Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 24 wrz 2008, 12:22

Fakt , troche przesadzam , ale te kilogramy mi bardzo przeszkadzaja , a dieta cos mi nie wychodzi od czasu wakacji . Biore reductil , to to samo co meridia .
Tez podziwiam dziewczyny smigajace w butach na obcasie , ja nie umiem chodzic , jakas taka koslawa jestem :badgrin:
Wiecie co , siedze przy kompie a nie powinnam , przeciez mam przeprowadzke i roboty jest z tym nie miara . Jak bezproblemowo mozna wprowadzic sie do malego domu kiedy sie mieszkalo w ogromnym :?: Wlasciwie przeprowadzka jest do ...dwoch domow . Ten drugi to stary , taki na wypady weekendowe , jeszcze nie wykonczony , ale mam do niego mase mebli , wiec gdzies je trzeba wcisnac . Wynajelam dwa garaze , jeden na samochod drugi do ...mebli , a reszta gratow idzie w trzy inne miejsca ! Ja sie wykoncze , juz nie wyrabiam :cry:
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 24 wrz 2008, 12:45

beata-malgorzata pisze:Moze pastylki , ktore biore od wczoraj pomoga mi . Jesli sie z tym uporam , to obiecuje CALA SERIE FOTEK :-D ... w kilku odslonach ;)

Beatko ale tak wiesz najlepiej fotki przed a potem po , bedzie jeszcze ciekawiej, co Ty na to. Pierniczkowi to powinnaś przysłać na pm, tak wiesz my obydwie z piernikowa. Kurcze ja też jak ciut schudne zaraz nadrobię. Zwyczajnie jestem łakoma. Wczoraj jak poczułam na klatce schodowej zapach plackow ziemniaczanych, momo,że byl inny obiad zrobiłam placki. Wiecie ile zjadłam 9. No to byly placuszki małe , ale swoja droga 9. No bo najpierw 3 ale gdzie tam apetyt mi sie tylko zaostrzył, no to zjadłam nastepne 3 no dość mowię. Ale jak mąż skończył smażenie to juz zgłodniałam i wtranzoliłam jeszcze trzy. Fakt,ze na sniadanie tylko jogurt aktivia i co z tego. Takie jest moje odchudzanie. Muszę zapisac te tabletki, to moze po lifcie kiedys je wypróbuje A juz przeczytałam i edytuje posta. Nie Meridia jest do kitu, najpierw doktor upierał sie nie chciał jej przepisać ale jak sie uparłam to w końcu dostałam, ale ona na mnie wcale nie działa a poza tym, byłam jakas nerwowa i nie mogłam spać. Stanowczo nie polecam. Szkodliwa a mało co pomaga.

Teraz do ULLi.

Ula, dla Ciebie to faktycznie,zycie zaczyna sie po czterdziestce. Jak pieknie wygladasz jak leżysz na piasku. Brzuszek płasciutki, chyba schudłaś na tych krewetkach, homarach i ostrygach. Ja tam mogłabym jesć owoce moża na okragło, oprocz ślimakow. Slimaków i surowych małż, jakos nie mogę, ale to kwestia czasu, napewno bym sie przemogła jakby mnie zapach zwabił. Pięknie ten a la homar na półmisku wygląda. Dobrej zabawy i wiele przyjemności. Jak tam koleżanki Ciebie oceniły w wiadomej sprawie?

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 24 wrz 2008, 14:38

Ullrkie ten piaseczek jest boski :-D i ta palża!!!! Marzenie.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
turkus109
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: turkus109 » 24 wrz 2008, 15:58

kwiatuszku , dziekuje za wierszyk , wspanialy kto to napisal ?
ja przed operacja brzcha bralam zelixe przez miesiac , schudlam 4 kg, ale to trzeba 3 miechy brac , zle sie po niej czulam , suchy jezyk , a mialam od lekarza , juz jej nie biore.

lianeczko , a moze nie przesadzaj tych swierkow, ja dostalam w prezencie daglezje w doniczkach 15 szt, nie mialam co z nimi zrobic , bo jeszcze nie bylo ogrodu , posadzilismy ich tymczasowo przy ogrodzeniu , minelo 5lat , urosly na 10 m wysokosci i tak sie skulily w szerokosci ze tworza teraz ogrodzenie , a tez mialy byc przesadzone , ale juz tak zostana , sa piekne smukle i ja sie teraz do nich chce upodobnic , a co ? nawet maja piekne szyszki.
10.12.2007 operacja powiek dr. brzuchanski.
21.08.2008 plastyka brzucha dr. brzuchanski
30.10.2008 lifting twarzy dr brzuchanski
02.12.2009 pomniejszenie i podniesienie piersi dr brzuchanski

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 24 wrz 2008, 17:08

turkus109, nie wiedzialam co to zelixe, więc klikneła w gogle i oto co znalazłam na temat zelixe lub meridii, az sie przestraszyłam. Turkus nigdy nie wracaj do tego.Cytuję: Moja teściowa bierze Zelixe 15(zaczynała pół roku temu od 10mg). Przez 2 mies wciskała to mojej żonie. To były 2 najgorsze miesiące w naszym życiu. Codziennie kłutnie o byle co, ja z nerwów uciekłem w nałóg, zacząłem palić papierosy. Żona zauważyła że zachowyje się inaczej i orzestała brać. Schudła poprzez zmianę sposobu odżywiania. Teściowa bierzenadal, teraz juz 15. Schudła 7 kg w pół roku. Skóra na niej wisi jak stara szmata(była piękną kobietą, teraz wygląda koszmarnie) Jest juz uzależniona. (Polecam film "Reqiem dla snu" Dziewczyny zastanówcie się zanim zaczniecie brać(ćpać). Moja teściowa jest juz na takim etapie, że terroryzuje cały dom(a była aniołem, do rany przyłuż), krzyczy na wszystkich bez powodu, gdy ktoś przy niej je to dogaduje. Z kultularnej, kochanej, opiekuńczej kobiety stała się potworem. Być może to wina tego, że nie była pod stałą opieką lekarza. Recepty sobie załatwia(jest emerytowaną pielęgniarką i zna wielu lekerzy). Ale może to też być wina tego leku. Wszyscy wiemy, że jest składem zbliżona do amfetaminy, że nie sprzedaje się sibutraminy(nazwa międzynarodowa substancji czynnej) w wielu krajach U.E., chyba jest też zakaz w Anglii. Zanim weźmiecie te prochy do ust, porozmawiajcie z zaufanym i dobrym lekarzem, poczytajcie fora, artykuły. Łatwo znaleźć dużo informacji na ten temat w internecie.

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 24 wrz 2008, 22:19

Moj reductil jest jedynym lekiem ktory dobrzy lekarze chca przepisac , jedyny nie powodujacy zniszczenia w organizmie . Biore od wczoraj 15 stke , 10 tka na mnie jest za slaba .
Kiedys bralam przez pewien krotki okres i zrzucalam szybko i latwo zbedne kilogramy, i nic sie ze mna nie dzialo jak z ta tesciowa , nie bylo skarg ze jestem zolza , czy tym podobnych :badgrin:
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 24 wrz 2008, 22:39

No ale podobno dopiero to jest dobre, jako spalacz tłuszczu:ZenaLEAN PRO 129,00zł
ZenaLEAN PRO
Kliknij aby powiększyć

Dowiedz się więcej o ZenaLean PRO!
ZenaLEAN PRO firmy FastActions to kombinacja najpotezniejszych na swiecie skladników termogenicznych, które doszczetnie eliminuja tluszcz chroniac tkanke miesniowa. ZenaLEAN Pro jest wierna kopia Xenadrine firmy RFA, który przodowal w rankingu najskuteczniejszych i najpopularniejszych spalaczy tluszczu. Ta perfekcyjnie zbilansowana formula rozprawia sie z nadmiarem tluszczu tak skutecznie, jak zaden inny produkt. Dzieki ZenaLEAN Pro tluszcz doslownie znika w oczach, odslaniajac wspaniale wyrzezbiona muskulature. To produkt, który wyrzezbi Twoje cialo w pelnym tego slowa znaczeniu!

Charakterystyka produktu:

* Aktywuje proces niszczenia zapasowego tluszczu
* Powoduje spalanie wiekszej ilosci kalorii, nawet bez zmiany diety
* Dostarcza pobudzenia, zwieksza poziom energii
* Tlumi nadmierny apetyt, ogranicza laknienie
* Rzezbi sylwetke szybko i skutecznie, jak zaden inny produkt

Ekstremalne rzezbienie sylwetki

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 24 wrz 2008, 22:52

Och Ulli :-)
Pięęęknie jest nad morzem. Tez bym się wyniosła z mieszkaniem gdzieś na ten przykład do Prowansji. Zmarzluch jestem to bardzo by mi to odpowiadało.
Beatko, jak Ty ten ichniejszy klimat wytrzymujesz? Ja bym chyba w Belgii nie mogła mieszkać. Przecież u Was ciagle pada albo jest ponuro.

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 24 wrz 2008, 23:54

Nie mogę za Wami nadążyć, tyle się tu dzieje:nowe kozaczki, płaskie brzuchy, studia, odchudzanie. A ja tylko wieczorem i to nie zawsze tu zaglądam.
Ostatnio nie mam czasu nawet na to, żeby się bać operacji, chociaż to już za 9 dni. Tylko mąż czasem mnie straszy, że jak będę brzydsza po tym co tam sobie planuję /bo nie wie dlaczego zniknę na 2 tygodnie/, to mnie nie wpuści do domu, no i nie powiem żeby mnie te jego żarty jakoś specjalnie bawiły.
Będę Wam się tu chyba wypłakiwać w październiku. Jak mi się zacznie odwijać powieka albo przyplącze się jakieś zapalenie, to chyba nie zachowam zimnej krwi, bo ze mnie jest niezła panikara. A Kwiatuszek, moje wsparcie duchowe, też być może będzie potrzebowała słów otuchy.

2ama
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: 2ama » 25 wrz 2008, 10:15

Animko , żadna powieka nie bedzie Ci się odwijać ....nawet tak
nie myśl . Wszystko będzie dobrze a oczka będą piękne i znów młode .
U kogo robisz zabieg ?

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”