Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 22 wrz 2008, 11:13

sz3pt, posłałam ci fotki na maila.
Nooo temacik fajniuni i można wywalać z siebie wszystko co nam leży na serduchu. :-D ;)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
turkus109
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: turkus109 » 22 wrz 2008, 12:03

kwiatuszek , nie chwalisz sie ile sie odchudzilas , ale super wygladasz , a oczki po co zakryte , botki super , cala reszta tez 8-)

dziewczynki , sabrinko , muflon i babina , ja tez prosze o fotki , ja swoje wstawiam na forum , ale tez moge niektore wam wyslac .

zajelam sie brzuchem i mniej czasu mam na forum , jak rowniez gorszej jakosci z tej ERY mam internet i szlag mnie trafa jak strony sa ze zdjeciem ,tak powoli sie otwieraja .
10.12.2007 operacja powiek dr. brzuchanski.
21.08.2008 plastyka brzucha dr. brzuchanski
30.10.2008 lifting twarzy dr brzuchanski
02.12.2009 pomniejszenie i podniesienie piersi dr brzuchanski

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 22 wrz 2008, 17:39

turkus109 pisze:kwiatuszek , nie chwalisz sie ile sie odchudzilas , ale super wygladasz , a oczki po co zakryte
Schudłam 3 kg ale juz kilogram znowu przytyłam. Przestałam sie odchudzać bo Lianka mnie skrzyczała,że jak schudne wszystko bedzie mi wisieć. I tak jestem chyba najgrubsza bo waze tak miedzy 68 a 69 kg, przy wzroscie 160 cm. Nosze rozmiar 42 jak pisałam. Z tego co tu rozeznałam to jestem druga po Sz3pt. Ale ja mam gruba kość i po mnie tak nie widać, mam tez dość zaznaczona talię, co mnie ratuje. Mama moja też krzyczy abym sie nie odchudzała bo od razu trace na urodzie.

Ale Ty Turkusku też słyszałam,ze wchodzisz w rozmiar 38 to dopiero rewelacja, nie moge doczekać się Twojej fotki w ciuszkach w tym wątku. Botki bede nosiła jeszcze do spodnicy za kolana, wygladaja też dobrze. Nie chcialam takich długich botek do kolan bo jak nie jest jeszcze tak zimno to nogi sie meczą. Zaszalałam a co raz niech bedą odjazdowe, trendy, na czasie. zawsze kupowałam czarne albo brazowe, ta k żeby było bezpiecznie. Oczy zamazałam,żeby tak na wszelki wypadek nie żeby mnie nie rozpoznał ktos niepożądany.

Muflon nie miała bys ochoty pokazac nam swoich nowych kozaczkow, zawsze to by sie cos zadziało i miło by było cieszyc sie nimi z Tobą.

Awatar użytkownika
lianka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: lianka » 22 wrz 2008, 18:58

No suuper wyglądasz w tych botkach, w ogole pieknie wygladasz.
Na temat kg.... mowilam ze nie kg sie licza tylko ogól. Mozesz miec 150 kg ale byc wszedzie rownomierna, a taka jestes przy swoim malym ciężarze ;) Nie ma co na sile sie odchudzac, z resztą to i tak jak wraca sie do normalnego jedzenia to nabiera sie swoje kg a nawet wiecej. Odchudzanie to raczej juz na cale zycie.... caly czas trzeba sie pilnowac :doubt:
Tak sobie wstawiacie zdjecia zakupow, za ostatni tydzien to tyle nakupilam ze sama juz nie pamietam co :badgrin: musialabym całą strone zasypac kurtkami, kozuszkami i kozaczkami. O... kupilam sobie jeszcze stroj kąpielowy ale nie wiem czy ubiore go... jest za ładny jak na taką pokrake jak ja.
2006 -2008 r. Dr BrzuchaĂąski

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 22 wrz 2008, 19:09

Lianka, no ja to sie cieszę ,że jedna rzecz chociaż sobie kupiłam. No dwie bo buty i szal w tym samym kolorze. A miesiac wczesniej te spodnie. Ale najbardziej jestem ciekawa tego kożuszka i kozaczkow. Daj prosze jakieś zdjątko, popatrzymy tematy nowe bedą, miło sie zrobi przez to.

:-D Sabrina Ty przecież jestes taka szczupła,ćwiczysz, a my nie znamy wcale Twojej sylwetki. W ogóle dziewczyny wstawcie zdjecia, moga byc zamalowane twarze, ale przecież sylwetka i ciuch moze byc pokazany. Czakam......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 22 wrz 2008, 19:20

Witam Panie,

z wielka przyjemnoscią zagladam na Wasze wpisy i polubiłam Was wszystkie.
mam troche doswiadczeń w OP (choćby brzuszek :-) no i całkiem duuuuuzo doświadczeń w zakupach (własnie wróciłam z centrum handlowego ;)

Kwiatuszku buciki super, ogladałam je ale kupiłam 2 pary innych i zapewne to jeszcze nie koniec ;)

Kwiatuszku wiem, ze zbliża sie termin operacji u brzuszka, wiec popros Go aby szwy skroniowe koniecznie zrobił we włosach, trzymam kciuki.

Pozdrawiam Was wszystkie

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 22 wrz 2008, 20:09

A witamy, nową plotkarę :-)
Buty wstawie, ale dziś już mi sie nie chce do pawlacza sięgać.
Kupiłam. Potem kupiłam pastę - taką tradycyjną z woskiem. Zaimpregnowałam 2 razy i... spakowałam i na pawlacz. Juz mi sie dzis nie chce ściagać :-)
Jak se zapomne to tam do wiosny przeleżą. Wczoraj było tak paskudnie, że stwierdziłam, że to grzech nowe buty ubierać. Jeszcze by się zniszczyły :-)

Awatar użytkownika
lianka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: lianka » 22 wrz 2008, 21:12

Dana, witaj :-D
wiecej nas brzuchatych bedzie w tym wątku ;)

Muflon, na taką pogode co mamy to chyba gumiaki potrzebne co?

Kwiatuszku, bede w domku przez tydzien, postaram sie zrobic zdjecia przez ten czas, w tej chwili to siedze w luznych spodniach :badgrin:
Albo na skype zademonstruje Tobie swoje zakupy, nic szczegolnego, jak zwykle kolejna skora czarna, kożuszek jasny, kozaczki krotkie jedne na grubej szpile drugie mają koturn. Bardziej syna i męża obkupilam bo na studia garnitury potrzebne, zauważylam ze synowi gust sie zmienia, zaczął interesowac sie swetrami eleganckimi chyba wyrasta z tego bluzowego wieku. Męża przy okazji bo cieżki jest na zakupy, moze chodzic w jednym swetrze pare lat, nie obchodzi go co ma na sobie, jak udaje mi sie zaciagnac go na zakupy to hurtowo kupuje ubrania dla niego.
2006 -2008 r. Dr BrzuchaĂąski

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 22 wrz 2008, 22:26

Hej Dana co raz wiecej nas,ale super!
Dziewczyny faktycznie waga nie ma znaczenia,wazny jest wyglad i proporcje.
Widziałam kiedys dziewczyne w TV:wiek około 25lat z przodu szczupła,cyce troche obwisłe,no taka sobie nawet nie zała. Nie zła była do momentu kiedy sie nie obróciła.Gdy pokazali ja tyłam i gdy zobaczyłam te obwisłe płaskie pośladki kończące sie na udach zamarłam z przerażenia :o Po prostu koszmar!!!
Gdy ogladałam ten program miałam chyba 28 lat i przysięgłam sobie,ze przenigdy nie dopuszczę żeby popa tak mi oklapła. Wole miec większą ale jedrną i wypukła. Wiadomo że w pewnym wieku trudno mieć ciało 20 to latki ale zawsze mozna cos nad nim popracowac.
Ja kupiłam sobie przedwczoraj sukieneczke z wełny cy czegos takiego. jutro zerkne na metke to wam powiem dokładnie. Sukienka z golfem,ale bez rękawów więc troche głupkowata,ale dokupiłam w tym samaym odcieniu i z tego samego materiału obcisły sweterek i ubieram pod sukienke i tworzy to calosc. Sukienka obcisła od góry do pasa,a od pasa rozkloszowana,wiec przykrywa mi moja troszke wielka dupke. Za sukienke dałam STRASZNE PIENIADZE bo AZ 60 zl :badgrin: Wziełam ostatnia.
Nie chciałam wierzyc jak zobaczyłam cene. Nawet nie wiem ile wczesniej kosztowała,ale pewnie ze 200 zl za sweterek dałam 30zł tez przeceniony i mam super ciepła sukienkę za 90 zl :-D :-D
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 22 wrz 2008, 22:26

Męża przy okazji bo cieżki jest na zakupy, moze chodzic w jednym swetrze pare lat, nie obchodzi go co ma na sobie, jak udaje mi sie zaciagnac go na zakupy to hurtowo kupuje ubrania dla niego.

Jezu, to wszyscy faceci prawie tacy sa cieżcy na zakupy. Moj ma wszystkie swetry stare, nie da wyrzucić i nie chce nowych, bo mowi,ze przecież tyle w szafie. W zime po nic kupić nie pojdzie, bo nie bedzie sie tyle rozbierał a jak ma jeszcze kalesony, to Boże bron. Moą to i dobrze bo za co ja bym te operacje plastyczne robiła jak on by lubił sie stroić.

Dana witaj w naszym gronie i pisz a nie tylko czytaj, bo my tez lubimy czytać fajne teksty. Moje fotki kozakowe zaraz znikną i dobrze byłoby zeby pojawiły sie ktorejs z Was.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”