Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

życie zaczyna sie po czterdziestce

Post autor: Kwiatuszek* » 14 sie 2008, 21:43

Muflonhttp://www.podroze.tv/oferta/pokaz/14_2 ... lden_Tulip masz te podroże albo kliknij w gogle podroże tv i wyskocza Ci rozne linki łaczie z forum. ja do tej pory nie wiedzialam o takie stronce i bardzo sie tym zaintresowała. O podrożach moge godzinami. Nie wiem tylko jak tam jest z rezydentem czy jest polski rezydent i jak na lotnisku. Ja musze byc prowadzona za raczke bo nie znam żadnego jezyka ani me ani be. Wiec nie moge ryzykować jakiejś wpadki. przewaznie znajdzie sie ktos kto pomoże ale roznie moze być.Sabrinko napisz coś wiecej z własnego doświadczenia jak byłas. Narazie jeszcze nie czytałam za duzo bo siedze dzis duzo przy garach, bo mam jutro dzieci na obiedzie. Jest jescze jedno bardzo fajne i dość tanie biuro ale trzeba dojechać do berlina albo do Monachium pociagiem i tez nie wiem jak z jezykiem. Mi sie nie chce telepać do Berlina a tam nie wiem czy jest polski rezydent podam Ci za chwilę Muflon linka.

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 14 sie 2008, 21:50

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 14 sie 2008, 21:54

Uli, no przecież musieli nam sie kiedyś Ci faceci podobać, inaczej bysmy za nich nie wyszly. Z czasem my sie zmienilysmy, oni też i dlatego juz nie jest tak jak kiedyś. Ja sie nie zapieram tego, że wyszłam za mojego dlatego,że mi sie podobał, bo uwielbiałam czarnych,śniadych facetow. a wyśle Ci zdjecie mojego jak mial 24 lata i zobaczysz czy nie był podobny do Gregory Pecka / tak mi sie wydawało, kurcze/ teraz to już tylko został Peck z niego, cha, cha.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 14 sie 2008, 22:25

Dzięki Kwiatuszku, znalazłam .
Ależ ta oferta w podróże tv jest tania!

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 14 sie 2008, 22:36

Muflon no własnie, ale jak narazie tyle co czytałam to w jednym byly tylko sniadania, poczytaj i skonsultujemy. Okazuje sie,że u mnie jest takie biuro w Galerii Copernicus, ale jak tak sie zagłębiłam w te oferty to lepsze oferty też niestety kosztują. To ja mam też takie biuro z ktorego od lat jeżdzę i one mi zawsze coś tam podpowiedzą np. w tunezji w Susse hotelcztergwiazdkowy chyba Palms Riad się nazywał jakos tak na poczatku czerwca 14 dni kosztowalo mnie niecałe 1500 zł od osoby.Jedzenie bajka, przytyłam oczywiscie zaraz 2 kg. Acha byłam z biura Eximtur

Awatar użytkownika
lianka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: lianka » 15 sie 2008, 02:58

Kwiatuszku, mi by nic nie przyszkadzalo mając takie oczy obok siebie :-D
Napewno kiedys zobaczycie oczy męża Kwiata.... reszta poprostu jest nieważna.......

Ubrania kupuje swojemu sama, nawet bez niego, obojetny jest na czuchy, co kupie to i nosi to samo z żarciem, co ugotuje to i je nigdy nie narzeka, w sumie tak pomyslec to nie mam do czego sie przyczepic, ale.... jest wodnikiem a wiadomo wodniki to maja przerozne fantazji i marzenia. Te marzenia to czasem mnie doprowadzaja do furii, a tak to w porzadku, zgodny, wesoly, ma poczucie humoru do tego pracowity, przepuscilam cos? Mam do czegos sie doczepic? No nie liczac popielniczek pelnych i marzen, mało je wiec szybko sie upija, nie lubie jak na imprezie napije sie 2 piwa i wiecznie ma cos do opowiadania oczywiscie plączacym sie jezykiem. Chyba wszystkie wady mojego wypisalam :roll: aaaa jeszcze... w zyciu nie da sobie zrobic zadnej operacji :badgrin:
2006 -2008 r. Dr BrzuchaĂąski

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 15 sie 2008, 10:27

Kwiatuszku ja oferte Dminikany zobaczyłam w programie telewizyjnym Podróże TV.
Zadzwoniłam i powiedziałam,ze jestem zainteresowana Dominikaną,konkretnie Puerto Plata,bo Ponta Cana jest strasznie droga nawet i przez TV kupowana. Powiedziałam babeczce,że ceny dominikany w biurach podróży zaczynają sie od 4 tys więc jak to jest możliwe że u nich jest oferta za 2400zł ? Ona mi odpowiedziała,ze ceny u nich sa takie niskie,bo oni nie maja wynajętych lokali,maja mało pracowników,wszystko odbywa sie na telefon. Ponieważ ja już nie raz czytałam,jak takie "TANIE OKAZJE" wyglądają,wypytywałam sie wszystko. Czy mają ubezpieczenie? [w razie jak bym zleciala na miejsce i okazało sie że ten hotel nie istnieje] czy oni mnie ściągną z powrotem? Czy są wpisani to rejestru biur podróży [juz w tej chwili nie pamietam jak to dokładnie sie nazywało].
Wszystko to ta pani przesłała mi faksem. Przeczytałam to i zamówiłam wycieczke,ale najpierw faksem kazałam sobie przysłać umowe. Przeczytałam wszystko i wpłaciłam pieniądze na konto.
Potem było tak.
Chyba na tydzień przed wylotem zadzwonilii potwierdzili ze wszystko gra.Powiedzieli o której mamy byc na lotnisku w Warszawie,jak ma sie nazywać stanowisko gdzie będzie czekał na nas rezydent z biletami. Pojechaliśmy do Warszawy. Z daleka juz było widać nazwe naszego stanowiska,facet dał nam bilety i w droge.
Lot był koszmarny bo trwał długo z miedzy lądowaniem na jakiejs wyspie,żeby zatankować paliwo. Na lotnisku już czekała rezydentka z ogromnym transparentem i nazwą naszej grupy czyli Podróże TV. Zaprowadziła nas do klimatyzowanego autokaru i do holteli,w zależności gdzie kto miał wykupiony pobyt. Hotel piękny,ogromne dwa baseny,opcja All inclusive. Jedzenie przepyszne,obsługa super,kuchnia otwarta do 24 a od 24 bar z ciepłymi przekaskami do rana.
Planujemy z męzem leciec w grudniu na święta i sylwestra ale do Egiptu.
Naprawde warto przeglądać ich oferty,bo można za nie wielkie pieniądze polecieć,tak gdzie normalnie człowieka na to było by nie stać.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 17 sie 2008, 11:43

Dzieki Sabrina za obszerne informacje, będe śledzić oferty i może przyjdzie kiedys priorytet na Dominikane. jak sobie coś ubzduram to staram sie dojść do celu, tylko przeraża mnie te 12 godz lotu a nie tak mnie jak mężą. Napisz jeszcze jak tam na miejscu, czy sa jakieś wycieczki atrakcje, bo nie lubie tak siedzieć cały czas albo leżeć plackiem na plaży.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 17 sie 2008, 17:40

Mam z urlopu może z 6 fotek,bo nikomu nie chciało sie nosic aparatu i robić zdjęć.
Pod palma w niebieskiej sukience ja,pod inna córka,a na trzeciej nie ma nikogo,nie wiem co córka fotografowała? :-)
Codo wycieczke pewnie ze są i to przeróżne. Ja byłam tylko na jednej całodniowej. Motorówkami popłynęliśmy na piękna wyspe zwana "Bacardi wyspa"na inne nie chciało nam sie jechac,bo nie wydawały nam sie atrakcyjne. były to chyba jakieś wodospady,nurkowanie....Ja nie umie pływać wiec nie pojechałam. Ale na prawde nie trzeba dominikany,żeby spędzić super urlop. Bardziej byłam z Egiptu zadowolona. Zapomniałam dopisać,że na tej jednej fotce to nir sa chmury tylko dym. Palił sie las niedaleko nas i widze że wkleiłam podwujna fotke córci zamiast innego zdjecia,ale juz nie usuwam,bo namieszam.
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... nCE%29.jpghttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... nCE%29.jpghttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... nCE%29.jpghttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... nCE%29.jpg
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 17 sie 2008, 18:45

No piknie ..ja tez chce na Dominikane :cry:

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”