Witam
Wlasnie nadrobilam wszystkie swoje zaleglosci, bardzo przepraszam, ze tak dlugo nic nie pisalam, ale wlasnie zmienilam mieszkanko i wiazalo sie z tym remontowanie, malowanie, przewozenie, itd. a z malenkim syneczkiem bylo to dosc trudne, zwlaszcza, ze cala robote remontowa wykonywalam sama.
Londyjka kochanie, jeszcze raz moje mega gratulacje, brzusio przesliczny, mamusia cudna, dzieciatko z pewnoscia bedzie powalalo uroda, w koncu dobre geny dziedziczy!!!!
Anielicanrw Oj trudno mi sobie Ciebie wyobrazic w przebraniu zmasakrowanej kobiety, a to dlatego, ze jestes wyjatkowo piekna kobieta o cudownej bardzo delikatnej twarzy i jakos, az ciarki mi przechodza po cialku jak pomysle o Tobie w wersji zmasakrowanej!!!
Sylwiach W przyszlym roku i ja sie wybieram do Francji na urlopik, chce spedzic dwa dni w Paryzu, a pozniej pojechac na Wybrzeze, moz moglabys mi troszke pomoc rada i napisac gdzie najlepiej szukac noclegu i jakie miejsca naprawde warto zobaczyc. Z gory wielkie dzieki.
samanthi Nie smuc sie bo i mi teraz smutno. Pamietajm, ze masz w brzusiu male cudenko, ktore wyczowa Twoje nastroje i gdy Tobie smutno, mu tez. Jestes piekna kobieta, ktora wkrotce zostanie cudowna mamusia, ciesz sie tym!!!!
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie, buziaczki
![Kiss of love [smilie=kiss of love.gif]](./images/smilies/Kiss%20of%20love.gif)
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.