chorobliwa zazdrosc

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Majusia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Majusia » 13 maja 2008, 18:09

fondle i renusia to opiszcie swoje historie o męskiej zazdrości...

Awatar użytkownika
Majusia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Majusia » 27 maja 2008, 14:55

Ja kiedyś byłam zazdrosna o jego eks, ale widzę, że jej niecierpi więc mi raczej przeszło :lol:

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 27 maja 2008, 16:54

ja kiedys bylam strasznie zazdrosna no ale teraz po 6 latach...nieee...wisi mi to:P
zreszta jesli ktos czytal moj osobny watek to wie o co kaman:P

niebieski
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: niebieski » 27 maja 2008, 19:19

Nie należę do zazdrosnych kobiet, jednak jak tylko pojawia sie na moim horyzoncie zagrożenia wyostrzam zmysły i popadam w niewinną zazdrość.....ale to przecież bardzo ludzkie.

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 28 maja 2008, 21:01

zazdrosna o byle :shock: nigdy bo tez niby o co...skoro jest ze mna to znaczy cze chyba ja jestem lepsza... ;-) a na serio nie naleze do zazdrosnych osob,choc zdarzy mi sie czasem...
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 28 maja 2008, 22:33

och ja na początku bylam strasznie zazdrosna o byłą (a potem ją zobaczyłam i mi przeszło :P) i o taką w której był zakochany po uszy a ona go nie chciała a potem mnie zwyzywała (nie w twarz tylko do mojego mężczyzny) i przestali się przyjaźnić... bo mu powiedziałam, że nie chcę, żeby się z nią zadawał...
no a podobno była ode mnie ładniejsza (nie powiedział mi tego ale jak zadałam pytanie to milczał... o ja głupia, po co pytałam)... zobaczyłam jej zdjęcia na naszej klasie i się zaczełam zastanawiac gdzie ten mój chłop ma oczy :D
a obecna byłego jest o mnie zazdrosna i usunąl mnie ze swoich znajomych na naszej klasie, mimo, że nic złego nie zrobiłam :D

nie jestem zazdrosna... nie trzymam go na siłę
jesteśmy razem, jesteśmy szczęśliwi
przy każdym "drażliwym" temacie mówię, że jak coś się nie podoba to wie gdzie są drzwi... i tak sobie radośnie żyjemy :D
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 29 maja 2008, 02:23

I mi zazdrosc minela. Jak ostatnio pisalam tu komentarz to dopiero mialam zamieszkac z moim sloncem a teraz juz jestesmy rok po slubie ;). od tego czasu wiele sie tez wydazylo ale jak ktos czyta na bierzaco to wie :) w kazdym badz razie moja zazdros przeszla mi zupelnie, nawet temat bylej mnie juz nie rusza. Wychodze z zalozenia ze jak jest ze mna to chyba jest mu dobrze a jak pojdzie w bok to straci to co ma, a umrzec nie umre. I z takim podejsciem zyje mi sie lzej ;) hehhe

caradurka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: caradurka » 22 cze 2008, 20:19

ja nie byłam zazdrosna, dopóki byłej nie zobaczyłam
szczęka mi opadła .. i trochę mi się w głowie poprzestawiało
ale już powoli wychodzę z dołka

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 22 cze 2008, 20:26

ja tez bylam chyba zazdrosna...ale jak ja zobaczylam i rozmawialysmy....to zadalam mu tylko pytanie co w niej widzial...i juz nie mowiac o wygladzie,bo samym widokiem sie dowatosciowala moja prozna strona kobieca,ale trzeba czasem milo porozmawiac...o czym kolwiek... Dla mnie to byla terapia na moj wielgasny Plus!!!

Awatar użytkownika
Poli
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Poli » 23 cze 2008, 14:53

Ja wogole nie jestem zazdrosna o zadne inne kobiety , w tym byle.

Wychodze z zalozenia, ze jesli jest ze mna to jednak jestem lepsza :mrgreen: , a po drugie zazdrosc nie pomoze mi w utrzymaniu faceta przy sobie , a moze tylko zaszkodzic :idea:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”