pola i vodia wkleiłyście sliczną sukienkę
niestety nie dla mnie

to suknia dla bardzo zgrabnych, szczupłych dziewczyn ... już nie te lata i nie te nogi hehe
ciekawe jak w niej się tańczy, przecież ten ogon musi zawadzać... chyba, ze da się go odpiąć...
michitka ja myślę, ze dużo osób decyduje się na ślub cywilny odkładając kościelny na później, dlatego, ze chca mieszkac razem jako rodzina, mieć dzieci a niestety ze ślubem kościelnym (i weselem - tradycyjnie) wiąże się dużo wydatków...
z drugiej strony jesli ktos nie wierzy w Boga to po co mu kościelny... takich par też jest sporo...
kościelny to raczej w rodzinach z tradycjami... ja sobie nie wyobrazam sytuacji kiedy przychodze do rodzicow i mowie "bierzemy slub ale tylko cywilny" mama to by mi na zawał zeszła :D
zresztą dla mnie ważną sprawą jest przysięga przed Bogiem dlatego też na taki ślub się decyduję, mężczyzna powiedział, ze bierze ze mna ślub koscielny bo wie, ze to dla mnie ważne... on wierzy w Boga ale po swojemu
trudno okreslic jak wiele par bierze koscielny a ile cywilny slub...
mysle ze jednych i drugich jest wiele, tak samo jak tych par, ktore na zaden slub nie chca sie zdecydowac

24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!