Płaskie jak stół, jak deska. Nie moge na razie innych butów bo 1,5 roku temu operowałam haluxy. Potem na jednej stopie zrobil sie odcisk pod stopą. Wycinałam laserem- na 2 razy. Koszmarnie bolało, a stopa do dzis cienkiej podeszwy i obcasa nie toleruje. A wszystko zaczelo sie od chęci noszenia butów na fajnych obcasach.:-( Młodym też widocznie wygodniej na płaskim, bo wszystkie młode dziewczyny kupują płaskie.
Co do i9nternetu, to ja nie korzystam z żadnych er (ale fakt, komórcy nie posiadam). Tepsa od zawsze miała zbójeckie ceny. Mam lokalnego operatora, pare osiedli w Krakowie obsługuje. Net dla dwóch komputerów kosztuje mnie 77 zeta. Bez zmian od paru lat.
Łacze nie najgorsze, choc i komputer nie najlepszy. Ale jakby mi sie strony tak wolno ładowały, to by mnie trafiło.
Ja bym polecała właśnie takich lokalnych operatorów. Z łączami radiowymi to jest właśnie jakos tak niepewnie. Sieć ci wykryje, ale łacza często brak.
Na jednym z kanałów leci stary film z Paulem Newmanem. tak mie sie przypomniało jak gadałyśmy o facetach.
Newman to jest facet! Klasę ma niezależnie od wieku.