Miejsca, które warto zobaczyć cz.II

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
bernadetta
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: bernadetta » 06 sie 2008, 18:50

Antonella, z nieba mi spadłas! za kilka dni wybieram sie własnie na Krete, dletego mam kilka pytań?
Jakie wycieczko/rejsy warto obskoczyc? wypożyczyc auto, czy skuter na zwiedzanie wyspy? gdzie dobrze karmią? bo mój mąż to wygłodniały mięsożerca :o
w jakiej mijscowości byłaś? ja będę w Herssonisos w hoteli eri beach.
no i co ogólnie wrto zdziałać?
p.s. piekne zdjecia!!! już sie nie moge doczekac aż sama tam będę. martwi mnie tylko jedno, bo gdzieś wyczytałam, ze prztyłaś 4 kg (których w ogóle nie widac!!!) ;) a ja też bardzo podatna jestem i u mnie niestety widać oh(re1
Jestem powątpiewaniem w sens, formą ponad treść
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

24.04.2008-dr Brzuchanski plastyka brzucha :)

08.10.2008-mama - powieki u dr Brzuchanskiego

Awatar użytkownika
Antonelka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Antonelka » 06 sie 2008, 19:16

bernadetta, qrczę, nie wiem jakie wycieczki/rejsy warto obskoczyć, bo mnie to niekoniecznie interesiło :| ;) byłam tam tylko 7 dni i nawet nie zdążyłam się regularnie opalić :? ale było cieplutko i mokro :-D to najważniejsze ;)
my wypożyczyliśmy auto na 3 dni (na 7 os dali nam jakieś antyczne scudo, którym musiałam powozić na tych stromiznach (ale to mi akuratnie nie przeszkadzało), które miało malutki silniczek i pod górkę czasem nie chciało jechać :oops: )
nie wiem gdzie dobrze karmią, wydaje mi się, że napewno nie w hotelach :oops: (żarło takie sobie- ani razu nie podali gyrosa, a to ich papu powszednie :doubt: , musieliśmy sobie w knajpie kupić, żeby sprawdzić czy warto go zjeść- pychotka :-D :!: )
hotel mieliśmy ***, nienajgorzej ale monotonnie i kibel musiałam sobie domyć :? , wiocha Agia Pelagia (ok 20-25 km od Iraklio), ale i tak wróciliśmy zadowoleni 8-) następnym razem hotele tylko od ****, chociaż my wolimy kasę zainwestować w zimowe wakacje- narty, dlatego latem zawsze jakaś taniocha ;)
wiem, że wycieczki organizowane przez hotele nie są najtańsze :doubt: dlatego też nie korzystaliśmy, bo i po co (nic ciekawego nie oferowali) ;)
piękne czyste, przeźroczyste morze :-D tylko dużo plaż, a właściwie plażek kamienistych, piach ciężko znaleźć (bynajmniej u nas)...
przytyłam 4 kg, bo od tych upałów i nie wiem czego jeszcze 2 kg to woda, którą złapałam i drugie 2 kg od regularnego (3X dziennie) papu, zazwyczaj jem jak mi się chce, a nie jak każą (ale takie 2 kg zawsze z urlopów przywożę -obojętnie czy to lato czy narty :oops: ;) )

p.s. bierz auto i w drogę, tylko tam obowiązuję max 90 km/h i policja łapie na maxa jak jedzie się więcej, ale można jechać autostradą dwupasmową w trzech rzędach np- wolna amerykanka, jeździ się poboczem albo ciągła między nogami :-D
tak wyglądają ograniczenia na autostradzie
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20182.jpg
a i takie widoki można tam na autostradzie spotkać
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20174.jpg

:-D
pozdrawiam, Antonelka (sun (flower)

Zapraszam do polubienia nas i tutaj (makeup FACEBOOK

Facet - przedmiot do przytulania

kinguniah
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: kinguniah » 06 sie 2008, 19:33

krety wróciłam jakieś dwa tyg temu. byłam tydzień w hersonissoss, miejsce calkiem ok, jeśli ktoś lubi imprezować to nie będzie się nudził:) hotel hersonissoss palace 4+ ale niestety nie odpowiada europejskim standardom. my wypoycylismy sobie samochód- agios nikolaos, spinlonga, sitia (tej nie polecam ;) i quada na objazd okolicznych wiosek:)

Awatar użytkownika
bernadetta
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: bernadetta » 07 sie 2008, 11:16

Antonella, widok na autostradzie rzeczywiscie niecodzienny ;)
my też tylko na 7 dni jedziemy, bo zostawiamy maleństwo u rodziców, pierwszy raz na tak długo :( ale musze wypoczać, opalic się i coś zobaczyc. ja na wakacjach zawsze chudnę, więc może nie będzie tak zle.
my będziemy w 4 gwiazkach, ale tak jak pisze kinguniah, to zawyżona ocena. nie wazne w sumie jak będzie w pokoju bo nie zamierzam w nim siedziec! hotel basen ma fajny i jest w centrum hersonissos, wiec ok. w takim razie my też weźmiemy auto a potem sie zobaczy.
pozdrawiam
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Awatar użytkownika
Antonelka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Antonelka » 07 sie 2008, 13:10

bernadetta, pokoje w hotelu, odziwo, bo tylko ***, były ok, więc naprawdę nie narzekam. :-D

jak pojedziecie autkiem do Agios Nikolaos, to tam mogę Wam polecić świetną knajpkę (ta z fot wyżej). papu podają pyszne (a my zazwyczaj kręcimy nosami i żarło zostawiamy, jak coś nie tak) i za ludzkie pieniądze (7 os objadło się po pachy i opiło po uszy, że już nie właziło za 100 juro) :p tylko nie pamiętam jak ona się nazywa :oops:
ale chyba tak :arrow: http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... MG0500.JPG
(jak byś była zainteresowana, to opiszę Ci drogę do niej na privie, bo warto tam zjeść ;) )

pozdrówki
pozdrawiam, Antonelka (sun (flower)

Zapraszam do polubienia nas i tutaj (makeup FACEBOOK

Facet - przedmiot do przytulania

Awatar użytkownika
bernadetta
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: bernadetta » 07 sie 2008, 14:39

Antonella, fajna nazwa, tylko jak to wymówić hehe
poszukamy, poszukamy (nie będę nękać Cie o 'mapke'.
super, ze byliście taką grupką znajomych. my jedziemy tylko we dwoje, ale mamy nadzieje że kogoś fajnego poznamy, jak ostatnim razem w Turcji. poznalismy super pare! bez nich nie byłoby tak fajnie. zobaczymy jak bedzie teraz...
pozdrawiam i dzięks za informacje!!!

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 12 sie 2008, 10:15

Kochane, jadę w piątek na wakacje, zdecydowaliśmy się na Francję. Za kilka dni dotrzemy do Paryża, bo chyba stamtąd zaczniemy naszą francuską zabawę. No i szukam, i szukam jakichś fajnych miejsc do zatrzymania się gdzieś na tydzień w okolicach Paryża, ale nie mogę nic znaleźć. Jak już coś jest, to najczęściej nie ma wolnych miejsc. Może macie jakieś sprawdzone albo polecone mety? Jedziemy z synkiem, więc nie chcę do hotelu w Paryżu, wolę jakiś fajny camping albo pensjonat, żeby był plac zabaw i żeby można cały czas siedzieć sobie na dworku, puścić Miśka wolno i piś sobie wieczorem winko na tarasie. Tylko nie piszcie mi, ze tak to tylko w Erze.... ;)
Przez ¿ycie trzeba przejœÌ z godnym przymru¿eniem oka, daj¹c tym samym œwiadectwo nieznanemu stwórcy, ¿e poznaliœmy siê na kapitalnym ¿arcie, jaki uczyni³, powo³uj¹c nas na ten œwiat. (S.J. Lec)

joanna81
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

GRAN CANARIA

Post autor: joanna81 » 14 sie 2008, 13:36

Do dziewczyn ktore byly na Gran Canarii
Slyszalam ze tam duzo podrobek czy mozna tam kupic markowe ciuchy hiszpanskich projektantow?Jade do Puerto Rico pewnie w stolicy maja jakies centra handlowe a co z pozostalymi turystycznymi miastami?
Dziekuje za odpowiedz
Po powiekszeniu biustu dr Kasprzyk 04.02.2008 okragle mcghan inspira 420ml extra wysoka projekcja. Poprawka 19.03.2009.
15.01.2019 dr Kasprzyk Polytech Meme HP 360 projekcja 5.1 usuniecie cc, wymiana implantow.
07.02.2024 kolejna wymiana implantów: bottom out i cc, Czechy, Payer

Awatar użytkownika
Tygrrysica
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Tygrrysica » 15 sie 2008, 06:19

Joanna81 nie moge odp na prv cos mam zablokowane napisz na gg :) ps. kiedy sie wybierasz do Puerto Rico ?
pozdrawiam
1-powiekszanie EuroSiLiconE -medio profile oKrAgLe - 450 cc- 11.01.08
Bio Alcamid - 1 ml 17.04.08
2-powiekszanie EuroSiLiconE -alto profile
OkRagLe - 500 cc- 23.05.08
GeRaRdo BeLLo - GraN CaNariaA

joanna81
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

wakacje

Post autor: joanna81 » 15 sie 2008, 13:04

Tygrysica gg cos mi nie chce sie wlaczyc. Do Puerto lece tylko na tydzien w polowie wrzesnia.
Po powiekszeniu biustu dr Kasprzyk 04.02.2008 okragle mcghan inspira 420ml extra wysoka projekcja. Poprawka 19.03.2009.
15.01.2019 dr Kasprzyk Polytech Meme HP 360 projekcja 5.1 usuniecie cc, wymiana implantow.
07.02.2024 kolejna wymiana implantów: bottom out i cc, Czechy, Payer

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”