aparaty fotograficzne

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 10 sie 2008, 14:13

dziewczyny, wrzuccie jakies foty z waszych aparatow ;)

foty obojetnie czego ;) i napiszcie jakim aparatem bylo robione :-)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
Antonelka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Antonelka » 10 sie 2008, 15:52

natalya, przeglądnij wątki ze zdjęciami, np nasze pociechy, foty, lub miejsca, które warto zobaczyć. tam jest dużo zdjęć i klikając prawym myszki na każdą i potem na właściwości, można zobaczyć czym były robione ;) większość fot można tak sprawdzić :-)
pozdrawiam, Antonelka (sun (flower)

Zapraszam do polubienia nas i tutaj (makeup FACEBOOK

Facet - przedmiot do przytulania

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 10 sie 2008, 16:21

Antonella, dobry pomysl 8-) jak sie fotka podoba, to mozna sprawdzic ;)

myslalam, zeby tutaj zrobic takie zestawienie fotek w watku o aparatach, zeby miec porownanie ;)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 10 sie 2008, 17:13

W tych linkach ktore podalam mozna zobaczyc przykladowe zdjecia z praktycznie kazdego aparatu- wystarczy troche poszperac ;)

Awatar użytkownika
Iga91
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Iga91 » 11 sie 2008, 20:57

Dziewczyny a ja mam takie pytanko. Chce sobie kupić aparat i od dłuższego czasu zastanawiam się nad Fuji s5600. Jestem totalnym laikiem w tych sprawach. I tak się zastanawiam czy poradze sobie z tym aparatem. Widziałam wiele jego fotek i bardzo mi się podobają. Była bym wdzięczna gdybyscie mi napisały co o nim myslicie i czy nadaje się on dla osoby która dopiero będzie zaczynała swoją przygodę z fotografią.

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 11 sie 2008, 21:07

Oczywiście że się nadaje, jest to hybryda czyli aparat z funkcjami lustrzanki ale bez wymiennego obiektywu, jesli nie wiesz na czym polega ustawianie przesłony itd to tez nie ma problemu bo mozesz na poczatku robic foty w trybie auto a z czasem na pewno sie nauczysz w praktyce bardziej skomplikowanych rzeczy :)
Jesli chodzi o ten aparacik to cena jest bardzo dobra, aż za dobra bo to fajny, dobry aparat za małe pieniądze.
Ja jestem szczęśliwą posiadaczką tego sprzętu, co prawda zamierzam go wymienić na lustrzankę ale mam go już prawie dwa lata (chyba) i poprostu chciałabym nauczyć się czegoś więcej

uważam że jest to bardzo dobry aparat na początek :)
ja jestem zadowolona :)
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
Iga91
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Iga91 » 11 sie 2008, 22:00

Ciesze się bo strasznie się na niego napaliłam. Przerażało mnie tylko to że nie będe umiała robić nim zdjec. Toosia a co myślisz o kupnie aparatu przez allegro? Bo niestety z tego co zdążyłam się zorientować to jest to starszy model którego nie ma już w sklepach. Jest wiele jego nowszych wersji ale poczytałam tu i tam i się okazało że nie zawsze co nowsze jest lepsze więc mogę go kupić jedynie od kogoś .Cena naprawdę jest przystępna. Czy jets sens kupowania używanego aparatu?

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 11 sie 2008, 22:21

Ja obawiałam sie kupić używany i mam ze sklepu ale teraz już nie ma tego modelu, tak jak napisałaś. Nie wiem co Ci powiedzieć bo nigdy takiego sprzetu przez internet nie kupowałam. Bałabym się, że może się uszkodzić...

może któraś z dziewczyn ma doświadczenie w zakupach sprzetu foto przez internet ?
jeśli tak to porosimy o radę :D
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 12 sie 2008, 10:00

Tak dostalam!!!! Ale nie mam teraz glowy z zabawa aparatem... :? mam malego stresa przed op...ale nadrobie...
Obiektywik juz zamontowany strzelilam kilka fotek....kurcze jednak obiektyw to serce aparatu...

atta
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: atta » 12 sie 2008, 16:24

witam

mam pytanie: jak najlepiej robic zdjecie ze zdjecia---na co musze ustawic---kupilam wlasnie samsunga NV 15 10,2 piksel-----taki mi polecono ---jednak instrukcja jest bagatelna.

jak wy zawsze uzyskujecie najlepsze ujecia robiac zdjecie ze starych zdjec?

z gory dziekuje i pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”