Jakie kobiety lubia męzczyzni

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 27 lip 2008, 11:54

virriel pisze:A co jak się jest kobietą wredną i mocną?
to wtedy ma się powodzenie u wszytskich :)
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
olka39
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: olka39 » 27 lip 2008, 13:32

Wedlug moich wieloletnich doswiadczen ;-) wynika ze faceci lataja za seksualnymi laskami cokolwiek to oznacza dla danego osobinka :mrgreen: a jak jeszcze kobieta laczy seksualnosc z fajnym charakterem to nie moze sie opedzic od mezczyzn :mrgreen:
Dr Kasprzyk 6.08.2008 juz po :) i swiat stal sie piekniejszy :)
Mc Ghan 410 FX 410 gr

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 27 lip 2008, 17:49

tOOsia pisze:
virriel pisze:A co jak się jest kobietą wredną i mocną?
to wtedy ma się powodzenie u wszytskich :)
tak jest - no prawie
(czesciowo odpadaja Ci o kompletnie innych preferencjach, niz Twoja uroda
i Ci ktorzy sie boja silnych kobiet i szukaja takich uleglych slodziakow)

a od ciapciakow to juz wogole nie mozna sie odpedzic, oni jacys nienormalni sa i maja zapedy samobojcze moim zdaniem.
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 28 lip 2008, 10:09

ewawawa, Ewa prosze z krzesla spadlam, ale przypuszczam, ze Ty jestes silna kobieta i tych ciapciakow to na peczki mialas...
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 28 lip 2008, 10:50

ja ich nie lubie, tzn nic do nich nie mam ale jakas klatwa nade mna wisi i ciagle mnie mecza.
do tego im jestem paskudniejsza, szczersza i zlosliwsza tym ich to jakos bardziej kreci czy co? ja juz nie wiem.

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 28 lip 2008, 11:02

Faceci lubia przede wszystkim kobiety pewne siebie,swojej kobiecosci...

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 28 lip 2008, 11:59

ewawawa pisze:ja ich nie lubie, tzn nic do nich nie mam ale jakas klatwa nade mna wisi i ciagle mnie mecza.
do tego im jestem paskudniejsza, szczersza i zlosliwsza tym ich to jakos bardziej kreci czy co? ja juz nie wiem.
Też coś o tym wiem :-| :-| :-|

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 28 lip 2008, 21:38

Nieustannie jesteśmy na diecie, ćwiczymy w pocie czoła na siłowni po to, by podobać się swojemu facetowi albo żeby z idealną sylwetką łatwiej było go znaleźć. Bo piękna =szczupła.

Okazuje się, że nie do końca. Przynajmniej z ich punktu widzenia. Faceci lubią kobiety zaokrąglone, szczególnie tu i ówdzie. A wiadomo, że jak gubisz kilogramy - zmniejsza się biust i pośladki. Modę na anorektyczne modelki przypominające chłopców lansują od lat kreatorzy świata mody. Ich wizja piękna uwiodła niejedną dziewczynę. Ale kiedy spytasz przeciętnego mężczyznę, kto mu się bardziej podoba - anorektyczna Calista Flockhart czy zaokrąglona Salma Hayek, bez zastanowienia wybierze tę drugą.

Wychudzone piękności odchodzą do lamusa? Najseksowniejsza pupa świata to niezbyt szczupłe pośladki Jennifer Lopez - ubezpieczone podobno przez właścicielkę na miliard dolarów. Na forum internauta ukrywający się pod pseudonimem "o tramwaj jedzie" pisze: "Kobietom zawsze będą się podobały kości a mężczyznom trochę ciałka, ale mówię TROCHĘ a nie wały na prawo i lewo". I chyba coś w tym jest skoro Wicemiss Anglii - 17- letnia Chloe Marshall nosi rozmiar... 46. Dietetycy nie mają złudzeń, panna Marshall jest po prostu gruba - a to oznacza, że kilogramy są niebezpieczne dla jej zdrowia. Ale fakt, że koronę dostała dziewczyna, która nie przypomina Barbie może oznaczać, że jesteśmy już znudzeni oglądaniem takich samych idealnie szczupłych ciał. Zresztą nawet świat wielkiej mody, który wylansował chude dziewczyny, odchodzi od wizerunku modelki jako wieszaka na ubrania. Dziś nawet modelka może być zbyt chuda. Czyżby nadchodził czas, kiedy krągłości staną się miernikiem piękna a my, drogie panie, będziemy mogły zastąpić jogurt 0 proc. czymś pyszniutkim i bardziej kalorycznym?

<interia>
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 29 lip 2008, 00:07

Michitka pisze:Nieustannie jesteśmy na diecie, ćwiczymy w pocie czoła na siłowni po to, by podobać się swojemu facetowi albo żeby z idealną sylwetką łatwiej było go znaleźć.
naprawde PO TO to robicie? :roll:
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 07 sie 2008, 23:58

ja staram sie dbac o siebie przede wszystkim po to by nie popadac w jakies dziwne kompleksy... wole byc zadowolona ze swojego wygladu i nie odczuwac zazdrosci... mezczzyni nie lubia zazdrosnych kobiet...tak troszke dla pikanteri zwiazku ale nie zazdrosnych notorycznie...Kiedys mi jeden partner moj uswiadomil cos...lata swietlne temu...i wzielam sobie to do serca.... nie okazuje mojemu mezczyznie,ze jestem zazdrosna....i efekt jest taki,ze to on jest jawnie zazdrosny,okazuje to....a mnie sie to podoba,bo skupia sie na mnie....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”