)

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 23 paź 2008, 23:46

Aj Sabrina juz nic nie mow ,Ty tylko lody ,a ja siebie od swin juz dzis tez wyzywalam.od wczoraj utylam 1,5 kg i tak krzywa rosnie w gore co dzien to kilogram.
No odbilo mi zupelnie.Jutro mam spotkanie z okazji 60 lecia szkoly,w sobote bankiet i cholera jasna nie mam co zalozyc bo z kazdego ciucha wylewam sie.
To moje zdjecie "ciazowe" to jest nic przy dzisiejszej ciazy :evil:
Nawet nie chce mi sie isc na tance ,bo jestesmy umowieni na disko po calej imprezie do club80 gdzie leci muzyka z lat 80tych. :evil:
Pojde i co? bede tam brzuchem trzachac...niech to jasny gwint. :cry:

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 24 paź 2008, 09:53

No wreszcieś się pokazala Ulli:-)
Co Wy z tymi świniami, mania jakaś czy co? To nie uje świnia tylko smakosz :-D Koneser jedzenia, ot co!
A że nie ma w zyciu nic za darmo? no nie ma :cry:
Ja mam w szafie bardzo rówżne rozmiary ubrań. Samych spodni chyba ze trzy. I w przeciągu roku wszystkie wykorzystuje, bo mi waga "lata". To normalne.
A wczoraj kupowałam majtki. Na rozmiar sie nie mogłam zdecydować, więc wzięłam od L do XXXL (też takie kurcze były) :badgrin: Przydadzą się, bo zaczełam się makowcami z dobrej cukierni paść :-)

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 24 paź 2008, 10:03

Muflon :p majtki xxxl no nie uwierze ,hihi ,jakos kojarze ciebie jako wlascicielke malej chudej dupki :badgrin:
Ale dzieki za pocieszenie,od poniedzialku zaczne diete,juz tym razem na powaznie.
Tymczasem pyszny serniczek siedzi w piekarniku,robie go z polewa snikers.
No o dachach i papach nie mam co pisac ,bo mnie ten temat wcale a wcale nie interesuje:) ,zadnymi wiadomosciami sie nie wykaze.
Mialam juz napisana dygresje na temat starych kobiet,ale post wcielo i drugi raz sie tworzyc nie chcialo.
Sedno mojego posta bylo takie ,ze pojecie starosci wzgledne jest.Bo my na tym forum to dla wiekszosci dziewczyn jestesmy starymi dinozaurami :badgrin: a nam sie wydaje ze my mlode laski :badgrin:

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 24 paź 2008, 10:10

:badgrin: :badgrin: hahaha Mulfon kupiła na siebie majtki XL.
Ullrike,Mulfon waży tyle co wyrośnięty indyk!!! No więcej jak 50 kg nie waży i ona mówi o przytyciu.Mulfoniku Tobie akurat przydało by sie przytyć :-) Majtki zostaw, zszyj razem i zrobisz sobie plandekę a samochód ;)
Ullrike nie świrój,że potrafisz przytyć kilo dziennie!!??? To pewnie jest woda która Ci sie zbiera w organizmie! Ja tez czasem mam kilo a nawet dwa więcej a na następny dzień juz mam normalną wage.
Dziewczyny,ale wchodzimy,czy weszłyśmy już w taki wiek,że podobno nawet jak sie nie je,to sie tyje,że to hormony. Ja przez tydziń przytyłam kilo,ale wpiepszałam,więc to nie hormony,tylko świnia jestem :x Uda mam jak galaretka drobiowa,takie trzęsące! Kur....mać.
Musze się zakochać,to dostane mobilizacji do ćwiczeń,ale nie mam w kim? Kobiet nie lubie,a fajnego faceta u nas we wsi nie ma :( same takie Bronki :?
Kurcze,ja jak bym,żyła sama to bym sobie ryży z jabłkami ugotowała,makaronu z białym serem,a te obiadki dal córci i męża dobijają mnie. No jak tu nie zjeść łazanek z mięskiem mielonym,przysmażaną cebulką,kapustką,no jak? Na bank będe cały dzień z gara wyjadała :evil: :cry:
Szukam faceta,nie ma co ;)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 24 paź 2008, 10:16

ullrike pisze:a nam sie wydaje ze my mlode laski :badgrin:

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 24 paź 2008, 12:21

O jejku to gotowanie obiadkow!!!!!!!!!! No i jak tu pozniej nie jeść, nie ma na to siły, zapach, aromat tak działaja na kubki smakowe,ze nie da sie uniknąć jedzenia.

Faktycznie macie racje sprawdzone wyprobowane na odchudzanie, zakochac się albo mieć pusta lodowkę. W moim przypadku obydwa sposoby niewykonalne, niestety.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”