Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 19 sie 2008, 22:01

mam to samo. Jak głeboko, to wpadam w panikę. Chyba nigdzie mnie nie kryje, a jeszcze po bokach są takie dysze z wodą pod dużym ciśnieniem i zawsze okupujemy z koleżanką te miejsca. Wszystko można sobie wymasować aż do bólu. Zapomniałam dodać, że woda jest silnie siarkowa i ma jeszcze dużo mikroelementów które pomagają w leczeniu różnych chorób. Szczególnie wszystkie babskie związane z menopauzą....

Awatar użytkownika
lianka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: lianka » 20 sie 2008, 00:23

baseny są i głebokie i płytkie jaki chcesz to masz ale woda smierdząca, niby leczy ale w takiej wodzie nie da sie poplywac nie mowie juz o zanurzeniu calkowitym. Bylam, nie spodobalo mi sie i wiecej nie pojade, ale do Miszkolca moge sie wybrac pływasz jak pomiedzy skałami tez wody termalne ale bez zapachu.
2006 -2008 r. Dr BrzuchaĂąski

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 20 sie 2008, 08:49

A ja tez bylam :-D na takich basenach w styczniu i powiem Wam fantastyczna sprawa.Woda smierdzi,ale tak fajnie leczniczo smierdzi.Skora po tych kapielach jest taka gladziutka ,ujedrniona.
Kurcze,zeby tak zostalo jak po wyjsciu z wody to nie musiabym szyi sobie podciagac :badgrin:
Bo tego przebiezka po sniegu ,ja co co chwila nabieralam sobie sniegu w garsci i na zmiane woda goraca i masaz ze sniegu...
Plywalam a jakze.
To byly dokladnie baseny termalne w Oravicach na Slowacji.Obok jest wyciag narciarski jak kto lubi narty.No i zima fajny widok.My sie plawimy w wodzie a inni korzystaja z bialego szalenstwa:)
Wstawiam fotke ta galopujaca po sniegu w czarnym kostiumie to JA [smilie=hi ya!.gif]

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... B_121m.jpg

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 20 sie 2008, 10:22

Kurcze to napewno przyjemniejsze od tych tropikow, gdzie żar leje sie z nieba. Juz dawno marzyłam o tych basenach, ale moj ślubny oczywiscie pewnie by nie chciał. Duzo ludzi po czterdziestce jeżdzi na te baseny dla przyjemnosci i zdrowotności. A i Słowacja nie taka znowu droga.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 20 sie 2008, 11:39

W Wyżnych Rużbachach nie śmierdzi i jest tylko jeden basen kryty i chyba jeden odkryty. Jest sauna. Więcej nie rozeznałam, bo ja wpadam tylko do ciepłej wody i pływam,pływam i biczuje się wodą.Potem wsiadam w auto i wracam do domciu.

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 21 sie 2008, 20:47

Walczę z nadwagą a waga jak zaczarowana. Odrzucilam wszelkie slodycze i chleb ale nadal jestem gruba. Od jutra zaczynam diete plaż południowych jest świetna / Ullrike mi poleciła/ tylko nie można owocow jeśc a tu sezon, szkoda > Ale poza tym jest bezpieczna i rozsadna. Dzis juz kupiłam krewetki na obiad, ale smrodu podczas gotowania, no taka specyficzna woń może a nie smrod. Jem juz od pewnego czasu warzywa, ale trzeba jednak przestrzegać pewnych zasad dietowych bo inaczej nici z odchudzania. Trzymajcie za mnie kciuki 3 kg chce zhudnąć a im człowiek starszy tym trudniej. Jestem strasznie łakoma na ciasto, uwielbiam takie dobre ciasto, to jest lepsze niż byle jaki seks.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 21 sie 2008, 21:00

Kwiatuszku a ty krewetki gotujesz? :?: :roll:
Krewetki je sie na surowo,te mrozone sa juz obgotowane a te rozowe w skorupach tez,tylko je wyluskac i zajadac .
No chyba ze kupilas szare ,te sa surowe i trzeba je obrac i usmazyc :-D
Ja dzis wchlonelam pol kilograma paluszkow krabowych,co jest odstepstewem .Dopiero po pozarciu przeczytalam skladniki a tam pelno roznych E i maki ziemniaczanej :evil:

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 21 sie 2008, 22:02

ullrike pisze:krewetki
beda u mnie jutro bo w piatki cos z rybek zawsze przyrzadzam , tym razem beda skampi (rybki to nie sa ale z wody jak by nie bylo :badgrin: ), czyli te szare surowe ktore smaze z czosnkiem i zalewam smietana ( dobre kalorie ;) )
ullrike pisze:paluszkow krabowych,
tez mi sie chce mimo tego E ... 8-)
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 21 sie 2008, 22:06

ullrike pisze:ta galopujaca po sniegu w czarnym kostiumie to JA
brrr zimno mi , to chyba nie dla zmarzluchow :badgrin:
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 22 sie 2008, 19:27

Odpuściłam sobie na dwa tygodnie bieznie i juz d....a i uda zrobiły sie galaretowate oh(m1
Niem mam juz siły i trafia mnie,ze trzeba teraz tyle wysiłu włożyć,żeby być do ludzi podobną!!! Jak by mnie ktoś do rosołu wsadził,to wyglądała bym jak galaretka drobiowa :( Starość jest straszna,paskudna i niesprawiedliwa. :( strasnzie głupio Boziu to wymyśliłaś.
Człowiek powinien byc cały czas piękny,jędrny i szczęśliwy. Żyć powinien do 85 lat,a jak bedzie miał 85 i jedna godzine,to powinien sie położyc do łóżka,umrzeć w 5 min i oczywiście w proch sie obrócić i to bezapelacyjnie. Rano rodzina wytrzepała by prześcieradło i po sprawie.
Ide na bieżnie i Leg Magiic :(
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”