Pytalam o konsolidacyjne...w interrnecie nawet szukam takich zdradliwych nie wiadomo skad kontaktow, tzw instytucji pozabankowych i kredytow prywatnych. Problem polega na tym, ze tylko pod hipoteke mogą mi dac a to już by musialo być za zgoda mamy bo na nia jest mieszkanie a ja nie mogę jej powiedzieć.
Jego było stać zarówno na placenie rat jak i „upiekszanie” bo zarabial duzo jako konstruktor tylko nie był tam na umowe o prace...tzn teraz to już nie jestem pewna kim on w ogole był bo może i w tym mnie oklamal...pisze tylko jak on mi mowil a ja zaslepiona miloscią bylam go tak pewna, ze chyba bardziej niż siebie samej zwlaszcza po op. nosa. Tak wiec nie mogl brac na siebie bo wg prawa nie osiagal zadnych dochodow.
Dzisiaj już jestem troche spokojniejsza. Ale często mnie ponosi bo to dla mnie jest duzo i być może można z tego wyjsc ale jeszcze nie wiem jak a podpisalam umowe w Sygma Bank na 8000 zł tylko tyle mi chcieli dac i mialam mieć jutro na koncie ale dzis zadzwonila, ze jednak nie. Chcialam chociaz mieć na zaplacenie tych miesiecznych. Wlasnie policzylam i na miesiac raty wynosza mnie 2140 zł a renta moja netto wynosi 615 zł. Pracy nadal szukam u nas tu gdzie mieszkam można zarobic na reke ok. 800-1000 zł ale na razie nawet za takie pieniadze mnie nie chca przyjac. Szukam jednak dalej. Na biezaco czytam gazety (Glos Wielkopolski, Wyborcza, Leszczynska) i wycinam ogloszenia te które można wysylac na maila to wysylam mailem a jak nei to dzwonie jak na razie się nie nadaje ale probuje ciagle bo w koncu nie mogę spoczac i czekac az ktos mi przyjdzie zaproponowac. Jednak musialabym wiecej zarabiac żeby mieć pewnosc ze dam rade miesiecznie to wszystko splacac. A potem jak by minely 3 miesiace to dopiero mogę się ubiegac o kredyt. Mi chodzi o to wlasnie, żeby to było tak, ze ja biore ok. 35 tys splacam wszystko i mam jedna rate to niby takie proste ale nikt nie chce na to isc. Z tej wyborczej mam tez ogloszenia takich prywatnych i dzwonilam ale sa to tzw chwilowki 2000 zl a to mnie tylko pograzy...znalazlam cos takiego jak CreditPolska i wyjasnilam pokrotce przez tel jaka jest sytuacja i facet powiedzial, ze wyjezdza na urlop ale kolezanka oddzwoni i spotkamy się w Poznaniu ale jakos nie oddzwonila jeszcze...mowil , ze może będą mogli pomoc...
Te plusy jakie wynioslam sa rzeczywiscie dobre...zaluje ze z nim bylam nawet zaluje ze ten nos mialam robiony bo mi się kojarzy z nim jak na siebie patrze... a o malo za niego nie wyszlam... Ale to z tym wygladem to mi uswiadomila kobieta co mi wykonywala endermologie... bylysmy umowione na bella contour a ja mialam zaplacone za 10 zabiegow i je dokonczylam a mialam mieć 20 no ale nie wyszlo bo odkad mnie zostawil to wszystko leglo. Gdybym wiedziala, ze zostane tak bez niczego to bym tego nosa nie robila ale taka pewna jego bylam. Rzeczywiscie niech to będzie przestroga bo ja na powaznie nie zycze nikomu żeby tak być oszukanym w podly sposób.
Ale ta kobieta od endermologii mi duzo wyjasnila duzo rozmawialysmy, uswiadomila mi wiele rzeczy, z których nie zdawalam sobie sprawy...wtedy bedac z nim i jeszcze bedac pewna jego milosci i w ogole jego to już wiedzialam, ze poprzestane tylko na powiekszeniu ust zwyklym wypelniaczem i korekcji powiek botoxem. Z tych wszystkich operacji tylko te dwie rzeczy chcialam zrobic czyli to co wymienilam tak się zminimalizowalo ale to dzieki niej. Jestem jej za to wdzieczna przynajmniej już z tego powodu tak się nie doluje...i zaczynalam być szczesliwa bo nic takiego już mialam nie mieć robione a tu proszę ...teraz tak mysle ze może jak ja mu to powiedzialam, ze rezygnuje z tych wszystkich operacji to może dlatego zerwal?
To racja ze ja to robilam jakby pod jega presja....przeciez gdyby mi wmawial, ze mi to nie jest potrzebne to na pewno by mi to wybil z glowy. Ta kobieta mi powiedziala, ze on nie był wart mnie skoro zamiast mi wybic to z glowy to jeszcze wspieral w tym...ja dopiero jak mi to powiedziala otwarlam oczy i inaczej na to patrze. Zupelnie teraz inaczej mysle. Kocha się nie za wyglad...
Nie wiem jak moglam tak zglupiec...ona mi wybila z glowy te operacje. Powiedziala ze na chirurgow plastycznych przyjdzie czas a teraz mam o nich zapomniec. I zapomnialam. Myslalam tylko o medycynie estetycznej.
Z tą konsolidacją to nie wiem wlasnie w tym Credit Polska maja mi pomoc ale czy zadzwoni do mnie czy nie to się okaze...jak nie to sama zadzwonie jeszcze raz się przypomniec i ze chce się spotkac..
Niestety wszystkie kredyty sa na moje nazwisko, jego nie widnieje na zadnym dokumencie wiec nie mogę mu wreczyc tych kwitow.
Jak pisalam kiedys o samobojstwie to z powodu wygladu tylko ze teraz dopiero wiem, ze sa wieksze problemy niż wyglad. Wiem ze pisze chaotycznie ale ostatnio nie wychodzi mi lepiej.
Wzielam sobie do serca te rady bo one wszystkie się potwierdzily u tamtej kobiety nie wiem może mi było latwiej jej uwierzyc bo ona widziala mnie na zywo i mogla ocenic obiektywnie. Ale mowila prawie to samo co Wy. W sumie wiec jestem winna przeprosiny, być może wtedy olałam te rady ale teraz dopiero je doceniam.
Doradcy expandera nawet nie chcieli ze mna rozmawiac...w open finance jeszcze nie bylam myslalam, ze tam tylko hipoteczne dają.
Ok. wyjasnilam chyba wszystko i nie oczekuje niczego chce tylko żeby było wiadomo, ze to ze mnie ktos oszukal nie znaczy ze ja tez jestem oszustka. Nie myslalam, ze to narzekanie można sobie tak wziąć do serca. Jeszcze raz przepraszam
marzec 2008 - calkowita korekta nosa: dr. Skupin
sierpien 2009 - makijaz permanentny
listopad 2009 - powiekszenie ust Teosyal Kiss 2ml, botox, endermologia 24x, bella contour 12x, mikrodermabrazja: dr. Lichaj
2012 - kuracja tretinoinowa
2013 - planuje implanty silikonowe piersi i ust