gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
janko2
- Uzytkownik zbanowany

DeliCat pisze:hmm... dopiero dzisiaj mnie jakis smutek napadl, ale niegrozny ;-) nie jakis taki, zeby wiercilo w brzuchu. tylko, ze "cholera, facet nie stara sie o mnie".
Brakuje Ci jeszcze czegos ,żeby dać sobie na luz...Człowiek zakochany tak się nie zachowuje.a zdaje się ,że tak go odbierałaś....Masz coraz więcej dowodów na to,że nie warto...A to,że czasami nachodzi Cię refleksja nad przeszłością i łapiesz dołka...
Odwyk nie jest łatwy,ale mozliwy.... ;-)
--------------nosek u dr.Bieleckiego
''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''
-
Anielicanrw
- Uzytkownik zbanowany

Ja bym goscia przetrzymala....a jak sie nei odezwie to pogonic go w cholere!!! Co ten dXXXk jest wart jesli ma kochana kobiete i tylko wymagane jest by byl partnerem,dbajacym o swoj zwiazek....juz zaczynam rozumiec dlaczego mu nie wyszlo w poprzednim zwiazku....ten czlowiek urodzil sie przegranym i jest mu dobrze na tej pozycji...ale mial szczescie i spotkal ciebie....ale niestety i Ciebie Kochanie ciagnie za soba....on nie umie zyc....on poprostu wegetuje....jak czytam o nim...juz mi ciezko....jakbym z nim byla...Boze zeslij na Ta dziewczyne objawienie,ze tego kwiatu jest pol swiatu!!!!!!!!
-
janko2
- Uzytkownik zbanowany

Anielicanrw pisze:Boze zeslij na Ta dziewczyne objawienie,ze tego kwiatu jest pol swiatu!!!!!!!!
Dołączam się do tych błagalnych westchnień.... ;-)
Jeśli tak zachowuje się teraz..pomyśl ,co byłoby kiedyś,kiedy pomysli,że juz jesteś jego...
Facet kamień...będziesz się potem tylko potykać....
--------------nosek u dr.Bieleckiego
''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''
-
patryca2112
- Aktywna Beauty

A ja popelnilam chyba najgorszy blad rozstalam sie z mezem bylo ciezko ale mialam prace i postanowilam dac mu szansze chociaz to on odszedl zgodzilam sie i wrocil i ja glupia zrezygnowalam z pracy i miesiac bylo dobrze i znow niestety jest zle a pracy juz nie mam ale chcialam dobrze szkoda gadac dzis jestem zalamana nawet pisac mi sie nie chce
Teraz czekam na efekt koncowy
-
DeliCat
- Bywalec Beauty

szkoda , ze zrezygnowalas z pracy ...
to dobrze jak jestesmy niezalezne. oni wtedy czuja sie mniej pewni siebie .. i bardziej sie staraja ..
nie wiem czy mozesz, ale fajnie by bylo, gdybys mogla znowu pracowac ...
trzymaj sie Patryca2112 .. !
buziaki dla ANIELICYNRW !!!!!!
-
Majusia
- Rozmowna Beauty

patryca2112, bardzo Ci współczuje, musisz sie teraz skupic na sobie i olac faceta. Poszukaj jakiejś dobrej pracy i zajmij się sobą, a wtedy wszystko zacznie układac się po Twojej myśli...
DeliCat, a jak tam u Ciebie?
Ja powoli wychodzę z mojego emocjonalnego dołka. Nie jest łatwo, ale zaczynam dostrzegać, że świat nie kończy się na tym jednym facecie,a ten którego sobie wybrałam nie był wart mojej miłości, bo nie potrafi kochać nikogo oprócz siebie. Dobrze, że są wakacje...
-
patryca2112
- Aktywna Beauty

Dzieki dziewczyny za wsparcie
Majusia rowniez sie trzymaj wiem ze to nie takie proste przestac kochac ale podobno czas leczy rany

Teraz czekam na efekt koncowy
-
Majusia
- Rozmowna Beauty

Ciężko jest kochac kogoś kto niezasługuje na naszą miłość, ale chyba jeszcze ciężej jest przestać kochac taka osobe i nie znienawidzić jej, tylko dlaczego???
-
Londyjka
- Specjalista Beauty

Podziwiam was,ze przerwalyscie te toksyczne zwiazki!
Teraz czas na zajecie sie soba i jak najmniej myslec o chwilach z nim!
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho
-
Anielicanrw
- Uzytkownik zbanowany

DeliCat pisze:buziaki dla ANIELICYNRW !!!!!!
dziekuje Ci za wsparcie!!!!!