Jeszcze 3 dni i lece do Pl, dzis robilam ostatnie zakupki a jutro zaczne sie pakowac!!! to beda zwariowane 3 tyg., ktore obejmuja 2 wesela, operacje i koncert 50 Cent!
Dzisiaj w kazdej gazecie angielskiej pisali , ze Polska jest zagrozona bombardowaniem przez Ruskich, w pracy wszyscy angole o tym gadali a mi na sama mysl chcialo sie ryczec!!!!!!Podobno Pl podpisuje z USA jakis traktat o budowie tarcz a general rosyjskich sil zbrojnych powiedzial ze jak do tego dojdzie to nie popuszcza Pl i sie zemszcza, a ze Polska jest w NATO inne kraje beda musialy w tym uczestniczyc....Anglia mowi o 3 wojnie swiatowej......
Dobra juz dosyc o tym do niczego nie dojdzie chociaz ruscy to wariaci a ja jescze wczoraj ogladalam "Katyn"!!!
Sukienek nakupowalam jak glupia bo takie przeceny ze az grzechem by bylo nie kupic, planowo mialy byc 2 sukienki, ale z kazdym wyjsciem do miasta widzialam co raz to lepsze i ladniejsze wiec wydawalo mi sie ze te juz kupione nie sa fajne i tak poznosilam tych kiecek troszke a moj mis w szoku i pyta sie mnie na ile wesel ja ide a moze bede sie co godzine przebierac???

Teraz sama mam dylemat ktora zalozyc???
11.01.2010 - nos chrzestny dr. Łątkowski....