Paris Hilton cz.1

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 31 lip 2005, 22:30

na MTV wlasnie sie zaczal program o Hiltonównach...:P
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
ska-ska
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ska-ska » 31 lip 2005, 22:32

dzięki,jesteś najbardziej mleczna ze wszystkich krówek! aż się robi tofiiii :P

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 31 lip 2005, 22:38

:oops: ...drobiazg.... :D
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 01 sie 2005, 10:30

oglądałam ten program i jestem lekko....zdegustowana :? Hiltonki codziennie na fryzurę wydają 2.500tys.dolarów,a na makijaż-3.500tys. :shock: :shock: :shock: (na jeden,a mają ich dziennie kilka,w zależności od pory dnia)...przecież za to można wykarmić pół Etiopii :(

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 01 sie 2005, 10:35

cena sławy......
no cóż życie bywa niesprawiedliwe.... patrząc tymi kategoriami my też nie powinnyśmy robić cycków tylko karmić Etiopie.....
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Metaxa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Metaxa » 01 sie 2005, 10:38

Denerwuje mnie jej sposob bycia. Zachowuje się jakby nieszanowala wlasnej osoby - brakuje jej klasy, często ubiera sie jak panna lekkich obyczajow :wink:

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 01 sie 2005, 11:11

GAGA pisze:cena sławy......
no cóż życie bywa niesprawiedliwe.... patrząc tymi kategoriami my też nie powinnyśmy robić cycków tylko karmić Etiopie.....
Gaguś ja im nie wyliczam ile kasy wydają na ciuchy od Versace,które zakładają tylko raz,na biżuterie i inne szaleństwa o których nam się nawet nie śni,ale wydaje mi się,że 10 tys.dolarów za makijaże dziennie to całkowity zbytek luksusu... :? Może głupi przykład,ale Mandarynę też było stać,żeby cycki zrobić nie w Polsce,ale po co,jak można taniej?A jakby nie cycki,to dla tych 13tys.zł,znalazłabym dużo innych zastosowań w moim domu :?
Kwestia wyboru...A gdyby nie sms-y wysyłane na rzecz potrzebujących,moje rachunki za komórkę byłyby dużo mniejsze...
ja rozumię,że jak mają-to wydają,ale bez przesady...
Ty chyba też na brak kasy nie narzekasz,co nie przeszkadza Ci zapłacić mniej,kupując ciuszki na wyprzedarzy..
:wink: Nie wiem czy rozumiesz co mam na myśli :? ....

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 01 sie 2005, 11:25

Paula rozumiem o co Ci chodzi ale niektóre rzeczy na pewno robią na pokaz, no i nie trudno wywnioskować, że za dużo rzeczy normalnego urzytku muszą zapłacić dużo więcej.....tylko dlatego,że mają więcej...a to też niesprawiedliwe....
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 01 sie 2005, 11:29

Nie ogladalam tego programu! Tak swoja droga, czy panny Hilton udzielaja sie jakos charytatywnie?

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 01 sie 2005, 11:37

ja niestety też nie oglądałam bo w tym czasie walneła taka burza z gradobiciem że korki w domu wywaliło!!! no a że byłam u mamy to nie pozwoliła mi podłączyć tv do kontaktu.... :roll:

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”