Beznadziejni faceci, a dokładniej ich teksty

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

caradurka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: caradurka » 12 wrz 2008, 22:25

haha, AGNESS, tekst bomba! :-)

Awatar użytkownika
kejt_1987
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kejt_1987 » 12 wrz 2008, 22:49

popieram, konik ekstra :badgrin: :badgrin:

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 12 wrz 2008, 23:01

Konik mnie rozwalil...ale pozwole sobie zapamietac...a noz komus nie przypadne do gustu :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:
A gwizdanie...tez ciekawy tekscik...
Ale az przykro,ze trzeba czasem sie odezwac tym samym "tonem" ...bo jak bedziesz grzeczna...to pojada po tobie ...jak po lysym koniku....

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 13 wrz 2008, 12:57

Ja przezyłam szok tutaj w UK... w Polsce się za mną nie ogladają, nie gwizdają... a tutaj czuję się jak super niunia (kto bywa na wyspach ten wie dlaczego tak może być :D)

Też kilka razy nie wytrzymałam i pokazałam palec. Jeden pan murzyn był tak oburzony na ten palec, że mnie zwyzywał... ale cóż...

Co śmieszne... są dni, że ktoś gwizda, rzuca niby "pochlebne" komentarze...
a są i takie dni, ze jacyś kolesie śmieją się z mojego nosa, wytykają palcami ... jak w podstawowce

czasami mam wrażenie, że część (duża) facetów zatrzymała się na pewnym etapie rozwoju :/
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
kejt_1987
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kejt_1987 » 15 wrz 2008, 12:40

tOOsia pisze:a są i takie dni, ze jacyś kolesie śmieją się z mojego nosa, wytykają palcami ... jak w podstawowce
skąd ja to znam :evil: tak jakby ten nos to była nasza wina :evil: :evil: ale nie martw sie, czas do op Ci szybko zleci i ani się obejrzysz i będziesz miała cuuudny nosek :-D
tOOsia pisze:czasami mam wrażenie, że część (duża) facetów zatrzymała się na pewnym etapie rozwoju :/
przecież to udowodnione naukowo, że faceci sa opóźnieni w rozwoju w stosunku do kobiet :badgrin: ;) nie wszyscy oczywiście, ale baardzo duża część ;)

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 15 wrz 2008, 12:47

przecież to udowodnione naukowo, że faceci sa opóźnieni w rozwoju w stosunku do kobiet :badgrin: ;) nie wszyscy oczywiście, ale baardzo duża część ;)

nawet w stosunku do siedmioletnich kobiet? :badgrin:
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
kejt_1987
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kejt_1987 » 15 wrz 2008, 20:26

tOOsia pisze:Cytat:

nawet w stosunku do siedmioletnich kobiet? :badgrin:
tego akurat nie udowadnia nauka tylko samo życie :badgrin:

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 15 wrz 2008, 22:57

Tekst dzisiaj z wykładów
Facet z którym mamy zajęcia "kobiety mają niestety mniejsze serca od facetów", a na to kumpel "ale klatki piersiowe to niekoniecznie"
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 15 wrz 2008, 22:59

no... ale rację mieli :D

ech chłopy, chłopy... bez nich byloby nudniej :D

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 19 wrz 2008, 21:53

Tekst dawno dawno od instruktora znowu jazdy chodziło już dokładnie nie wiem o co, ale chodziło czy mógłby moje imie pomylić z chłopakiem a instruktor" no nie jak chłopak z takimi piersiami" i tak przy pary osobach i moim byłym :o

a ostatnio na zajęciach kumpel wypalil "wy i tak wszystkie wypychacie się w cyckach" :badgrin:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”