Zostawil mnie :(

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 29 lip 2008, 16:10

Dziewczyno nie masz po kim plakac...terorysta psychiczny...ja sie uwolnisz spod jego wplywu nagle spojrzysz na sama siebie inaczej...zobaczysz pierwsze,ze sie go nie boisz i dal ci wspanialy prezent bycia wolna od niego...Odczekaj spokojnie,skup sie na dzieciach bo one cierpia najgorzej,wyczuwaja wszystko...Bedzie dobrze,zobaczysz ze jeszcze nie raz nam tu napiszesz o tym! Tylko nie miej juz z nim kontaktu...

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 01 sie 2008, 00:12

Patrycja zadzwon!!!! O kazdej godz miedzy 21.00 a 7.00 rano do poniedzialku!!!!
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

patryca2112
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: patryca2112 » 03 sie 2008, 19:47

Jak ja mam szybko zapomniec o nim kolejny dzien przeplakalam caly i juz nie mam sil na cokolwiek a jutro pierwszy dzien do pracy i jeszcze mi powiedzial ze to moja wina ja jestem winna ze odszedl i rozmawialam dzis z mama a ona mowi ze on Cie nigdy nie szanowal ze tylko bylam jego sluzaca nawet moja opiekunka mowi mi ze miesiac by z nim nie byla wiec powinno mi dac to do myslenia a jednak jest mi ciezko i bardzo boli :(
Teraz czekam na efekt koncowy

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 03 sie 2008, 20:19

patryca2112, Oj, Skarbie, szkoda, ze Ty tu blisko mnie nie mieszkasz... Pamietasz, co Ci powiedzialam, badz silna, a za 1-2 mc poczujesz, ze znowu zyjesz, nie wdawaj sie z nim w dyskusje, bo tylko Ci w glowie miesz i pamietaj, ze zaden dobry i kochajacy mezczyzna nie zostawia kobiety wraz ze swoim dziecmi w potrzebie i bez srodkow do zycia. To nie jest Twoja wina, ze nie jestescie razem i nie daj sobie tego wmowic. Twoja mama z pewnoscia mowi Ci prawde, wiec sluchaj jej, badz twarda, nie poddawaj sie i nie ma co beczec, to Ci w niczym nie pomoze i pamietaj o tym, ze Twoje dzieci potrzebuja Ciebie, Twojej milosci. usmiech i pogody ducha, a nie widoku zrozpaczonej i niezadowolonej mamy!! ;)

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 09 sie 2008, 02:35

patryca2112, Co tam u Ciebie, jak sobie to wszystko poukladalas, udalo Ci sie juz wszystko pozalatwiac?
Pozdrawiam serdecznie...

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 09 sie 2008, 09:40

Wlasnie- napisz jak sobie radzisz kochana :-)

patryca2112
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: patryca2112 » 10 sie 2008, 14:26

Czesc Wam internetu w domu nie mam bo moj maz zabral mi a zeby zalozyc nowy musi wziac stary a tego nie zamierza jestem chwilowo u kolezanki .Zmienilam numer telefonu bo jego smsy wykanczaly mnie psychicznie to wzial sie na sposob ze nasze mlodsze dziecko bedzie z nim mieszkac i dzis moj mlodszy syn nie chcial przyjsc do domu wiec bede miala kolejny problem .I dzis mi powiedzial ze chce mieszkac z tata i to najbardziej zabolalo.Widzi ze sobie daje rade wiec wszelkimi sposobami chce mnie wykonczyc.Wiec to nie koniec!!!!!
Teraz czekam na efekt koncowy

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 02 wrz 2008, 22:52

patryca2112, Skarbie co u Ciebie, jak sobie radzisz w tej calej sytuacji, napisz cosik do nas jak znajdziesz chwilke, lub dzwon, kiedy tego potrzebujesz. Buziaczki kochana!!!

Awatar użytkownika
ewelinatroll
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelinatroll » 12 paź 2008, 01:55

kurcze patryca2112, minie troche czasu i na pewno wszystko zacznie sie prostowac!!!!wazna jest strona prawna.jesli bedziesz miala jasnosc prawna,poczujesz sie pewnie i troszke sie uspokoisz.po rocznym pobycie w niemczech moj rozstalam sie z moim mezem.po klotni chcial mnie wyrzucic,ja unioslam sie duma(i tak wiedzialam ze ten zwiazek nie mial sensu i bazowal na mojej naiwnosci)wyszlam z domu i nigdy nie wrocilam.na szczescie znalam niemiecki na tyle aby poszukac pomocy i kwatery.w niemczech istnieje frauenhaus--domy dla kobiet z problemami.zawsze kazda kobieta moze sie u nich doradzic,poprosic o pomoc lub doradztwo w sprawach prawnych.w angli zapene odpowieniki tych instytucji istnieja.
ja skorzystalam z pomocy wlasnie frauenhausu,tylko ze ja wpakowalam sie w kolejne problemy,poznalam po czasie kolejnego faceta,w ktorym zakochalam sie na zaboj i zniszczylam 2 ostatnie lata...w moim przypadku tak to juz chyba jest ze ciagne tylko do psychicznych...musialam w marcu po raz kolejny prosic niemieckie instytucje o pomoc.tym razem wyszlam juz na prosta,tzn chyba wyszlam i stalam sie niezalezna.moj byly facet terroryzuje mnie psychicznie do dzisiejszego dnia choc od dnia kobiet nie jestesmy razem...
mam takie wrazenie ,ze ludzkosc w dzisieszych czasach nie jest w stanie tworzyc normalnych zwiazkow i w nich zyc.ludzie sa skoncentrowani na robieniu kariery,pieniedzy i byciu cool...zycie w szczesciu i zgodzie z drugim czlowiekiem jest czyms zbyt trudnym,nieosiagalnym!!!!szczegolnie zwiazki na emigracji sa narazone na kryzysy.facetom szybciej niz kobietom obce waluty uderzaja do glowy.najwieksza szkode ponosza dzieci...
nie mam respektu przed facetami,ktorzy zostawiaja kobiete z 2 dzieci do tego w obcym kraju.proba naprawy zwiazku i wyjscia z problemow jest trudniejsza niz porzucenie rodziny...nienawidze leniow!!!
jestem ciekawa jak rozwiazuja sie powoli Twoje sprawy,patryca.w niemczech najwazniejsze sa dzieci i kazde dziecko musi dostawac alimenty jesli ojciec nie chce lub nie jest w stanie ich placic,dba o to miasto,a dlug ojca rosnie-potem placenie albo wiezienie.a dreczenie psychiczne czy wyzywanie jest tutaj surowo karane.wystarczy doniesc o tym na policji.nie wierze zeby w anglii bylo inaczej.
Doktor Kasprzyk Powiekszenie 27 luty 2013
Silimed Maximum XH 485
Wyjsciowka http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 45#p756845" onclick="window.open(this.href);return false;
6- dniowe http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=610" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 30 lis 2008, 10:23

Teraz ja znowu zostałam na lodzie- w zasadzie to oboje zerwalismy, ale i tak sie czuje odrzucona. W sumie wiedziałam, że tak będzie- wszyscy mi odradzali tę znajomość, ostrzegali itp. No ale ja jak zwykle chciałam być mądrzejsza...
Wczoraj dobrze się trzymałam, byłam na andrzejkach, ale dzisiaj... Masakra :( :( :(
Już nawet nie chodzi o niego, tylko o to, że znowu nie wyszło...
Po kiego grzyba komuś uroda, jak i tak szczęscia ona nie daje... Czasem wręcz ściąga tylko kłopoty- np. w postaci mężczyzn kolekcjonerów... :( :evil:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”