tak to jest Samanti ze w tym stanie sie czasami placze bez powodu..
ah te wahania nastrojow...
:mrgreen: ;-) hormony ;-)
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 429781.jpga to tak dla tych o przy winku doly zapijaja hihihi
Moderator: Zespół I

tak to jest Samanti ze w tym stanie sie czasami placze bez powodu..

a Ty kochana swoich problemow to nie masz...ja wiem po sobie ze pomagalam wielu ludziom..i wiesz co...zawsze sie to obracalo przeciwko mnie...wiec zyj Ty swoim zyciem i niech kazdy radzi sobie sam...to moja rada...bo po dupie dostaniesz od jeszcze nie jednej kolezanki i kolegi...np za to ze pochmurny dzien a ty mowilas ze czasem tam slonce swieci...shandapanda pisze:sprowadzilam sobie na glowe dwoch kolegow
powiem krtotko siadl na d... i mysli ze cie zdobyl i odkupil winy....cholera faceci!!!ghostdog pisze:po zdradzie jego jak wrocilismy do siebie to staral sie jak tylko mogl przez rok....ale w tym roku( a minelo juz 6 mcy) jest nijako i wieje w zwiazku chlodem i nie czuje by on sie staral i mnie uwielbial czy tez az tak strasznie kochal....
dlaczego???Samanthii pisze:...z kazdego pobytu w polsce - wracalam jak na szpilkach !
...poniewaz tesknilam za moim domem, za znajomymi ... :-PAnielicanrw pisze:Samanthii pisze:...z kazdego pobytu w polsce - wracalam jak na szpilkach !
dlaczego???