ROZMOWA W SPRAWIE PRACY...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 22 lip 2005, 14:01

Aralia nie załamuj sie!
Kurde ja tez szukałam pracy na okres wakacjii i oprócz roznoszenia orzeszków nad morzem...http://www.kamilo.net/forum/images/uplo ... wa/ysz.GIF do żadnej innej pracy mnie nie chcieli, no ale w sumie to co innego nasezon, a na stałe.

Ale dzis byłam w Galerii Mikotów i widziałam, że w w kilku sklepach potrzebuja ekspedientek...np. w Orsay i Tally Weil, może byś sie tam przejechała i złożyła CV, nic nie kosztuje a może zaowocować...co ty na to?
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
Aralia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aralia » 22 lip 2005, 16:23

jutro idę na Wileński do Atlantica na próbne 4 godz. od 16.00-20.00

jestem zła, bedę znówu zasówać za darmo, a i tak z tego nic nie będzie. ide ostatni raz na takie coś.

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 22 lip 2005, 16:26

Nie nastawiaj się źle, może ci sie uda...będę trzymać kciuki!

A jak nie to pochodź po tych duzych domach handlowych jak Galeria Mokotów, Arkadia czy Wola Park itp. teraz jest sporo ogłoszeń w sprawie pracy, naprawde myślę, że warto... :wink:
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
Aralia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aralia » 22 lip 2005, 16:26

tak byłam chyba już w każdym Orsay w Warszawie na dniu pródnym i w TALLY WEILL też, ale tam to już jest totalny cyrk!!!

ale dzięki dziewczyny za pocieszenie....teraz szukam pracy jako recepcjonistaka, jakiej kolwiek, oby nie w galeii.

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 22 lip 2005, 16:28

aha, to niewiedziałam.

Może kup sobie Wyborcza w poniedziałek tam jest dużo ofert pracy, nie zawsze znajdzie sie cos ciekawego, ale czasami niektóre ogłoszenia są całkiem sensowne... :wink:
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
Aralia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aralia » 22 lip 2005, 16:46

dzięki mleczna krowo że mnie pocieszasz i jeszce znosisz moje zachowanie.......próbuje cały czas, w pon. jadę do jednego biura, zaraz wyślę jeszcze kilka maili, no i zobaczymy.

mam pytanie nie związane z tematem: wiecie jak się rozmawia przez mikrofon na gg? próbowałam przełączyć na rozmowę głosową, ale nic z tego, może trzeba coś w ustawieniach zmienić?

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 22 lip 2005, 16:59

Zawsze do usług, jak przestane odp. w tym temacie to znaczy, że starciłam cierpliwość... :lol:

Nie wiem jak sie rozmawia na GG, ale słyszałam, że rozmowy przez GG są kipskiej jakości. Jakieś szmery i podobno opóznienia i czasami cos przerywa. Ja używam SKYPE jest świetny i darmowy :wink:
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
Aralia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aralia » 22 lip 2005, 17:20

dzięki mleczna krówko za cierpliwość!! :lol:

ja własnie mam SKYPE i bardzo przerywa i są opóźnienia. nie wiem może ma znaczenie to że rozmawiam z chłopakiem ze Szczecina, a ja z Warszawy....nie wiem. a czy trzeba coś tam ustawiać? na początku było ok. ale po 2 tyg. się zepsuło i nie można się porozumieć.

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 22 lip 2005, 17:24

Hmmm...a to dziwne, może masz star wersje, moze powinnas ja uaktualnic, albo moze to wina mikrofonu, bo ja rozmawiam z koleżanka która jest w USA i sa tylko opóxnienia, ale nawet nie zawsze sie je odczuwa....http://www.kamilo.net/forum/images/uplo ... /co_na.gif nie wiem od czego to zależy... :roll:
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
Aralia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aralia » 22 lip 2005, 17:29

no własnie mam najnowszą wersję SKYPE, mikrofon jest nowy i w porządku, no ja też nie mam pojęcia. A w MSN nie mogę się połapać, bo coś tam jest źle. trudno bedę próbować, może czegoś poszukam.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”