Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)cz.2

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 03 lip 2008, 19:38

Samanthii pisze:bo polska mentalnosc wlasnie taka jest !!!
a szkoda ze tak jest co nie?
kurde czlowiek by chcial zyc normalnie bez tych wrogich spojrzen... zawistnych uwag ..zazdrosci...
ja na obczyznie(niewiem czy to tak sie nazywa :roll: ) to myslalam ze polak dla polaka jest bratem ale... nie jest tak wcale.
teraz po tych wszystkich przejsciach tu z rodakami to az czlowiek boi sie zaufac komus.
nawte na tym forum jak dostaje pm wiadomosc od osoby ktora sie nie wypowiada na forum to blokuje taka osobe bo z gory zakladam ze ma zle zamiary... :roll:
glupie to moze ale..jakos tak nie ufa ludziom wcale :-?
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
agus_dan
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agus_dan » 03 lip 2008, 20:11

[quote="shandapanda"]agus no ja na pewno do tego typu ludzi nie naleze Kochana ja nie mam Ciebie namysli, tak mi sie nasunelo po twoim komentarzu

Cukiereczku a co ty taka uprzedzona, wiem moze sie sparzylas ale czasami tez trzeba dac szanse, choc jedna, jednak nie wszyscy maja zle zamiary

Co do Polskosci to mimo wszystkich naszych przywar ja jestem dumna z Tego ze jestem Polka
to zawsze bedzie moja ojczyzna choc daleko

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 03 lip 2008, 20:59

]
Samanthii pisze: bo polska mentalnosc wlasnie taka jest !!! :mrgreen:
- wszystko na pokaz !
Obrazek

(tutaj, na forum ,tez... :shock: :oops: :-| )
shandapanda pisze:
(nawet tutaj ,na forum jest tak...
przykro to mowic,ale sie z Toba zgodze :roll:
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ytanie.gif
Sam kogos konkretnego mialas na mysli :roll: :?: .....
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 03 lip 2008, 21:12

misia, no pewnie ,ze tak !
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif

... przez to wlasnie ,jakis czas temu , przestalam wchodzic w ogole na forum ... :-|
(mialam przymusowa przerwe........... :lol: )
...ale jak juz napisalam ,ktos bardzo inteligentny wymyslil opcje IGNORUJ ...
...i teraz juz mi to nie przeszkadza :mrgreen:
;-)

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 03 lip 2008, 21:41

dziewczyny wtrace sie Wam na chwilke :-)

Wy tak mowicie o tym przesciganiu sie miedzy znajomymi itp. a moja siostra ma takiego chlopaka...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 5B1%5D.gif
wyobrazcie sobie ze oni sa obecnie na emigracji w UK, a ja w PL i gadam sobie czasem z sis z skype i jak to baby czesto glowny temat to zakupy...
I on jak czasem siedzi sobie w pokoju i troche slucha co ja mowie i pokazuje jej przez kamere i widzi ze to cos lepszego to zawsze wtedy w weekend zabiera ja na zakupy po to zeby miala cos lepsego niz ja... :-?

nawet ost. jak nowy aparat kupowalam to tak sie wkurzyl, ze na drugi dzien do sklepu polecial rozgladac sie za czyms lepszym :-?

tak wiec macie racje ;-)
nawet nie trzeba daleko szukac. W rodzinach nawet tak sie dzieje...
Oni sa w UK ja obecnie w PL a i tak na odleglosc nawet doswiadczyc mozna glupoty innych (bo jak to inaczej nazwac :-? )

tak wiec zazdroszcze emigracji bo w innych krajach wiecej ludzi niz tu zyje wlasnym zyciem nie wpatrujac sie w cudze...
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 03 lip 2008, 22:12

Samanthii pisze:...ale jak juz napisalam ,ktos bardzo inteligentny wymyslil opcje IGNORUJ ...
oo kurcze mam nadzieje ze to bylo dawno temu...kiedy ja jeszcze nie egzystowalam na tym forum.... :-o

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 03 lip 2008, 22:23

Samanthii pisze:misia, no pewnie ,ze tak !

... przez to wlasnie ,jakis czas temu , przestalam wchodzic w ogole na forum ...
(mialam przymusowa przerwe........... )
:?: ....
Vodia pisze:Wy tak mowicie o tym przesciganiu sie miedzy znajomymi itp. a moja siostra ma takiego chlopaka...
wyobrazcie sobie ze oni sa obecnie na emigracji w UK, a ja w PL i gadam sobie czasem z sis z skype i jak to baby czesto glowny temat to zakupy...
I on jak czasem siedzi sobie w pokoju i troche slucha co ja mowie i pokazuje jej przez kamere i widzi ze to cos lepszego to zawsze wtedy w weekend zabiera ja na zakupy po to zeby miala cos lepsego niz ja...

nawet ost. jak nowy aparat kupowalam to tak sie wkurzyl, ze na drugi dzien do sklepu polecial rozgladac sie za czyms lepszym

tak wiec macie racje
nawet nie trzeba daleko szukac. W rodzinach nawet tak sie dzieje...
sory ze to napisze!co za glupek!!!a twoja siostra co na to...???

wszyscy ktorzy sie tak zachowuja to debile dla mnie!!!!
moj maz mial tu na miejscu swojego kumpla ktorego znal od zawsze/on go tu sciagnal....

mial bo teraz jestesmy wrogami ja moj ,maz i on i jego dziewczyna/teraz juz zona..(niestety)

nigdy nie uwierzylabym w to gdyby ktos mi powiedzial ze mnie to spotka!!!a zwlaszcza mojego miska!!!on jest uwielbiany przez wszystkich :evil: :-x wiecie taka dusza towarzystwa....(jak mnie to wkurza!!!)ale do rzeczy..
chlopakowi to przeszkadzalo!!!!
albo jej :roll: nie wazne oboje sa siebie warci!!!!
zaczeli nam obrabiac tylki!!!!
uslyszelismy ze nikt nas nie lubi :idea: ze wszyscy tylko udaja :idea: :shock:

niestety wszystko wyszlo najaw!!!i to w PL...na ich weselu
no i zaczelo sie !!!!
wszystko to niby moja wina :shock: bo to ja jestem ta malpa ktora nastawila miska przeciwko im!!!
ale sory to ze oni nam tylek obrabiali to nic takiego tak!?
wiec teraz mamy istny koszmar!!!!
pracujemy razem :idea: tzn.on jego zona i ja!!!niestety widujemy sie niemal codziennnie!!!
i z dnia na dzien jest gorzej!!!!niestety ona pracuje tak jakby ze mna...a on jest jedna z osob do ktorych czasem musze isc z pretensjami!!!!wiec tym bardziej mnie nienawidzi!!!niestety nasze relacje sa straszne!!!chlopak ma problem do mnie-szkoda ze ja nie wiem o co mu chodzi!!!!
niestety nie ulatwia mi pracy...czekam na jeszcze jedna sytuacje(nie raz rozmawialam z jego przelozonym)i ide prosto do dyrektora!!!nie bede sie denerwowac przez jakiegos debila!!!
a ona codziennie zabija mnie wzrokiem :lol: :lol: :lol:
nawet slyszalam od kolezanki ze mowila jej ze nie wie co jest ale jakos inaczej wygladam-bo kiedys chyba nie mialam takiego biustu :lol: :lol: (ona niestety go nie ma...)

ps.co do rywalizacji...
wyobrazcie sobie ze ta sama parka (zaraz po tym jak my kupilismy nowe autko),kupili sobie samochod!!!byle miec lepszy od nas!!!! :lol: :lol:
bez komentarza....
najgorsze jest to ze to byl miska"przyjaciel".... :-|
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 03 lip 2008, 22:27

Mi jakos czesto nie chce latac sie po forum i tylko przegladam kilka znanych topikow wiec ignoruj jeszce nie uzywalam ;-) (nie wiem co mi to da a nie chce od tak probowac by kogos nie obrazic :roll: )

Anieli tylko ze ja nie wiem juz co zrobic by moj Men sie znowu zachowywal jak kochajacy ( a nie automatyczny) facet...moja ozieblosc nic nie daje...cukierkowosc tez nic...rozstanie wakacyjne nic nie polepszylo...dlatego nie widze jakos przyszlosci tu w teczowych kolorach....plus od kilku miechow twierdz ze nie ma ochoty na seks :-?

A co do naszych rodakow...jestesmy tutaj tacy sami jak w Polsce tylko bardziej nas "widac" i to jak sie niektorzy zachowuja...a zazdrosc...no coz za granica bardziej niektorych boli jak sie innemu cos uda osiagnac bo tutaj to inny stopien trudnosci osiagniecia sukcesu....

Jezeli ktos ma lepsza prace ode mnie ...lub udalo sie komus cos superowego osiagnac to to pobudza mnie do akcji by dowiedziec sie jak to osiagnal by samej to powtorzyc....plus niektorzy maja szczescie wtym....a ja w czyms innym....omijam tylko z daleka ludzi ktorzy maja wszystko naj-mieszkanie , prace, najmadrzejszeo psa itp bo takie cos mi po pol godzinie nosem wychodzi heheheh :-) :mrgreen: :mrgreen:

Ech Misia to paskudne....ale tacy juz sie ludzie zawsze znajda...tylko przykro tracic znajomych o ktorych tak dobrze sie kiedys myslalo....a co do spraw zawodowych...jezeli ten koles nie potrafi utrzymywac czysto formalnych stosunkow w pracy to faktycznie pogadaj z dyrektorem....
U mnie znajoma namawiala Miska by zaczal remonty z jej ojcem. Zaczeli wspolprace....tamten okazalo sie ze jest alkoholikiem...nie przychodzil do pracy az zleceniodawca zwolnil Miska i Partnera....a po kilku tygodniach okazalo sie ze ojciec kumpeli dalej pracuje u tego samego kolesia tylko juz na czarno i nie jako firma...a tamten go zatrudnil bo mniej placil.....
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 03 lip 2008, 22:37

ghostdog pisze: co do spraw zawodowych...jezeli ten koles nie potrafi utrzymywac czysto formalnych stosunkow w pracy to faktycznie pogadaj z dyrektorem....
wiesz co on mi ostatnio wypalil ze to ja nie umiem odroznic spraw zawodowych od prywatnych :shock: :-x
brak mi slow doslownie....
(angel

Awatar użytkownika
agus_dan
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agus_dan » 03 lip 2008, 22:38

Misialeczku widzisz nie ty pierwsza i nie ostatnia, takich "prawdziwych" przxyjaciol to chyba wszyscy spotykamy na swojej drodze
Mezczyzni czesto zmieniaja sie przez zawistne kobiety
Ja tez mam taki przypadek i to tez byl dobry znajomy mojego chopaka
My w Polsce nie mielismy nic oni dostali od rodzicow dom no i chwalili sie wszystkim, pewnego dnia nawet doszlo do tego ze chwalili sie swoim nowym okapem w kuchni a i ze farba jest pachnaca
teraz jeszcze moj chlopak dzwoni czasem do swoich kolegow ale od niego ostatnio uslyszal " i co w tej Irlandii to wcale nie jest tak rozowo nie?" no tak bo przeciez to oni musza miec najlepiej
Takze Misialeczku kazdy z nas ma to na koncie,
Niezle wam sie odplacili za pomoc, dobrze tylko ze wiecie z kim macie do czynienia lepsze to niz falszywa przyjazn
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać.

15/06/10 operacja noska -dr Łątkowski

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”