Wiec ja wzielam tego LG KU990 viewty i jestem z niego bardzo zadowolona. Sliczne zdjecia robi, w zasadzie jak taka kompaktowa cyfrowka. Filmy tez mozna nim krecic w dobrej jakosci. Narazie sprawuje sie nieawaryjnie, ekran dotykowy jest bardzo fajny i jak dla mnie praktyczny, bateria dobrze trzyma. Wszystko było by super, gdyby nie zonk jakiego wczoraj doznałam
Wchodze wzoraj na strone ery i co widze ? Od 22 sierpnia bedzie dostepny iphone 3G 8 GB lub 16 GB

Tego 8 GB mialabym za te same pieniadze (czyli ok 100 zl) co mojego LG jakbym wstrzymala sie jeszcze miesiac z tym przedluzeniem umowy
Miska powiedz, ze ten iphone wcale nie jest taki fajny

Powiedz, ze Cie wkurza
Widzialam na youtube filmy porownujace te dwa telefony i kazdy ma swoje zalety i wady. Ale jednak iphone to nowszy telefon, bardziej "wypasiony" ze tak to ujmę

Na allegro jest sporo drozszy
Wiem ze sie za bardzo przejmuje, ale nic na to nie poradze- umowa mi sie konczyla dopiero we wrzesniu, moglam poczekac i to mnie najbardziej denerwuje

Zawsze musze z czyms wyskoczyc jak gumka z majtek,a potem sie okazuje ze jakbym poczekala to bym na tym zyskala