Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)cz.2

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 25 sie 2008, 22:21

anne21, leje http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... py0188.gif
takie laseczki a pewnie zaden was tam nawet nie zauwazyl :roll: ale za to wy pewnie mialyscie nie zle widoki co :?:
biedny ten twoj facet anne :badgrin:

Londyjka pisze:Slowa tej Irlandki chyba swiadcza o tym jak sama napisalas,ze Tylko polacy sie razem nie trzymaja, To nie sa slowa znikad.
taak .....strasznie to smutne jest :cry: ja mysle laseczki ze my jestesmy wyjatkowe,szkoda ze nas tak niewiele ;)

co porabiacie laseczki w poniedzialkowy wieczor :?:
bo ja np popijam sobie wineczko a co mi tamhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /winko.gif
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 25 sie 2008, 22:34

misialeczek24 pisze:co porabiacie laseczki w poniedzialkowy wieczor
ja ,jak zwykle.... :p

jem ! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /obiad.gif

:badgrin: :badgrin: :badgrin:

... probuje tez wkleic ten cholerny obrazekhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /czeka.gif ... (ciagle mi sie wyswietla ,ze jpg albo gif musze miec... dziwne .... :roll: :? )
...i mi nie wychodzi..... :evil:

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 25 sie 2008, 22:36

ja nie popijam bo samej popijac to ponoc wstep do alkoholizmu ;) choc mam ochote bo sama jestem ,maz na nocce... Ale leci fajny film "patriota" z Mel Gibsonem-jesli ktos ma polska telewizje
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 25 sie 2008, 22:49

ja mam polska tv..... :p

...narazie ogladalam sobie VIVE.... 8-)
fajne piosenki leca... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... adocha.gif)

...moj maz pracuje w drugim pokoju...
to tez tak ,jakby jego tutaj wcale nie bylo.... :badgrin: :evil:

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 25 sie 2008, 23:02

Witam [smilie=hi ya!.gif]

Wlasnie wczoraj powrocilam do deszczowej i szarej Anglii :( , a tak pieknie bylo w polsce w czasie mojego urlopu, tylko jednego dnia padalo, no i sie pogoda popsula w dzien mojego wyjazdu :roll: , jak dla mnie to i lepiej bo chyba bym sie calkiem zaplakal wyjezdzajac w mokradla z takiego goraca ;) . No i oczywiscie jak to po urlopie u mamusi nowe 2 kg przybylo, ale co tam, jak mozna odmowic karkoweczki i piweczka, nie wpominajac o innych truneczkach.

Czas spedzilam cudowny, wkoncu mialam okazje troszke dluzej pospac, bo gdy moje malenstwo o 6.00 rano wstawalo z lozeczka, ja tylko otwieralam drzwi, wypychalam je do salonu, gdzie babcia juz poranna kaweczke pila i szybko je zamykalam, i niech sie dzieje co chce oh(rf1

Cale dnie spedzalismy nad stawem w ogrodzie babci, wkoncu sie wygrzalam i opalilam, a moj syneczek wyglada jak malenki mulacik, a noce u przyjaciól lub z przyjaciolmi w lokalach, alkoholu bylo sporo [smilie=love sick.gif]

Najgorszy byl dzien wyjazdu [smilie=to funny.gif]

Ale na szczescie teraz z powrotem mam Was, witam wszystkich goraco [smilie=heart fill with love.gif]
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 25 sie 2008, 23:07

Witaj Renata1, ale dlugo zabalowalas w tej Polsce oh(re1 Tylko pozazdroscic.
A co do opalenizny to na mnie juz spray hansena nie dziala jestem tak blada... :doubt:
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 25 sie 2008, 23:19

Londyjka, Witam

W polsce bylam tylko 11 dni, ale bylo cudownie. Wrocilam opalona i zrelaksowana prosto do pracy, z lotniska do domciu dotarlam o godz 17.50. a o 18.40 juz jechalam do pracy, ale i tak warto bylo wykorzystac kazda wolna chwilke na pobyt u mamusi.
A Ty Skarbie kiedy sie przeprowadzasz? oh(rf1

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 25 sie 2008, 23:21

Renata1, a tak wygladalo jakby cie wieki nie bylo,dobrze ze wrocilas oh(s1
Za 2 miesiace

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 25 sie 2008, 23:46

Londyjka, A wiesz juz do jakiego miasta?

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 25 sie 2008, 23:51

Tak :-D :arrow: :arrow: 8-)

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”