Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 25 wrz 2008, 22:06

Oczywiście, że wszystko robić. całe oko. Jak się dolną zostawi, to potem strasznie to widać. Ja tego u siebie wogóle nie widziałam. Teraz widać okropnie te brzydkie dolne powieki.
Wiecie, mnie się wydaje, że powieki (a już same górne to na pewno) to powinny być standardowym zabiegiem. Nie wiem ile ten Sankowski za to bierze, ale wydaje się, że przy takiej ilości poprawianych powiek, to lekarze to mają opanowane. Powinno być jak dłuższe posiedzenie u kosmetyczki.

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 25 wrz 2008, 22:15

Macie dziewczyny pozdrowionka od Uli, bawi sie dobrze, istny miedzynarodowy babski sabat. Wraca we wtorek, beda zdjecia, ja juz niektóre widziałam.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 25 wrz 2008, 22:27

A, dziękujemy.
Też byśmy się zerwały ze smyczy codzienności :-)

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 25 wrz 2008, 22:54

Kwiatuszek* pisze:Wstawiam oczko naszej animy
Kwiatuszku, poprosiłam o wstawienie oka, ale jak je zobaczyłam, to wpadłam w panikę, że mnie ktoś rozpozna "spoza grona" i teraz -jeśli to możliwe- poproszę o jego usunięcie. Już się upewniłam w swojej decyzji i bardzo wszystkim koleżankom forumowym dziękuję. Rzeczywiście bez sensu byłoby niedługo operować dolne i znowu się stresować. A tak, to zostanie tylko lifcik/ jak dojrzeję, co u mnie trwa dość długo/ i ja już na tym poprzestanę.
Więcej żadnych operacji!

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 26 wrz 2008, 19:10

anima60, Przykro mi ale teraz juz nie można usunąć. Mozna tylko jak sie wstawia zaznaczyć na jak długo sie chce aby wiadomość czyli post był pokazywany. Nie zaznaczyłaś aby to zrobić więc ja tez nie wpadłam na ten pomysł, chyba żeby napisać do admina, ale tego juz nie wiem. Nie martw sie jeszcze nikt nikogo po jednym oku nie rozpoznał. Takie same brazowe oczka ma Myra i 2 ama i sama bys nie poznała pewnie, ktore to Twoje. Ale widzisz jednak najlepiej robic to samemu, potem najwyżej ma sie pretensjie do siebie. Sorry anima nie myslałam,że jestes taka przewrażliwiona.

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 26 wrz 2008, 22:44

Kwiatuszek* pisze:Sorry anima nie myslałam,że jestes taka przewrażliwiona.
Kwiatuszku, oczywiście masz rację, przepraszam - to był taki wieczorny impuls, żeby Cię poprosić o usunięcie.Jakbym się tu pokazała w całej okazałości, to co innego-mógłby mnie ktoś rozpoznać. Przesadzam jak zwykle, ale ja tajemnicę robię nawet przed mężem, to wydaje mi się że o mojej operacji dowie się zaraz cały świat.

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 27 wrz 2008, 23:12

cyryl-bea pisze:zedytowalam fotke
Jest mi bardzo głupio, ze tak narozrabiałam przez swoje niezdecydowanie no i cóż mi teraz pozostaje - przepraszam idziękuję Tobie i Kwiatuszkowi.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 28 wrz 2008, 00:31

animka - tajna przez poufne. Pewnie pracuje w CBA :badgrin:

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 28 wrz 2008, 22:38

Kwiatuszek* pisze: Nie martw sie jeszcze nikt nikogo po jednym oku nie rozpoznał.
Ha ha ale sie usmiałam :badgrin: Udało ci sie to Kwiatuszku.
Byłam dwa dni w Warszawie i wróciłam godzine temu. Przeleciałam co napisałyście i kłade sie.
Ciekawe jak Ullrike baluje? Może ma juz jakiegoś Francuza ;)
U mnie w domu tez czasem przebywaja "francuzi". Jak weszłam po przyjeżdzie do domu to od razu w kuchni sie darłam co za FRANCOWATE brudasy!!! Matko jedyna jaki mam w domu Sajgon!! :cry: a tylko dwa dni mnie nie było!!!
Byłam na kursie rozwoju duchowego.Byłam spokojna,wyciszona,do momentu gdy nie zobaczyłam kuchni,garów w zlewie! Nawet do zmywarki nie chciało sie nikomu ich włożyć.
Nowa teflonowa patelnia porysowana widelcem,ksiazki do szkoly porozwalane na stole w jadalni,w koszu na smieci nie ma worka,bo nikomu sie nie chciało włozyć nowego i wrzucali wszystko do kosza! Pranie rzucone na ziemie,bo niemieści sie w koszu a wpiatek wszystko poprałam!!! Jak mozna przez dwa dni zapełnić cały kosz na pranie? to potrafi tylko moja 14 to letnia córcia!! Miesiąc zbiera brudne ciuchy u siebie w pokoju i jak wszystko sobie popiore to ona sprzata swój pokój i znosi stosy prania!
Po prostu brak mi słów i sił! :cry: :evil: :roll:
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 28 wrz 2008, 22:43

Ach jak dzis cicho, chyba wszystkie dziewczyny poszly na spacer a teraz zmeczone poszły spać. Poczytałam stare posty o lifcie i tez ide spać. Jutro jade do Ciechocinka bo jest na kuracji kolezanka, ktorą poznałam dwa lata temu w Krynicy Gorskiej. Ciekawe jak skomentuje moje powieki bo wie,ze robiłam. Ona jednak niczego sobie nie robiła i niczego nie wstrzykiwała . Jest ładna jej mama pochodzi z Wegier wiec ma taką troche oryginalna urodę.

O, Sabrina na Ciebie zawsze można liczyć,ze cos napiszesz.

Kochana, żle od poczatku wychowałas to towarzystwo w domu. To jest niedopuszczalne żebys sama harowała i sprzatała. Powinnas przez tydzień chodzic za nimi i pokazywać. Złóz, połóż na swoje miejsce itd i nic nie robić samej tylko wymagać. Wiem ,że to łatwo powiedzieć gorzej z realizacją ale tylko konsekwencja tutaj moze przynieść jakieś rezultaty. Ja mam tak z gotowaniem, małżonek nie ugotuje i już. Ja mowie czy to juz codziennie musi być obiad ja tam dwa razy w tygodniu moge zjeśc obiad i mi by wystarczyło. Normalnie mam juz dość tego codziennego obierania ziemniakow, mycia patelni. Na tym lifcie to posiedze ze dwa tygodnie,żeby odpocząć od garow. Chociaz nagotowałam juz gar bigosu i pokładłam w sloiki.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”