tutaj straszą...

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 21 sie 2008, 17:35

Antonella pisze: Moim zdaniem to jest tragedia i wspolczuje tym ludziom...

dokładnie virri, ja też, nawet bardzo
kazdy im powinien wspolczuc... :?

jest troche ludzi na swiecie ,ktore cierpia przez swoja chorobe (nadmierne owlosienie,zbyt elastyczna skore...itd.itp. :( )

... tymczasem POKAZANE OSOBY w watku ,sa znane juz na calym swiecie... :o
i robia masakryczna kase np. na wywijaniu sobie powiek przed kamerami.................. :x

naprawde, niektorzy zachowuja sie jak zwierzaczki w cyrku...! :x :?

...ale nie chce ich osadzac i krytykowac , bo nie wiem ,czy gdybym miala tez zbyt elastyczna skore , to nie wolalabym was straszyc pokazami :badgrin: , niz uzalac sie nad soba i cierpiec w samotnosci... :?

szysza
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: szysza » 21 sie 2008, 18:04

Samanthii pisze:
Antonella pisze: Moim zdaniem to jest tragedia i wspolczuje tym ludziom...

dokładnie virri, ja też, nawet bardzo
kazdy im powinien wspolczuc... :?

jest troche ludzi na swiecie ,ktore cierpia przez swoja chorobe (nadmierne owlosienie,zbyt elastyczna skore...itd.itp. :( )

... tymczasem POKAZANE OSOBY w watku ,sa znane juz na calym swiecie... :o
i robia masakryczna kase np. na wywijaniu sobie powiek przed kamerami.................. :x

naprawde, niektorzy zachowuja sie jak zwierzaczki w cyrku...! :x :?

...ale nie chce ich osadzac i krytykowac , bo nie wiem ,czy gdybym miala tez zbyt elastyczna skore , to nie wolalabym was straszyc pokazami :badgrin: , niz uzalac sie nad soba i cierpiec w samotnosci... :?

e no w sumie masz racje. Może to ich sposób na życie? W sensie zamiast się dołować i zabarykadować w domu, to pokazują się ludziom/w tv/itd...., jakby nie patrzeć na swój sposób są sławni, i kase też z tego mają.

Awatar użytkownika
agus_dan
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agus_dan » 21 sie 2008, 19:33

Ja nie wiem czy na ich miejscu pokazywalabym sie w telewizji ale w sumie zastanawiam sie gdzie na przyklad taki owlosiony facet znalazlby prace, bo jakby nie patrzec wszedzie by sie na niego gapili to zamiast pracowac np w supermarkecie za grosze pokazuje sie w telewizji a ludzie pownie tak samo sie na niego gapia tylko on bardziej korzysta, choc tyle.
Ja mu wspolczuje.

Awatar użytkownika
dziewczynka1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: dziewczynka1 » 21 sie 2008, 22:15

ja tez wspolczuje temu dziecku owlosionemu, w sumie to przestalam ogladac ten program po tym jak go zobaczylam bo stwierdzilam ze juz sie to niesmaczne robi. jeszcze prowadzaca sie go pytala czy jest szczesliwy a on ze spuszczona glowa ze tak. z 2giej strony to oni sami sie pokazuja w tv i jeszcze na tym zarabiaja. ten facet ze skora moglby sie nawet do swojej przypadlosci nie przyznawac bo jak jej nie "naciagnie" to nie widac ze cos z nim nie tak, a on pewnie jeszcze bardziej ja rozciaga zeby szokowac. ten chlopak owlosiony tez moglby laserowo sie wydepilowac, tak mi sie wydaje.
juz ponad roczek od obciecia nochala :D super happy (dr Broma)

szysza
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: szysza » 23 sie 2008, 08:16

ech, nie wierze że oni nie miliby kasy, żeby dzieciakowi zafundować depilecje laserową. Ale im tak chyba wygodniej. Ale przynajmniej dziecku moglii by zafundować normalne życie...ech....

A i rzeczywiscie ten facet ze skórą mógłby normalnie żyć nie afiszując się z tym rozciąganiem. Ale co ludzie nie robią dla rozgłosu i kasy...ech.... :doubt:

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 30 lis 2008, 23:37

boze, co to jest? :o

na ostatnim zdjeciu wyglada jak pol trupa, a na pierwszym jak zywcem wyjeta z trumny... :roll:

i te usta.... :roll: masaaakrra!!!! niektorzy ludzie nie maja umiaru....juz o wyczuciu estetyki nie wspomne :roll:
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 01 gru 2008, 16:57

Potwornice :evil: :o
Niektore kobiety nie potrafia zaakceptowac mijajacej urody- a przeciez mozna delikatnie ja zatrzymac.Strasznie wygladaja :badgrin:
A ta kobieta kot (na pierwszym zdjeciu)to moze bez kostiumu na hallowen sie pokazac :badgrin: Zreszta te pozostale tez :badgrin:

Awatar użytkownika
agus_dan
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agus_dan » 01 gru 2008, 19:39

dla mnie jakos najgorzej wyglada pani na 4 zdjeci ni to chlop ni baba od nosa w dol nie umalowana jakby puder sie jej skonczyl a szczeka tragedia
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać.

15/06/10 operacja noska -dr Łątkowski

Awatar użytkownika
Antonelka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Antonelka » 01 gru 2008, 20:01

agus_dan pisze:dla mnie jakos najgorzej wyglada pani na 4 zdjeci ni to chlop ni baba od nosa w dol nie umalowana jakby puder sie jej skonczyl a szczeka tragedia
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 504327.jpg
"Joan Van Ark, amerykańska aktorka, należy do tych smutnych przypadków, które pokazuje się nastolatkom marzącym o korekcie nosa czy powiększeniu ust. Ku przestrodze, rzecz jasna.

Zamiast warg gąbka w sinawym odcieniu plus - delikatnie mówiąc - mało wprawny makijaż.

Ze śmiercią jej do twarzy? Nie bardzo."
źródło: Kozaczek.pl
pozdrawiam, Antonelka (sun (flower)

Zapraszam do polubienia nas i tutaj (makeup FACEBOOK

Facet - przedmiot do przytulania

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”