Moderator: Zespół I
poranek pisze:Musi ładnie pachnieć i głos, ciepły, zmysłowy nie koniecznie twardy i chropawy ale taki ujmujący, czuły i troskliwy, który wtuli mnie w swoje męskie ramiona i czule będzie szeptał mi do uszka. Nie cierpię tępych idiotów i napakowanych mięśniaków.
Ty mnie tu nie denerwuj! jaka podstarzala!!???groszek pisze:renusia, no i kto to mówi?? przecież Ty jeszcze młodziutka jesteś :) a ja -podstarzała napalona trzydziestolatka![]()
ja mysle, ze poranek nie chciala nikogo obrazac.virtualia pisze:poranek pisze:Musi ładnie pachnieć i głos, ciepły, zmysłowy nie koniecznie twardy i chropawy ale taki ujmujący, czuły i troskliwy, który wtuli mnie w swoje męskie ramiona i czule będzie szeptał mi do uszka. Nie cierpię tępych idiotów i napakowanych mięśniaków.
taka wypowiedzia obrazasz ludzi sadzisz ze wszyscy cwiczacy to glupki? widac ze nigdy nie bylas na silowni! To ludzie z pasaja i nawet nie zdajesz sobie sprawy ile trzeba wyrzeczen i jak silnej woli i determinacji by zbudowac ladne cialo.
moze reaguje zbyt impulsywnie jak slysze hasla napakowane miesniaki...przyglupy itdewawawa pisze:ja mysle, ze poranek nie chciala nikogo obrazac.virtualia pisze:poranek pisze:Musi ładnie pachnieć i głos, ciepły, zmysłowy nie koniecznie twardy i chropawy ale taki ujmujący, czuły i troskliwy, który wtuli mnie w swoje męskie ramiona i czule będzie szeptał mi do uszka. Nie cierpię tępych idiotów i napakowanych mięśniaków.
taka wypowiedzia obrazasz ludzi sadzisz ze wszyscy cwiczacy to glupki? widac ze nigdy nie bylas na silowni! To ludzie z pasaja i nawet nie zdajesz sobie sprawy ile trzeba wyrzeczen i jak silnej woli i determinacji by zbudowac ladne cialo.
a ja tez nie lubie napakowanych miesniakow.
chodzi tu o przesade, nie o ladne cialo.
ja nie mam slabosci do sportowcow, ale u pilakrzy podoba mi sie brak zarostu na klacieSamanthii pisze: ...co innego jakis pilkarzyk albo tenisista !...idealny !
(moglabym nawet powiedziec, ze mam slabosc do sportowcow Obrazek)