Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 24 sie 2008, 20:46

No i byłam dziś sobie, ale niestety z meżem w Ciechocinku na tańcach i tak sobie ciut pochodzić bo juz ta dzialka mi sie znudziła. Odpicowałam sie i zaraz poczułam sie lepiej. Napewno znacie niektore Ciechocinek. Jak tam teraz ładnie a ile odpicowanych bab / wiekszość starych i kulawych/ Orkiestra gra przy grzybie, dalej inna peruwiańska.Chciałam wstawić Wam zdjecie z Ciechocinka ale ten program Irfan nie umiem obsługiwać, zawsze zdjecia są zmiejszone a maja za dużo KB i tak nie wchodzą. Jak wstawiam zdjecia to przez program Picaso zmiejszam, ale to mnie denerwuje bo takie karkołomne kombinacje musze robić. Juz Ula mnie uczyła ale nie umiem zrobić,żeby nie bylo takie cięzkie i miało mniej KB bo jak ma 56 np to nie wejdzie i tyle. jak nie naucze sie tego to nie bedziecie mieć ani jednego zdjecia z liftu. Ooooooooooooooooooo

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 24 sie 2008, 20:56

Dziewczyny jak ktora ma jescze cierpliwość wytłumaczyc mi co ja nie tak robie z tym programem to niech mi napisze krok po kroku, bo niby nie jestem taka glupia a jednak jestem. Ale tu kłania sie brak angielskiego chyba.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 24 sie 2008, 21:01

Kwiatku do pazdziernika przejdziesz intensywny kurs zmniejszania zdjec :badgrin:
Nie pisz "niestety z mezem" bo wiesz ze na takim bezrybiu jak Ciechocinek to twoj stary jest Gregory Peck i Fred Astair w jednej osobie :badgrin:
Babina ,faktycznie masz nick mocno sciemniajacy :badgrin:
Sabrina ,kurcze ja myslalam ze my troche pokrewne dusze jestesmy,ale po tym co piszesz ,to jednak nie :-D bo raz to nie za bardzo lubie ezoteryke i duchowe roztrzasania ,a dwa to cale zycie wsiadam do samochodow obcym mezczyznom :-D :!:
:-D Powaznie ,poczynajac od mlodych lat i jazdy autostopem ,po zeszly rok gdy spieszylam sie na umowiona wizyte manicure ,uciekl mi autobus wiec wpakowalam sie facetowi do samochodu gdy zatrzymal sie na czerwonym swietle.Dobrze ze drzwiczek nie mial zablokowanych.
Widzial ze jestem zdesperowana wiec mnie podwiozl grzecznie pod sam salon :badgrin: hihi.
a raz mialam taka przygode ze wracajac z Lomzy po nocy asfalowka przez ciemny las,byla juz 23 i majac przed soba 20 km,zadnych autobusow zatrzymal sie jedyny przejezdzajacy samochod ,nyska pelna mlodych chlopakow jadacych na dyskoteke :-D
Wiec ja jedna i ich dziesieciu..no i co ..zyje,nie zgwalcili.
Uwielbiam ryzyko :badgrin: i mam zaufanie do ludzi.

Kwiatuszek poswiece sie sciagne ten program bo go nie mam i powiem ci jak na nim zmniejszac zdjecia

Kwiat ,chodz na gg ,irfan jest prosty jak drut :-D :)

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 24 sie 2008, 21:37

Ulla , ja tu z innej beczki :czyli z liftu . chodzi o kurs makijazu . Otoz jeszcze nie chodze , zapisy w ta srode , a jest to szkola wiec zaczyna sie we wrzesniu i konczy w czerwcu . Juz nie moge sie doczekac :p
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 24 sie 2008, 21:40

Beata-Malgorzata w takiej szkole i ja chetnie bym do nauki zasiadla :-D

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 24 sie 2008, 21:42

Ula już mi tłumaczyłas i gadałysmy a ten skurczybyk Irfan nadal nie chce mi tych zdjeć wstawiać, dalej maja 56 KB. Ja juz sie wstydzę, szukam teraz po polsku czy jest, narazie nie znalazłam. Mam sciagniety przecież dawno, gadałysmy nieraz i co dalej maja 56 z przecinkiem KB i tyle. Apropos odwagi to miałam tyle samo co i Ty Ula. Łaziłam sama az do czasu. Idę sobie kiedys 5lat temu przez park osiedlowy, nagle jak spod ziemi wyszlo dwoch chlopakow i mowia do mnie "dawaj torebkę" Ja mowie co???????????? A oni dawaj, miałam na ramieniu w reku jakieś deobne zakupy w reklamowce, wiec oni za torebkę ja trzymam, torebka mocna, ciemno, nikogo w kolo. Pomyslałam,że bede krzyczeć. Zaczęłam sie drzeć z całej siły, pomocy złodzieje. Szarpiemy sie tak, zakupy rzuciłam trzymam torebke za uszy oni za torebkę, tak to trwalo z 5 min. Zdenerwowalo ich to i jeden chcial mnie kopnąć w brzuch ale byłam za daleko. jedno ucho sie urwalo ja zatoczyłam się i pusciłąm bo pomyslałam,że mogą mnie skopać. Złapali torebkę i uciekli. ja oczywiscie za nimi gnałam ale miałam kozaki na obcasach to gzie ich dogonie. Pobiegam z 50 m dalej byli ludzie i mowie torebke mi odebrali, ludzie mowia słyszelismy ale tu dziewczyny nieraz piszcza i krzycza ratunku tak dla wygłupu to myslelismy ,że teraz też. Widzielismy jak dwoch chłopakow bieglo. Szybko po policje, policja zaraz przyjechala ale co popatrzylismy czy nie rzucili gdzieś a tylko portfel wzieli, ale gdzie tam nic nie znależlismy. Stali tacy chlopacy pytamy sie widzieliscie uciekajacych z torebka dwoch takich ajeden mówi tak widziałem i jednego znam. Nazywa sie tak i tak. No i do komisariatu zlożyl zeznanie ja też. No i policja do tego chlopaka, jego nie bylo w domu, wrocil o polnocy ale wtedy policja już nie mogła wejsc do domu bo nie ma nakazu prokuratora. Rano weszli, znależli moj telefon komorkowy, to wystarczyło. Moja torebke rzucili z takiej skarpy na zamarżniete rozlewisko. Bylo wszystko, karta bankomatowa, kasa 500 zl pobrane z bankomatu, schowane miedzy zdjeciami, klucze, dokumenty, okulary. Odzyskałam wszystko, zabrali tylko 30 zl z portfela. I wiecie to mnie napadl 16 i poł letni sasiad z drugiej klatki i brat Sławka Uniatowskiego ten co śpiewa , ktory mial 15 lat.Mialam farta, syn mowi. Mama to byli gowniarze bo inni to by Cie skopali,ze nie wiem czyś żywa wyszła, po co tak walczyłaś. Temu chłopakowi dałam te 500 zl za to,że ich wskazał i podziekowałam ojcu, nie badzcie bohaterkami. Ale mio to kiedys wsiadłam do obcego samochodu w dzień a potem cały czas drzałam, co ja najlepszego zrobiłam. Oczywiscie w dzień i w miescie, ale juz nigdy wiecej. Nie ma bohaterek tylko musisz trafić na takiego sukinsyna co chce cie ojkrasc lub gorzej. Napisalam opowiadanie.

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 24 sie 2008, 22:09

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... C00737.JPG No i dlaczego głupia datura dała sie wstawić a Ciechocinek nie, nie wiem? I własnie przez irfana, O Jezu chyba już nik mnie nie czyta.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 24 sie 2008, 22:13

No, popłakać sie można ze śmiechu jak się Was czyta.
Kwiatuszku, wiesz, ja z czasem też ziemniaki na ślubnego zrzuciłam. Dynię . Ja mogę nie jeść :-) Nienawidzę obierac ziemniaków. No, ale jak jestesmy sami, to jak nie ma czasu, to jakies kupne pierogi. A jak nic nie ma to tez się wyzyje :-)
Babina, to co piszesz to wszystko prawda. Dzieci przeważnie w domu nie ma (raczej bywają przez pare dni w roku), więc mozna robić co się chce i jak sie chce :-) A że nas życie wkurza, no wkurza. Myslę, że każda by sobie już z ulgą chętnie sama pomieszkała.
Co do wsiadania do samochodów, to ja tez dość długo stopem jexdziłam. Potem przestałam, a kiedys zaćmiło mnie do tego stopnia, że jak sie w knajpie do północy zasiedziałam, to część drogi pieszo wracałam, bo żadna komunikacja nie raczyła. Nikt prywatny się nie zatrzymał, a mnie nie przyszło do głowy, żeby po nocy w taxi wsiąść :-)
Sabrina, wysłałam jeszcze raz, daj znać, jakby nie doszło. Nigdy nie znałam nikogo, kto by się do znajomości lub fascynacji ezoteryką przyznawał. To sie sprawdza?

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 24 sie 2008, 22:18

Sliczny kwiatek , tylko nie rob wieczorow z jego udzialem :o :badgrin:

A ja obiecuje i obiecuje tu wstawic fotke moich bananow i kaki . Wprawdzie banany to raczej miniaturki , rosna wolno ale juz cos widac a kwiat jest coraz mniejszy bo na jego miejscu wyrastaja nowe "kiscie" (jak sie mowi ?) nowych banankow . A kaki mam dwa , zielone , trzeba dobrze sie przyjrzec by je zobaczyc wsrod lisci na drzewie ; ale sa !
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 24 sie 2008, 22:19

No i fajny ten wątek, kazda tam pisze sobie co chce i co jej aktualnie doskwiera i o czym mysli, ja testujeIrfana i muszę sama dojść, dlaczego raz daje sie wstawiac eaz nie.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”