Linaka ten piec tak sie nazywa.
wiszący kocioł kondensacyjny Cerapaursmart Junkers Grupa Bosch
i do tego jest jeszcze jakis termostat elektroniczny Mam to zamontowane w pokoju na ścianie i programuje sobie temperaturę.
Facetktóry nam to wszystko robił,kupił ten piec po jakiejś nizszej cenie,bo jest pracownikiem w tym sklepie czy jakos tak i daliśmy bez paru groszy 7 tys.[tylko kocioł]
Co do agresji mojego męza,to sprawa wygląda tak:jak on krzyknie to my z córka sikamy ze smiechu po nogach,bo on normalnie nie umie krzyczeć. Robi to raz na pare lat i to tak śmiesznie,ze my sie kończymy ze smiechu. Mąż ma bardzo łagodne uspsobienie, a njbardziej wazelini jak jest podpity.

Cały czas chdzi za mna i mówi jak mnie strasznie kocha i jaka jestem super....a mnie szlak trafia bo nie moge na niego patrzec jak wypije.
Jak męża poznałam to ja pracowałam,a on nie miał pracy [bylo to za granicą] był na moim utrzymaniu przez dwa miesiace.potem znalazł jakaś prace,ja tez pracowałam. Po trzech latach OTWORZYLISMY RAZEM firme budowlaną,wzieliśmy slób i ja urodziłam dziecko. Poszłam na trzy letni urlop wychowawczy,a potem zrezygnowałam z pracy bo stac nas było na to,że mogłam siedziec w domu i wychowywać dziecko,no i tak siedze i wychowuje nasze dziecko juz 14 lat. To nie było tak,że wziełam faceta biznesmena,tylko razem zaczynaliśmy od zera więc dla tego mnie wkur....na maxa jak mi mówi że TO JEGO PIENIADZE BO ON ZARABIA,a ja nic nie robie tylko siedze w domu i wydaje jego pieniadze. Potem oczywiście mnie przeprasza,ale w moim sercu juz na zawsze pozostanie do niego żal za to co mówi. Jestem od niego zalezna finasowo. mogła bym nie być gdy bym podjeła prace. Jaką prace? Sprzedawczyni w Biedronce za 700zł? Nie mam matury bo w wieku 19 tu lat urodziłam syna,potem drugiego dzieciaka i nie wróciłam do szkoły.
Gdy by bylo tak,że maż był by agresywny,do tego nie dawał mi grosza,to na bank prowadziła bym dalej sklepy które miałam i nie mógł mnie rozliczyc z kasy,ale nie chce mi sie. zawsze jakies pieniądze sobie przykabinuje i zawsze jakoś od niego wyciągne. Nagada sie nagada,ale potem da i jeszcze przeprasza.