Umówić sie czy nie? - dla niezdecydowanych i doradców

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
milucha
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: milucha » 02 paź 2008, 22:56

To fakt.. ale z drugiej strony jezeli mam wybierac..mentna woda czy wino.. wiadomo, wole napic sie wina.. :o
Marzenia sie spelniaja,trzeba tylko mocno chciec...

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 03 paź 2008, 08:52

To teraz moja kolej:
co do ex --chce o mnie walczyć, będzie się starał i tak łatwo mnie nie odpuści --chyba, że ja powiem definitywnie koniec jego starań

co do tego z netu --nic, pisze miłe rzeczy, ale o spotkaniu jakoś cicho
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 03 paź 2008, 11:02

ewawawa pisze:postanowilam pojsc do ginekologa i lyknac escapelle. Niby nie powinno byc konsekwencji, ale srodek cyklu, lepiej na zimne dmuchac. Poinformowalam. On uparl sie ze mi pokryje koszta. Zgodzilam sie bo w koncu lekarz stowke, tabletka 75, piechota nie chodzi - polowe moze ze mnie zdjac.
No i spotkalismy sie .......... a na koniec on mi wtrynil calosc.
Z racji ze na forum wyramy swoją opinię, nie raz szukamy tu wiedzy nikogo nie umoralniając sądzę, że nie kwota jest tu problemem, a problemem jest sex z przygodnym partnerem bez zabezpieczenia ... Nie zyczę Ci zadnego choróbska, ale z wiedzy jaka posiadam tego dziadostwa tyle sie teraz porobiło....
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 03 paź 2008, 15:16

Michitka, a moze on czeka na twoja propozycje,moze jest zbyt niesmialy i boi sie zaproponowac nastepnego spotkania? A tak w ogole to kto zaproponowal pierwsze?
Ja bym napisala napominajac cos,ze moze bysmy sie drugi raz spotkali itp...
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 03 paź 2008, 15:41

Londyjka, sama już nie wiem ~ nie potrafię go rozszyfrować

może się mnie boi :o
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 03 paź 2008, 18:40

jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz,nic nie tracisz,najwyzej juz nigdy wiecej niezaproponujesz jemu spotkania,a tak bedziesz sie zastanawiala co on mysli. :|
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 03 paź 2008, 18:56

Michitko ja uważam, że on czeka na Twój krok bo nie jest pewny Może tak mu się spodobałas, że się boi zaproponować, boi się żebyś mu nie odmówiła. Nie bój się zapytać, od tego jeszcze nikt nie umarł. Czasami trzeba zrobić krok a teraz są takie czasy (mówię jak stara babka :P) że dziewczyny proponują spotkanie i wcale nikt się tego nie wstydzi ani nie boi. Co Ci zależy? :)
Możliwe (jesli opowiadalas mu o ex i o tym, ze chce o ciebie walczyc) że chłopak nie chce rywalizowac z kimś kto był dla Ciebie ważny, może myśli, że wolisz ex.
Myślę, ze musisz być bardziej stanowcza. W obu przypadkach. Nie bądź ciepły klusuś. Kobieta powinna mieć jaja! ;)

Życzę powodzenia 8-)
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
sarenka28
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sarenka28 » 03 paź 2008, 19:59

A ja uważam , ze ten facet z netu to taki "gawędziarz". Jeśli facetowi zależy na kobiecie, to zrobi wszystko, zeby z nią przebywać . Ja odpuściłabym sobie takiego gościa. Byłam na kilku spotkaniach z netu z różnymi facetami, ten ostatni został moim narzeczonym :oops:
Zreszta jak mężczyzna tylko pisze, a nic poza tym nie robi, to szkoda tracić czasu na niego.
Tłumaczenie, ze jest niesmiały mozna wsadzic miedzy bajki... ;)
31.05.2007 400cc okrÂągÂłe wysoki profil dr ÂŁÂątkowski.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem wyjÂątkowo cierpliwa pod jednym warunkiem, Âże w koĂącu wyjdzie na moje :)

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 03 paź 2008, 20:01

Sarenka tez tak może być , to prawda

dlatego ja teraz będą się bawić facetami :badgrin:

Awatar użytkownika
sarenka28
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sarenka28 » 03 paź 2008, 20:05

Michitka, śmiało, baw się. Masz jeszcze dużo czasu. A ten właściwy sam się znajdzie. Zycie układa najdziwniejsze scenariusze... :-)
31.05.2007 400cc okrÂągÂłe wysoki profil dr ÂŁÂątkowski.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem wyjÂątkowo cierpliwa pod jednym warunkiem, Âże w koĂącu wyjdzie na moje :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”