Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 22 wrz 2008, 23:47

Kwiatuszek* pisze:jak nie zrozumiałaś jeszcze jak cytowac tekst, aby był w białym okienku to Ci jeszcze raz opisze krok po kroku,
Białe okienko mam opanowane. Teraz bym chciała wiedzieć, jak się wytłuszcza Wasze nazwy /loginy?/. No ciemna jestem w sprawach komputerowych!. Dzięki za Waszą chęć pomocy.

Wy to teraz jesteście wszystkie /oprócz Kwiatuszka i mnie/ wyluzowane, bo sobie tylko botoxy i wypełniacze robicie, a my obydwie przed operacją, więc rochę się wspieramy poza forum. Kwiatuszek wiadomo-lift, a ja - powieki. Oj, ciężko jest, bo ja to pierwszy raz na operację.

Awatar użytkownika
lianka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: lianka » 22 wrz 2008, 23:55

Anima, najprosciej jak piszesz w szybkiej odpowiedzi poprostu kliknąc w nik tej osoby do ktorej chcesz napisac, a jak w normalnych odpowiedziach literka B na gorze powinna byc, piszesz nik zaznaczasz go i klikasz na tą literke.
Ja nie używam wytluszczacza bo przyszkadza mi to w czytaniu, ciagle widze tylko niki :badgrin:

A na temat luzu.... mam w grudniu kolejną operacje ;)
2006 -2008 r. Dr BrzuchaĂąski

2ama
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: 2ama » 23 wrz 2008, 06:43

Ja tam się cieszę , żę mój mąż nie lubi się stroić ...bo jak juz kwiatuszek słusznie
zauważył więcej kasy zostaje dla nas .
Długo nie pisałam , bo ostatnio wiele się w moim zyciu zmienia .
Mozna powiedzieć , że rzeczywiście zaczynam zycie od nowa . Za tydzień rozpoczynam
studia . Samego studiowania się nie obawiam ale martwię się , jak ja się znajdę
wśród tych młodych ludzi . Niezbyt łatwo idzie mi zawieranie nowych znajomości .

Kwiatuszku wprawdzie rzadko piszę , ale zawsze znajdę chwilę by usiąść i poczytać .
Wiem , że czas twojego liftu już tuż, tuż . Trzymam mocno kciuki , by wszystko poszło gładko :badgrin: Ale mi się powiedziało ...no ale właśnie o to nam chodzi ...o gładką twarz .

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 23 wrz 2008, 10:41

2ama, Ale żeby było co czytać ktoś musi pisać. Wszystkie lubimy czytać, wiec kochana zachecam też cos tam naskrob od czasu do czasu.

Lianka , no i nauczyłam sie znowu jak odpsywać no tak jak u gory do amy, a nie wiedziałam o tym dzieki .

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 23 wrz 2008, 10:52

wracając do tematu zakupów to pochwale sie, ze odwiedziłam "przy okazji ;) sephore i wącham nowy nabytek: jose ;)
Babina tak mnie wciągnęła w soki marchewkowe, ze nic innego nie pije tylko marchewkę ;) ale wiecie jakiego dokonałam odkrycia....przestały mnie bolec oczy, piec i łzawic, czyzby ten soczek? robię soczki z zamiarem schudniecia ale....mam +1,5kg :cry: ale co tam, pojade zaraz po worek marchwi ;)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 23 wrz 2008, 11:22

no, brawo!!! Jedna owieczka nawrócona!!Ale się cieszę. Marchewka dobrze robi na oczka, bo to witamina A !!! Pisałam kiedyś, że byłam z wizytą u znanej profesor od chorób oczu i ona powiedziała iż, po 40 NIE WOLNO zażywać witamin syntetycznych A i E bo one wręcz uszkadzają wzrok. Tylko w naturalnych produktach. Ten sok działa nie tylko na oczy.Zawiera wodę strukturowaną czyli cudowną {zapobiega różnym chorobom}. Ja już od dwóch lat nie miałam nawet kataru. Wczoraj zrobiłam słoiczek {taki z musztardy} mielonych skorupek i dokarmiam tez męża. Jak łyżeczki nie włożę do dzióbka ,to zapomni więc karmię jak dzieciaka. Faceci nie dbają o zdrowie.
Zrobiłam wczoraj cytologię {ufff, jak ja tego nie lubię} od ostatniej minęło 3 lata, więc trzeba. Zapisałam się też na dermatoskopię, oczywiście na NFZ. Jak już człowiek się remontuje, to o środek też dbajmy. Dana, a masz już fajny kolorek skóry? Jeżeli chcesz pozbyć się tego 1,5 kg, to musisz soczek ZAMIAST któregoś posiłku.
Sabrina - ogłoś gdzie takie ceny są teraz? Uwielbiam takie zakupy! Z koleżankami zawsze się licytujemy która taniej coś kupiła. Towaru teraz od metra i właśnie cała przyjemnośc jak się coś tak tanio upoluje. Ostatnio kupiłam szare, lakierowane balerinki {ale na koturence 5cm}. Z przodu klamerka za 69 zł w sklepie CC. Takie do latania. Całkiem fajne.

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 23 wrz 2008, 11:48

babina7 pisze: Dana, a masz już fajny kolorek skóry? Jeżeli chcesz pozbyć się tego 1,5 kg, to musisz soczek ZAMIAST któregoś posiłku.
kolorek moze być, a zamiast to wiesz ja i to i to :-)
kurcze u mnie pada :cry:

Ten pomysł z karmieniem skorupkami jest super ;) jak macie jeszcze jakies pomysły na dbanie od srodka to ja poproszę.
Moze którąs z Was zainteresuje moje doswiadczenie z kreme "flavonex", otóź zachęcona kiedyś próbką zakupiłam cała tubkę (opakowanie brzydkie) i muszę przyznać, ze chyba pierwszy raz od kiedy stosuję/testuje kremy dla całkiem dojrzałych pań, ten jest u mnie na piewszym miejscu.
Polecam, na szyje twarz i prawie wszystko ;)

2ama
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: 2ama » 23 wrz 2008, 12:08

Kwiatuszek* pisze: Ale żeby było co czytać ktoś musi pisać.
Masz racje Kwiatuszku ...musze się poprawić :oops:

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 23 wrz 2008, 12:59

Dana_2 pisze:kolorek moze być, a zamiast to wiesz ja i to i to :-)
To Ty jak mój mąż. Jada jak zwykle, zażywa Herbalife, soki pija {robie mu ok 1l dziennie}, teraz daję mu skorupki i dziwi się, że nie chudnie :badgrin: .......Ja po dużej szklanicy soku, już nic do żołądka nie zmieszczę.
A drogi ten krem? Bo ja.... to maść z wit A w aptece albo glicerynkę stosuję.....Lubię w tubkach, mam długie paznokcie i jak nabieram z pudełka, to zawsze dużo zostaje za paznokciem i muszę wydłubywać.
zadowolona

Awatar użytkownika
lianka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: lianka » 23 wrz 2008, 13:06

Kwiatuszku, zawsze do usług :-D

2Ama, życze Ci powodzenia w nauce :-D
Moj syn tez rozpoczyna w tym roku studia, strasznie ten czas leci....

no to popatrzcie na Turkus
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... turkus.jpg
2006 -2008 r. Dr BrzuchaĂąski

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”