Zostawil mnie :(

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 18 lip 2008, 13:21

cukiereczekPL pisze:zaczynam nie lubic obczyzny
nikt jej nie lubi,ale pieniadze to druga sprawa... :-|

a tak poza tym to po jakie ten d.. pieniadze jechal skoro nic do domu nie wysylal!
a fakt,ze dzieciom zabiera rzeczy,ktore im kupil nawet nie zdaje sobie sprawy jak niewinne dziecko strasznie cierpi i jaki mu swiat pokazuje. ten facet to jakies monstrum! zaden dojrzaly osobnik nie powinien swoich spraw odbijac na dziecku!!!
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 18 lip 2008, 13:40

patryca2112 pisze:obiecala mi pomooc zajmie sie dziecmi jak bede w pracy
rze
to juz jedna pozytywna rzecz , bardzo wazna !
teraz powinnas zebrac sie w sobie i jak najszybciej udac sie do prawnika , im wczesniej tym lepiej by sprawy nie zaszly za daleko a Ty zostaniesz bezradna . Idz teraz! On Ci powie co masz robic a co nie , to bardzo wazne ! Jestes matka i po Twojej stronie stoi prawo !
Jestes teraz w zlym stanie , nastraszona , ponizona i z negatywnymi myslami . Zobaczysz ze wizyta u prawnika postawi Cie na nogi i pozwoli popatrzyc na sprawe innym okiem i doda tez Ci skrzydel do walki o dobry byt dla dzieci i Ciebie . Zrobilas juz pierwszy krok: podzielilas sie swoim smutkiem z nami , teraz czas na krok nastepny DZIALANIE .
Walcz
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 18 lip 2008, 13:41

Właśnie- kolejna sprawa o której wspomniała Poli- z jakiej racji on decyduje ile będzie Ci płacił na dzieci? Te 150 funtów to jakieś kpiny. Nie wiem ile zarabia, nie wiem nawet ile zarabia się w UK ale i tak wydaje mi się to śmieszną kwotą. Nawet jak na polskie warunki w przeliczeniu są to nieduże alimenty na dwójkę dzieci :!: A w przeliczeniu 1:1 (nie wiem czy wiece co mam na myśli) to jest po prostu jakiś czarny humor :-| :evil:
I z tym komputerem to po prostu sięgnął dna- ciśnie mi się na usta jedno słowo: gnojek :evil: :evil: :evil:
Kochana nie daj się- walcz, pokaż mu, że nie dasz się stłamsić i wejść na głowę, że jesteś silna :!:

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 18 lip 2008, 13:59

virriel pisze:z jakiej racji on decyduje ile będzie Ci płacił na dzieci?
o tym zadecyduje prawnik i na pewno nie bedzie to suma z ktorej jest ciezko wyzyc .Ale Patrycja musi sie do niego udac , w obecnej sytuacji nie moze sobie pozwolic na biernosc .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 18 lip 2008, 14:05

Właśnie Beatko- bardzo dobrze napisałaś w swoim poprzednim poście. W pełni popieram :!:

Awatar użytkownika
joyana
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: joyana » 18 lip 2008, 17:29

patryca2112 bardzo Ci współczuje , na pewno jest Ci ciezko w tych chwilach. Przepraszam ale nie moge czytac Twoich postow o tym jak sie poddajesz :evil: Nie mozesz oddac wszystkiego mezowi ( tak jak pisaly wczesniej dziewczyny polowa nalezy do Ciebie bez wzgledu na wszystko) Jezeli sie rozwiedziecie bedziesz miala 2 lata na załozenie sprawy o podzial majatku ale trudno bedzie pozniej udowadniac co wchodzilo w sklad tego majatku szczegolnie jak maz teraz wszystko Ci wyniesie z domu. Moze i Ty nie potrzebujesz jego łaski ale pamietaj ze to co On zabierze ty nie predko bedziesz mogla kupic , bo nie bedzie Cie stac. A co z dziecmi jak im to wytlumaczysz , one zasługuja na najwieksze wygody , na wieksze luksusy niz inne dzieci ktore beda mialy ojca na codzien. Wytlumacz mezowi ,ze chociaz w taki sposob moze im to zrekompensowac. A jezeli tego nie zrozumie to nie miej zadnych skrupułow i idz na calosc bo to okropny dXXXk i egoista !
Udowodnij mu ,ze nie jestes zahukaną gesia ktora mozna znieważać , pokaz ze jestes silna i nie daj mu satysfakcji. Pewnie jestem okrutna ale wnioskujac z Twoich wypowiedzi nigdy mu za bardzo na Was nie zalezalo wiec zrob wszystko zeby mu udowodnic ze jestes wartosciowa kobieta , ktora sobie porafi poradzic w zyciu- zrob to dla siebie i dla dzieci!!!

Pamietaj ,ze jestesmy z Toba i dobrze Ci zyczymy
Mój nowy biust odmienił moje życie - jestem bardziej szczęśliwa i pewna siebie !!!
02-2008 / op

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 18 lip 2008, 22:38

joyana pisze:patryca2112 bardzo Ci współczuje , na pewno jest Ci ciezko w tych chwilach. Przepraszam ale nie moge czytac Twoich postow o tym jak sie poddajesz Nie mozesz oddac wszystkiego mezowi ( tak jak pisaly wczesniej dziewczyny polowa nalezy do Ciebie bez wzgledu na wszystko) Jezeli sie rozwiedziecie bedziesz miala 2 lata na załozenie sprawy o podzial majatku ale trudno bedzie pozniej udowadniac co wchodzilo w sklad tego majatku szczegolnie jak maz teraz wszystko Ci wyniesie z domu. Moze i Ty nie potrzebujesz jego łaski ale pamietaj ze to co On zabierze ty nie predko bedziesz mogla kupic , bo nie bedzie Cie stac. A co z dziecmi jak im to wytlumaczysz , one zasługuja na najwieksze wygody , na wieksze luksusy niz inne dzieci ktore beda mialy ojca na codzien. Wytlumacz mezowi ,ze chociaz w taki sposob moze im to zrekompensowac. A jezeli tego nie zrozumie to nie miej zadnych skrupułow i idz na calosc bo to okropny dXXXk i egoista !
Udowodnij mu ,ze nie jestes zahukaną gesia ktora mozna znieważać , pokaz ze jestes silna i nie daj mu satysfakcji. Pewnie jestem okrutna ale wnioskujac z Twoich wypowiedzi nigdy mu za bardzo na Was nie zalezalo wiec zrob wszystko zeby mu udowodnic ze jestes wartosciowa kobieta , ktora sobie porafi poradzic w zyciu- zrob to dla siebie i dla dzieci!!!
I ja tez tak uwazam, jak przyjdzie i bedzie chcial cos wynosic, od razu na policje dzwon, moze to okropne ale pozniej dzieki takim roznym zaswiadczeniom z policji duzo szybciej dostaniesz mieszkaniew socjalne i nie bedziesz musiala za wynajm placic.

A do tego jezeli opiekunka ktora pomaga ci przy dzieciach ma odpowiednie certyfikaty, to jak najszybciej trzeba zlozyc papiery o zwrot kosztow jakie ponosisz, to tez Ci sie nalezy. Zreszta zadzwon, a ja Ci dokladnie wszystko wyjasnie...
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

patryca2112
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: patryca2112 » 19 lip 2008, 00:17

Dziewczyny wszystkim bardzo wam dziekuje czytajac wasze posty jest mi lepiej ,poprawia mi to samopoczucie ,Moj maz potrafi mi uprzykrzyc zycie i juz sie o tym przekonalam jak sie rozstalismy z nim na 2 tyg to mieszkalam z moja opiekunka i jej mezem to tak utrudnial mi zycie ze maz opiekunki nigdzie nie mogl znalez pracy bo niestety zna tu kilka osob zreszta sam powiedzial pozniej ze do tego dazyl zebym przyszla na kolanach co sie nie stalo ale powiedzial ze jak by jej maz nie znalazl pracy to by musieli wyjechac i ja z dnia na dzien zostalabym bez opieki dla dzieci i oczywiscie tym mnie przekonal a ja glupiutka zgodzilam sie na powrot jego
Dletego nie jest to wszystko takie proste i pytanie dlaczego ja??? co takiego zrobilam ze tak wdepnelam jak czytam niektore wasze posty ze macie wspanialych mezow to lzy mi za kazdym razem leca.Pewnie glupio pisze ale nie umiem zasnac za duzo jak na mnie a tu moge sie wygadac tu mam odwage pisac pewnie dlatego ze jestem anonimowa.
Dziekuje Wam
Teraz czekam na efekt koncowy

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 19 lip 2008, 01:26

patryca2112, Nie musisz mi dziekowac, nie ma za co, po to tu jestesmy, zeby sie wspierac w trudnych sytuacjach i cieszyc szczesliwymi chwilami. Pati, a w jakim wieku sa twoje dzieci, jesli moge zapytac?
Pozdrawiam i trzymaj sie cieplutko.
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

patryca2112
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: patryca2112 » 19 lip 2008, 10:28

Hej dzieci mam w wieku 8 i 3 .Dzis pol nocy nie przespalam ze strachu moj maz spal na dole ja z dziecmi na gorze i o 3.30 w nocy uslyszalam huk pomyslalam ze maz spadl z lozka a on wstal zawolal mnie powiedzial ze bylo dwoch zamaskowanych facetow w maskach powiedzialam ze jest niepowazny i niech nie wymysla , a on zadzwonil po policje no i przychechala spisali protokol,niewiem czy on to wymyslil bo wie ze odchodzi zebyl sie bala nie umie nawet spokojnie pisac na klawiaturze rece mi sie cale trzesa czy byl w stanie cos takiego wymyslec a dzis mu napisalal ze dobry teatr pokazaz a on ze to moja wina i jak jego nie bedzie to dopiero przyjda
Dzwonilam dzis do mojej opiekunki mowila ze to nie mozliwe to czyli jest do tak podlych rzeczy zdolny juz sama niewiem teraz to bede sie bala :-( :-( :-(
Teraz czekam na efekt koncowy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”