Paris Hilton cz.1

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ska-ska
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ska-ska » 23 lip 2005, 23:58

Mara :P
to jest sukienka, którą mi opisywałaś! :wink:
tylko powinna być z muślinu..

taki fason z odkrytymi placami to świetna oprawa dla Twoich nowych piersi

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 24 lip 2005, 00:07

Mara znalazłam to juz gdzieś wcześniej. jest śliczna :) o takie nogi prowadzę moją walke z morderczą dietą i paskudnymi ziółkami.... :roll:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 24 lip 2005, 13:52

przeczytałam i nie przypuszczałam ze tyle kontrowersji Paris u coponiektórych wzbudza. Gdzieniegdzie mało co na noże nie poszło, ale chyba nie warto wspominać. Jedno natomiast napiszę , że skoro ktoś daje temat o kimś takim jak Paris to powinien być przygotowany na ewentualne nieciepłe komplemenyt z innych stron, nie każdy uważa ja za ewenement kobiecości, usposobienie piękna. Nie ma po co i o co sie tu sprzeczać, nikt tym co mysli na jej temat nie powinien sie obruszać

jak dla mne to nie wiem czy znalazłaby sie osoba która pogardziła by nazwiskiem i tym co z nim związane. O klasie nie ma co mówić , poprostu nad nią nie pracuje sztab ludzi co do pokazania jej w całej klasie i szyku raczej sama kupuje to co się jue podobi i tak tez się ubiera. Przecież wiemy o tym ze nie kazda gwiazda na swój wizerunek pracuje sama ale ma od tego ludzi. Ona poprostu żyje i ubiera sie tak jak jej sie podoba i chyba ma w dupie komentarze nie takich jak my czy ma klasę czy nie bo nie tacy ją krytykowali. Brawo dla niej że się tym nie przejmuje i niech nadal robi tak jak uważa.
350 cc HP Skupin - Teraz C/D

Awatar użytkownika
ska-ska
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ska-ska » 24 lip 2005, 14:11

Aneta1981 pisze: Jedno natomiast napiszę , że skoro ktoś daje temat o kimś takim jak Paris to powinien być przygotowany na ewentualne nieciepłe komplemenyt z innych stron
na forum każdy mówi co chce, o ile ma odwagę
nie otworzyłam tego topiku po to, by stworzyć kółko adoracji

Gosc3
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Gosc3 » 30 lip 2005, 09:22

http://www.msnbc.msn.com/id/8669399/ pierścionek zaręczynowy robi wrażenie :roll: choć jak dla mnie jest za duży :?

Gosc3
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Gosc3 » 30 lip 2005, 09:24

Różowy ulubiony kolor amerykańskich dziewczynek :?: :?
http://www.hollywoodrag.com/index.php?/ ... is_hilton/

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 30 lip 2005, 10:25

Wiecie co, ja tu zagladam czasami i sie zastanawiam co takiego ma ta dziewczyna, ze wy o niej tak intensywnie rozmawiacie... :roll:

Szczerze powiedziawszy ja w niej nie widze niczego szczegolnego, a tym bardziej interesujacego....wizualnie - zwykla laska z przedmiescia.....a jej zycie w ogole mnie nie interesowało i nie interesuje :wink:

Powiem wiecej nudny temat, ale zycze milej zabawy :)

pozdrawiam Kamila :D
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Gosc3
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Gosc3 » 30 lip 2005, 13:51

Kamila - powiem tak- jak dla mnie Paris Hilton nie ma stylu, sposobu poruszania się (te ciągle wypchnięte biodra i przekrzywione nogi ) ska-ska mam nadzieję,że Cię nie uraziłam
Po prostu miała dziewczyna szczęście- bogatych rodziców
W sumie wiedzie za życie- podróżuje, bawi się na imprezach, szaleje na zakupach i pobłyskuje pierścionkiem zaręczonowym. Cholerka- prowadząc takie życie - po co jej mąż (pewnie będą o nim mówić- mąż tej żony) :roll:

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 30 lip 2005, 15:32

Własnie Magdaleno wszystko powiedzialas na ten temat....i to chyba na tyle w tym temacie z mojej strony :D

pozdrawiam Kamila :)
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Awatar użytkownika
ska-ska
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ska-ska » 30 lip 2005, 22:12

mnie Paris fasycnuje,bo jest urodzoną księżniczką
nie mówcie,że nie ma stylu! jest przecież ikoną mody!może tego nie rozumiecie ;)
nie musi się Wam ten styl podobać, mi też się nie podoba,ale na pewno jest to JEJ styl, charakterystyczny i rozpoznawalny.
Kobiety robią się na Paris. Ma dziewczyna sporo inwencji i poczucie humoru,ja TO właśnie doceniam.
Paris już jest legendą, bo wymyśliła siebie,reżyseruje swój teatrzyk przebieranek i robi to genialnie.
Jest wiele bogatych panienek,które nigdy nie przejdą do historii.

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”