Prawo jazdy

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
kejt_1987
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kejt_1987 » 03 wrz 2008, 21:33

ja zdałam za drugim razem. I to chyba tylko dlatego że nawrzeszczałam na egzaminatora :badgrin: :roll: Facet się pewnie przestraszył że jak taka jędza na niego krzyczy to może jeszcze jakieś mu problemy zrobię ;) czepiał się niemiłosiernie od samego początku, widziałam że chce mnie oblać, krzyczał na mnie-a przecież nie ma prawa nic mówić poza wydawaniem komend "w lewo, w prawo, prosto", no to miał za swoje. Przede mną egzaminował 5 osób i wszystkie oblał :| a ja zdałam chociaż miałam drobne błędy ;)

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 04 wrz 2008, 16:29

virriel w Tychach podobno latwo zdac i w Zielonej Gorze :p
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
asija777
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: asija777 » 04 wrz 2008, 17:13

Prawdopodobnie w Pile też jest łatwo zdać...chyba dlatego,że tam jest niby tylko jedno rondo i kilka skrzyżowań...dużo osób wypisuje się z Bydgoszczy i przenosi do Piły...
07.02.2008 Bieńkowski...:)

Awatar użytkownika
lianka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: lianka » 04 wrz 2008, 17:19

Moj syn, zdał w ubieglym tygodniu za drugim podejsciem. Pierwsze bylo w kwietniu, wymusil pierwszenstwo na zawrotce-niefortunna sytuacja i najgorszy egzaminator w Krakowie ale wina syna. Po 4 miesiacach bez dodatkowych jazd zupelnie nie przejmując sie (dałam mu pieniadze na kolejny egzamin, a w razie zdania na oblanie) zdał.
Szwagierka zdala w lutym za trzecim razem, terminy egzaminow miala co tydzien. Tak wjechala w krawężnik ze egzaminator rozwalil leb o deske rozdzielcza, chyba poprzestawiala mu w glowie bo dal jej pozytyw ;)
Ja zdawalam dawno wiec juz sie nie liczy jak to jest w Krakowie.
2006 -2008 r. Dr BrzuchaĂąski

szysza
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: szysza » 05 wrz 2008, 08:34

buuu, a ja nie zdałam pierwszego egzamnu, zestresowałam się normalnie :doubt:
ech, pokonam stres zdam prawko :p

Awatar użytkownika
ola108
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ola108 » 05 wrz 2008, 08:43

Po wysłuchaniu tysiąca opowieści jak to ludzi oblewają po 10 razy poszłam na egzamin z dusza na ramieniu. Zdałam za pierwszym, ale było zupełnie jasne, ze egzaminator próbuje mnie na czyms złapać i oblac...w dodatku był bardzo oschły, nieprzyjemny i zabronił mi się odzywac nie na temat :?:

Po zjechaniu z placu manewrowego kazał mi jeździć 50 min po mieście, z czego dużo po centrum, głównymi ulicami i przez skrzyżowania, którymi zazwyczaj na egzaminach sie nie jeździ... :evil: parkowanie do koperty kazał robić 2 razy, z czego raz pod górkę, a raz było zaje...ście mało miejsca. W dodatku lał deszcz. :oops:
Powiem wam, ze nogi i rece trzesły mi sie jak galareta i jak już dojechaliśmy z powrotem pod ośrodek egzaminacyjny i powiedział, że zdałam, to do mnie wogóle nie dotarło
nowy nosek od dr ÂŁÂątkowskiego (12.06.08)
"Nie ma takiego marzenia, ktorego wola i rozum ludzki nie zdolalyby zamienic w rzeczywistosc..."

Awatar użytkownika
Tara
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Tara » 08 wrz 2008, 21:58

Właśnie się zapisałam na kurs... arf

Awatar użytkownika
ania.269
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: ania.269 » 08 wrz 2008, 23:30

miło wspominam kurs, egzamin troszkę stresujący ale zdałam za 2 razem. to było 12 lat temu. drugi mój egzamin zdałam za pierwszym razem po 8 latach jeżdżenia- za moją siostrę blizniaczkę.
375cc hp MENTOR OKRĄGŁE 04.11.2008 DR. SANKOWSKI JUŻ PO!!!!! :)))

Awatar użytkownika
Tetra
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Tetra » 09 wrz 2008, 09:39

ania.269 pisze:miło wspominam kurs, egzamin troszkę stresujący ale zdałam za 2 razem. to było 12 lat temu. drugi mój egzamin zdałam za pierwszym razem po 8 latach jeżdżenia- za moją siostrę blizniaczkę.
Poważnie mówisz? Hi hi to nieźle.

caradurka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: caradurka » 09 wrz 2008, 14:40

ja sam kurs wspominam bardzo miło, może dlatego, że od początku dobrze mi szło (dzięki mojemu chłopakowi, który uczył mnie jeździć już wcześniej), a lubię, jak mi coś wychodzi :-)

egzamin zdałam za pierwszym razem i jestem z siebie bardzo dumna, a najbardziej z tego, że udało mi się pokonać stres. noga zadrżała mi przy wyjeżdżaniu na miasto, ale przez następne 40 min byłam bardzo spokojna i bardzo skoncentrowana. no i trafiłam na egzaminatora, który mi nie przeszkadzał, nie był złośliwy, wulgarny (ponoć i tacy się zdarzają) tylko siedział, obserwował, mówił gdzie mam jechać i od czasu do czasu zadawał pytania, np. dlaczego w jakiejś konkretnej sytuacji zachowałam się właśnie tak, a nie inaczej.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”