Hej Dziewczyny
Babina jak najbardziej laz bez bluzki

Toples i cala plaza jest Twoja
Tudziez inne miejsca gdzie nie trzeba sie skrywac ,basen, sauna.
A ja wrocilam o 4 nad ranem .Leb mi teraz peka i gardlo mam zdarte.Ale jaka szczesliwa ,wytanczona,dowartosciowana

Naprawde tance sa super dla poprawienia humoru ,kondycji i ogolnie zadowolenia z zycia.
Co za wspaniala impreza.Z 200 osob i ludzie co sie potrafia wesolo bawic,nawet bez morza alkoholu!
Zwazylam sie ,schudlam 80 dkg
Komplimentow nasluchalam mnostwo z kazdej strony.Nawet kolezanka z ktora sie nie widzilam dwa lata ,a bylysmy wlasnie razem w sanatorium,mowi no cholerka ty coraz mlodsza ,zamiast sie starzec ..haha.
Powiedzcie ,trafilyscie Kochane w zyciu na takiego tancerza z ktorym taniec to mega przyjemnosc? Taki ktory tak Wami pokieruje chocbys byla kolkiem ,ze wyczujesz kazdy jego ruch i zatanczysz nie gorzej niz W tancu z Gwiazdami?
Tancerzy roznych mnostwo ,na wczorajszej zabawie dwoch takich co faktycznie ,czuje sie ze facet trzyma prowadzi i tanczy .Reszta szarpanka.
No a z takim jednym rozumie sie nawet jego male kiwniecie palcem,ze wcale tez nie musi mocno sciskac.
No ale powiedzcie czy jesli sie tak zgra w tancu ,jakas chemia wlacza ,...w lozku moze byc tak samo??
Strasznie mnie to ciekawi.