a wiecie co mnie przeraża, nawet nie sam poród, chociaz wiem ze to rzeznia, ale to co wyrośnie z mojego dziecka
wiem jaka ja bylam szurnięta i czasami nieodpowiedzialna, a teraz widze ze z mlodymi ludzmi jest jeszcze gorzej.
Najbardziej przerażają mnie 12 letnie gówniary ktore puszczaja sie na prawo i lewo, i wmawiam sobie ze tak tylko jest w patologiach, ale kiedy niestety...czytalam artykul z organizacji La Strada, ktora pomaga prostytutkom wyjsc z fachu, o tym ze często dziewczyny z dobrych domów puszczają sie tak po prostu, dla zabawy

, wiele konczy w niemieckich burdelach, z poderznietym gardlem, lub jak mają farta to tylko z aids
przeraża mnie wlasnie to, że będą ćpunami, będe kraść, puszczać sie i zabijć staruszki....
wiem ze to chore, bo chce miec bardzo dzieci, ale boje sie ze trafi mi sie jakis diabel, albo 2 i nie dam sobie z nimi rady
bo wszystkie mamuśki mogą mówić wiele rzeczy, ale nigdy nie bedziecie w 100% pewne co robią wasze dzieci
a po drugie, żadna matka nie chce dopuscic mysli, ze np moj syn pije i pali blanty w wieku 13 lat

29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli juĂâÂż po i bardzo szczĂĆÂŞĂâÂśliwa:)