Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)cz.2

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 06 lip 2008, 19:34

Anielicanrw, zazdroszcze ze jestes taka pewna siebie....ja niestety nie jestem ....
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 06 lip 2008, 19:59

Anielicanrw pisze:...a ona wstaje by sie polozyc ....
:lol: :lol: :lol:
a TO SWIERDZENIE MI SIE NAJBARDZIEJ SPODOBALO ! ;-)

(cos jak ja - od tygodnia.................... :-| :roll: :-( )

MISIA , ANIELICA

przykro mi sie czyta wasze posty ! :-(
...super fajne laski jestescie a trafiacie na takich ludzi !
szok ! :evil:

...ja tez swoje musialam przejsc (niestety )
- nie raz sie zawiodlam na kims, nie raz zostalam obrzucona blotem przez kolezanke... !
:-|

...dlatego teraz jestem ostrozniejsza w dobieraniu towarzystwa................ :-?
MUSI BYC DYSTANS :!:
(trzeba uwazac, zwlaszcza ,jesli powodzi wam sie lepiej ,czy tez jestescie piekniejsze od kolezanki ;-) )

misia - wiem ,ze nie latwo zignorowac kogos ,kto cie wkurza czy rani ... :-(
ale to jedyny i najlepszy sposob na to, zeby sie odczepil :-?
(no chyba ze znasz karate i mozesz dowalic :mrgreen: ) ;-)

...sprobuj sie tym mniej przejmowac.................. nie daj im satysfakcji ... ! ;-)

anielica- hmmm, glupia sytuacja... :-|
juz sobie wyobrazam ,jak musialas sie poczuc przez gowniare !
dobrze ,ze jej nagadalas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

trzymajcie sie kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 06 lip 2008, 20:20

misialeczek24 pisze:Anielicanrw, zazdroszcze ze jestes taka pewna siebie....ja niestety nie jestem ....
nie jestem...ale pokazuje na zewnatrz ze tak ajestem...bo takich ludzi sie boja,maja respekt inni,bo boja sie reakcji...a ze jestem nieprzewidywalna... :-P to fakt!
Samanthii pisze:(cos jak ja - od tygodnia.................... )
Sam ona nie ma nic wiecej w glowie poza prostymi instynktami...a jej zazdrosc okazywana w stosunku do mnei jest chyba najwiekszym "wybuchem jej inteligencji".... nie porownuj sie... :!: :!: :!:

Kazdy z nas ma nieraz ciezkie dni...i poprostu nie chce sie nic...ale to minie... ;-)
Samanthii pisze:MUSI BYC DYSTANS
niestety,ale musi byc...bo czym jestes atrakcyjniejsza,bardziej rzucajaca sie w oczka...z tym wiekszym impetem dostaniesz do ludzi...najblizszych :-x
Samanthii pisze:no chyba ze znasz karate i mozesz dowalic
to u mnie ciagle by mi nogi i lapki lataly...w tych walkach...
Samanthii pisze:anielica- hmmm, glupia sytuacja...
juz sobie wyobrazam ,jak musialas sie poczuc przez gowniare !
dobrze ,ze jej nagadalas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak glupio sie czulam,ale jesli wtedy bym po sobie i z klasa uszy zlozyla.... co by mi z kasy przyszlo....kiedy 30 osob by sie dowiedzialo,ze mozna po mnie jezdzic jak lodowisku???

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 06 lip 2008, 21:23

Aniolku nasz forumowy lubie sobie czytac Twoje posty bo emanuja madroscia i cudownymi radami.
Na miejscu Misi zrobilabym tak jak radzisz i olala ich. A jakby sie nadarzyla okazja gdzies w towarzystwie to bym sprobowala ja osmieszyc publicznie (co tez bardzo boli :-? )uderzajac chamsko w najwiekszy kompleks tej panienki :-x

Chamow trzeba olewac, ale czasem tez z chamem trzeba po chamsku...
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 06 lip 2008, 22:27

ullrike pisze:No to Janko pomachamy sobie na molo w Sopocie :mrgreen:
Bede przypatrywac sie nosom facetow,a Ty rozgladaj sie czy widzisz blizny za uszami u kobiet ,hehe ;-) :lol:
Oj dziewczyny dziewczyny..przecież wy dobrze wiecie na co patrzą faceci.... ;-)
Byłem w Sopocie ..pomoczyłem nóżki w naszym morzu..brrrr..nie za ciepła ta woda była ,a tu przecież już lipiec....
Ja to mówią ..na Anki zimne noce i poranki....Anielica......wstaw się tam gdzie trzeba,żeby jeszcze dobrze poswieciło słoneczko....Myślę ,że tam na górze nie zlekceważa słów takiej przebojowej dziewczyny... ;-) ..

Ullrike ....podziwiam cie za to co zrobiłas.....Piekniej nadal i nie podpuszczaj mnie z tymi bliznami...Pewnie juz nie ma żadnego sladu...A w Sopocie łypałem tam na jedną laskę...może to byłas Ty... ;-)
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 06 lip 2008, 22:51

Vodia pisze:Aniolku nasz forumowy lubie sobie czytac Twoje posty bo emanuja madroscia i cudownymi radami
dokladnie!!!!
postaram sie tak jak mi radzicie nie zwracac uwagi na nich i moze wkoncu przestana....obym tylko znow czegos na swoj temat nie uslyszala....
Vodia, mam nadzieje ze nie nadarzy sie okazja do wspolnej imprezy....choc mamy wspolnych znajomych ,ale od pewnego czasu nie bywam na zadnych imprezach z ich udzialem....najgorsze jest to ze w listopadzie czeka nas wspolne wesele,naszego przyjaciela....i mamy metlik w glowie....co to tym razem nas czeka......... :roll:
ech................... zycie....................... :-?
buziolki kochane!!!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 07 lip 2008, 20:21

jutro ide do pracy i az mam newa na sama mysl :oops: :roll: ...
obym przezyla ten pierwszy dzien po chwili ich nie widzenia i po naszej wymianie zdan....jak jutro bedzie ok to chyba przezyje reszte...
po za tym przez nich mam nie konczacego sie dola....a pogoda mnie tylko dobija,,,,, :evil:
(angel

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 07 lip 2008, 20:40

janko2 pisze:Myślę ,że tam na górze nie zlekceważa słów takiej przebojowej dziewczyny... ..
to ja moze i o wiecej porosze...przyjmuje propozycje...!!!
misialeczek24 pisze:.najgorsze jest to ze w listopadzie czeka nas wspolne wesele,naszego przyjaciela....i mamy metlik w glowie....co to tym razem nas czeka.........
dziewczyno zamiast takimi pierdolami sobie glowe zasmiecac....szukaj sexi kiecki na to wesele !!!!
misialeczek24 pisze:po za tym przez nich mam nie konczacego sie dola..
a tego to juz nie rozumiem??? Z jakiego powodu??? Bo cycki sobie wstawilas Miska???
no kochana to juz trzeba bylo wczesniej pomyslec....ze bedziesz wlazic w oczy zazdrosnym babom... a co zrobia jak wstawisz sobie wieksze???? Wtedy tez bedziesz sie chowac i plakac bo cie obgaduja??? Daj sobie na wstrzymanie z mysleniem o nich....potrzebni ci sa do czegos???

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 07 lip 2008, 20:45

Anielicanrw pisze:a tego to juz nie rozumiem??? Z jakiego powodu??? Bo cycki sobie wstawilas Miska???
dlatego ze sa tak porabani ze zajmuja sie tylko plotami w tym wypadku na moj temat.... :evil: wiem ze nie powinnam sie przejmowac ale boje sie ze ludzie zaczna wkoncu im wierzyc w te bzdury ktore opowiadaja,....
Anielicanrw pisze:potrzebni ci sa do czegos???
dzieki Bogu nie!!!
ale mnie zjechalas.....az mi glupio :shock: :oops:
ale wielkie dzieki ci za to :mrgreen:
ps...
Anielicanrw pisze:a co zrobia jak wstawisz sobie wieksze????
heheh a wtedy to juz chyba ich tak zatka ze sie wiecej nie odezwa :lol: :lol: :lol:
(angel

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 07 lip 2008, 21:07

misialeczek24 obudz sie wreszcie!!! Kochanie to nie zjechanie tylko mi ciebie zal ze myslisz jeszcze o tym! Nic nie poradzisz ....jak maja gadac to niech gadaja!!!
Za bardzo sie uzalasz nad soba juz teraz,niepotrzebnie myslisz i rozstrzasasz...a swoja reakcja dajesz im satysfakcje... po co???
Wiesz co mialam kiedys przed op??? Na skype ktos sie nagle do mnie odezwal.... oblecial mnie ,ze bede silikonowa lalka,ze jestem glupia i niedowartosciowana...ze sobie op robie.... wysmialam ta..te osoby ze zle trafili bo ja chce wlasnie tak wygladac....i chociaz wiem,ze po op nawet nie bede zwracac uwagi na inne panienki,bo juz bede miala piekne cycki....a czy beda nadmuchane czy nie wiem jakie tam...to jest najmniej wazne...bo beda zwracac uwage i jeszcze wieksza zazdrosc... a i ze spodziewam sie wiecej takich okazji do udowodnienia mi ze mnie widza i kuje ich w oczy....skoro przed op mnei widza,kiedy jeszcze nei mam czym swiecic im po oczach to prosze by poczekali jeszcze tydzien....Pozdrowilam i na tyle sie rozmowa skonczyla....bo zobaczyli ze mnei to nie boli a biore za komplement....ze wogole ktos raczyl marnowac swoj czas na taka denna rozmowe...
Miska wez sie w garsc....i juz z nimi nie dyskutuj...
Robiac cycki mialas zamiar jechowac i sciemniac ze hormony bralas???

Oj Misia masz meza jest twoim wsparciem....nos glowe do gory i mniej brzydko powiem ludzi w....

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”