Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)cz.2

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 09 paź 2008, 10:10

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... k24/82.jpg
cukiereczekPL pisze:watek nam zdychaaaaa :cry:
no na to wyglada -widac bez Sam nikt nie ma ochoty sie udzielac....http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... apanie.gif
cukiereczekPL pisze:kiedy wroci mamcia SAm? :|
Sam jest pewnie bardzo zajeta i dlatego do nas nie zaglada.
misia :arrow: gdzie foty z Caraibow???
a no widzisz ,czlowiek taki zalatany ze o wszystkim zapomina .....obiecuje poprawe ;)

no nic lece po kawke
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... coffee.gif i na sniadanko ;)

http://www.smiliegenerator.de/s35/smilies-43307.png
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 10 paź 2008, 19:03

Hej dziewczynki :-D
Tak dlugo nie pisalam ,ze czuje sie jakos dziwnie :? Wpadlam w nalog i wiekszosc czasu spedzam na ebayu :oops:
Pomyslec ,ze jakies pol roku temu Anielica tlumaczyla mi jak to jest kupowac w necie 8-)
Musze przesledzic wszystkie tematy bo nie mam pojecia co sie u was wszystkich dzieje :oops: Buziaki kochane, postaram sie pozniej napisac cos wiecej!
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 10 paź 2008, 19:16

renusia, fajnie ze wrocilas hihihi
juz wiem kto mnie przebidowywuje na ebay hihihihi
co tam ciekawego kupilas ?
chwal sie tu szybciutkoooo ;) ;)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 10 paź 2008, 19:35

Cukiereczku kochana ja najczesciej kupuje polskie kosmetyki, czasem jakies laszki no i... sprzedaje 8-)
Londyjka bedzie miala bejbika :-D GRATULUJE 8-) Kurcze troche sie wydarzylo jak mnie nie bylo. Mam okolo 5000 nie przeczytanych postow :oops:

Cukiereczku napisz co u Ciebie. Ide zrobic kakao dzieciakom i pozniej wroce.
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 10 paź 2008, 21:14

Hej, no fakt, że coś cicho tu ;)
Londyjka, gratulacje!!!! Pięknie wyglądasz!!!!
Przez ¿ycie trzeba przejœÌ z godnym przymru¿eniem oka, daj¹c tym samym œwiadectwo nieznanemu stwórcy, ¿e poznaliœmy siê na kapitalnym ¿arcie, jaki uczyni³, powo³uj¹c nas na ten œwiat. (S.J. Lec)

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 10 paź 2008, 21:16

dzieki dziewczynki :-)
Jennys, jak idzie francuski? 8-)
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 10 paź 2008, 21:44

Londyjka ja juz od kilku dni...zabieram sie za pisanie ci zyczen!!!
Ale mila niespodzianka!!!!!!!!!!! Przesliczny brzuszek...bobas tez taki bedzie...zreszta po mamusi widac!!!
Pamietam jak jakis czas temu mialas wpis o ciazy...ciesze sie bardzo,bo bardzo Cie polubialam.Buziaki

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 10 paź 2008, 21:49

Cześć ciężarówko ;) To Ty nie śpisz? Ja w 4 miesiącu padałam o 8-ej :badgrin:

Francuski tres bien! Coraz bardziej zakochuję się w słówkach, w paryżu i we wszystkim co francuskie. Ostatnio tak miałam z Wrocławiem - zakochałam się, przeprowadziłam i zaraziłam innych w dodatku, hihihi

Plan na najbliższy czas to znaleźć jakiś biznes, który można tam robić. Spokojnie ;)

A na dziś - nawigacja mówi do mnie po francusku (skręcać w prawo i w lewo umiem już bezbłędnie :badgrin: ), płyt z kursami mam z 5, a moje dziecko jest terroryzowane :badgrin: :badgrin: :badgrin: i nie ma lekko....

Londyjka, a pracujesz teraz, czy śpisz (sorry - śpicie ;) ) w domku?
BTW, tak Ci zazdroszczę, że chyba poświęcę dzisiejszy wieczór na robienie malutkich bobasków :badgrin: :badgrin: :badgrin:
Przez ¿ycie trzeba przejœÌ z godnym przymru¿eniem oka, daj¹c tym samym œwiadectwo nieznanemu stwórcy, ¿e poznaliœmy siê na kapitalnym ¿arcie, jaki uczyni³, powo³uj¹c nas na ten œwiat. (S.J. Lec)

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 10 paź 2008, 21:56

Hihihi, Anielica, ta ciężarówka to nie do Ciebie ;) , no chyba, że Ci wykrakałam :roll: ;) ;)

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 10 paź 2008, 22:06

Anielicanrw, dziekuje,ze taka sympatyczna inteligentna osobka jak Ty mnie polubila :-) A brzuszek rosnie... :p
Jennys, cos Ty! U nas jest dopiero 21,chodze kolo 23.30 :p ,powiem Ci,ze na poczatku ciazy czulam sie fatalnie,mialam takie mldlosci i bylo mi niedobrze(ale nie wymiotowalam ani razu) spalam i wstawalam,zeby sie najesc i sppac i tak w kolko, ale jak tylko weszlam w czwarty miesiac to jak reka odjal. 8-)
Jennys pisze:rancuski tres bien! Coraz bardziej zakochuję się w słówkach, w paryżu i we wszystkim co francuskie.
Ojej! To wpadlas w ten sam trans co ja!! Z tym,ze ja ta milosc czuje od 16 roku zycia :-D
Jennys pisze:Londyjka, a pracujesz teraz, czy śpisz (sorry - śpicie ;) ) w domku?
nie bardzo rozumiem,chodzi Ci o to,czy jestem w domu czy pracuje? To nie pracuje,w domu jestem :-)

A o bobaska to nie ma co zazdroscic tylko do "pracy" z mezem 8-)

dopisek: o Wroclawiu to ja tez mysle,ze jakbym wrocila do kraju to wlasnie osiedlic sie tam,bardzo ladne miasto a mieszkalam niedaleko Poznania w Pl ale tam bym nie chciala...
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”