Smuty tu bez Ciebie.
Czy przypadkiem nie jestes.. no wiesz.. w ciąży?
jak braknie Ci roboty w ogrodzie, przyjdz do mnie wyzbieraj ze te maliny, mnie juz zaczyna mdlic od wszystkiego co się zbiera
Moderator: Zespół I

A myslisz,że ja chce tak sie utarło kurcze to on raczej mi oddawał zawsze wszystkie pieniadze a ja rządziłam i dysponowałam nimi i nie było tak żle. Teraz jednak on i ja starzejemy sie wiesz takie dwa pierdziele w domu to o jednego za dużo. No mąż pracuje a ja mam emeryturę ale taka jak jego pensja i wiesz coraz starszy coraz chytrzejszy i chcialby mnie kontrolować ale ja sie nie daje. Szlag go trafia,że 6 tys plastyka powiek, teraz niewiadomo ile ten lift, więćc marudzi mi ale ja robie swoje. Tylko tak jak pisałaś to stwierdzenie ' juz wydalaś te 500 zł, ktore pobrałaś dwa dni temu" we mnie diabeł wstepuje wtedy. I tak pare razy zrobiłam jak ty wyliczyłam i rzuciłam w twarz, masz widzisz na co. No ale on by najlepiej chcial tak zawsze wyliczankę a ja nie mam zamiaru iść w niewolę. Powiedziałam daj mi 1000 zł na życie reszta Cie nie obchodzi i rob co chcesz z resztą, ciułaj wydaj, acha ma benzyne jeszcze sobie kupować sam. I tak było przez jakies kilka miesięcy ale to wiadomo, cos sie kupuje, gdzieś się wyjeżdza i wszystko sie miesza.Sabrina pisze:Kwiatuszku a czemu ty chcesz mieć wspólną kase? Mąz dopiero zacznie cie kontrolować.
Ja bym ze swoich pieniedzy dała połowe na wszystko a reszta jest moja i wara odemnie

[/quote][quote="ullrike"
Poki co to moge jedynie zalozyc watek ,jak otruc skutecznie mezaWszelkie pomysly i sugestie chetnie przyjme
Kurcze a ja jakos nigdy nie gustowalam w malolatach.W dziadkach tez nieSabrina pisze:zapytaj czy nie ma kolegi,ale takiego przed 40-tką