Sex przed slubem i ten po,niekoniecznie z jednym partnerem -

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 21 cze 2008, 21:49

tyle co w liczniku jak widac;)

tego tez sie czesto obawiam ze jak zdradze to stane sie celem;) a wtedy bedzie im chodzic tylko o sex i pewnie rozdziewiczenie a nie o mnie ...

wiec ani tak dobrze ani tak :roll:

Awatar użytkownika
dziewczynka1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: dziewczynka1 » 21 cze 2008, 22:05

jaaa ale nie musisz od razu zawiadamiac ze jestes dziewica. po prostu jak juz sie zdecydujecie i "przyjdzie co do czego" to wtedy chyba bedzie najlepszy moment na powiedzenie.
juz ponad roczek od obciecia nochala :D super happy (dr Broma)

Awatar użytkownika
clarisss
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: clarisss » 21 cze 2008, 22:49

jaaa,
powiem ci szczerze, ze faceci ktorzy maja luzne podejscie do sexu wcale nie maja "ochoty" na dziewice. dla nich liczy sie dobry sex a zasada niestety jest taka ze dziewice i prawiczki mistrzami w tej dziedzinie nie sa (pisze to bez zlosliwosci wobec kogokolwiek). takze celem dla gnojkow sie nie staniesz, badz spokojna :)
280cc eurosilicon low profile
13.08.2008

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 21 cze 2008, 23:03

clarisss pisze:jaaa,
powiem ci szczerze, ze faceci ktorzy maja luzne podejscie do sexu wcale nie maja "ochoty" na dziewice. dla nich liczy sie dobry sex a zasada niestety jest taka ze dziewice i prawiczki mistrzami w tej dziedzinie nie sa (pisze to bez zlosliwosci wobec kogokolwiek). takze celem dla gnojkow sie nie staniesz, badz spokojna :)
zdarzylam sie juz o to przekonac pisalam o tym wczesniej facet przez moja super zabawe z nim na imprezie wzial mnie za taka z ktora da sie napewno pobawic ,zaczal sie umawiac...

zdziwil sie po ponad miesiacu( dziwie sie ze wogole tyle czasu mial nadzieje na to ze wkoncu sie rozkrece) i na koncu dostalo mi sie slownie ze na drugi raz bym lepiej prezyzowala moje zamierzenia;) czyli moja wina byla ze chcialam z nim pobawic sie bez lozka( mialam 1% nadzieje ze cos ze tego uczuciowo wyniknie ) ...

teraz to chyba musze liczyc na cud ze trafie na jakiegos normlanego fajnego faceta :/ mam nadzieje ze nie bede jeszcze musiala dlugo czekac:/ a moze to ja wkoncu musze zmienic nastawienie bo inaczej nie odnajde sie w dzisiejszych czasach gdzie juz 14 latki ida do łozka :roll:

Awatar użytkownika
clarisss
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: clarisss » 21 cze 2008, 23:14

w dzisiejszych czasach w miejsce "normalny" musimy wrzucic "nie podazajacy za trendem". teraz niestety wlasnie takowy trend panuje. seks, przygoda ale nie zwiazek. i to zakladajac tak od samego poczatku. bo co innego jesli zwiazek nie wyjdzie a co innego jesli od razu sie zaklada ze go nie bedzie. a teraz bardzo popularny wsrod facetow jest taki wlasnie sposob myslenia.

ja tez lubie sie bawic ale juz nie mam ochoty na znajomosci od startu bez perspektyw. to akurat juz mnie nie bawi. chyba po prostu mam pecha albo podswiadomie takich wlasnie facetow sobie znajduje. tyle ze teraz juz teraz odrzucam ich na starcie, bo szczescie w nieszczesciu wiekszosc sie ze swoimi pogladami nie chowa.
13.08.2008

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 22 cze 2008, 00:01

jaaa pisze:teraz to chyba musze liczyc na cud ze trafie na jakiegos normlanego fajnego faceta :/ mam nadzieje ze nie bede jeszcze musiala dlugo czekac:/ a moze to ja wkoncu musze zmienic nastawienie bo inaczej nie odnajde sie w dzisiejszych czasach gdzie juz 14 latki ida do łozka

Jaa skarbie, a ja Ci szczerze i z calego serducha gratuluje. i nie ma sie tu co dolowac, przyjdzie dzien i pojawi sie ten jedyny, cudowny i wytrwaly w oczekiwaniu na Ciebie, myslé, ze nastolatká przychodzi to duzo latwiej, ale dojrzala kobietka posiadajaca taki skarb jest wyjatkowa, pamietaj o tym i nie daj sie omotac glupim mysla. Zycze powodzenia i zawsze usmiechnietej buzki...
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

Awatar użytkownika
clarisss
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: clarisss » 23 cze 2008, 16:51

shandapanda, nareszcie znalazl sie ktos kto mnie zrozumial.
juz sie nastawilam ze tu na dziwadlo wychodze hehe
13.08.2008

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 23 cze 2008, 18:07

clarisss najbardziej zgadzam sie z Toba,kiedy wypowiedzialas sie na temat 'seks dopiero po slubie' tj uwazam,ze jest to totalna bzdura,gdyz tak jak napisalas pozniej partnerzy okazuja sie zle 'dobrani' pod wzgledem seksualnym i zaczynaja sie skoki w bok...

Jakby nie bylo seks jest nieodlaczno czescia naszego zycia,co z tego,ze kogos kochamy jesli w lozku jest nuda i beznadzieja?Nie jest to oczywiscie fundamentem zwiazku,jednakze odgrywa duza role..
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 25 cze 2008, 11:42

shandapanda pisze:najbardziej zgadzam sie z Toba,kiedy wypowiedzialas sie na temat 'seks dopiero po slubie' tj uwazam,ze jest to totalna bzdura,gdyz tak jak napisalas pozniej partnerzy okazuja sie zle 'dobrani' pod wzgledem seksualnym i zaczynaja sie skoki w bok...
Totalna bzdurą może byc oczekiwanie,ze że zgranie się pod względem sexualnym uchroni kogos przed zdradą...To nie tak...Mimo tego zgrania... facet chce zawsze sprawdzić,czy jest atrakcyjny także dla innych kobiet...Często kobiety same prowokuja z tego samego powodu zresztą... ;-) ..Jeżeli ktoś chce to zrobić nic mu nie przeszkodzi...A wracając do wieku inicjacji sexualnej...Same widzicie,że rodzice was nie upilnowali bo nie da się...I z tego powodu,pewnie nie raz zostali przez was oszukani..Jak ktoś chce..nic go nie powstrzyma...
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

Awatar użytkownika
clarisss
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: clarisss » 25 cze 2008, 12:26

kurcze janko,
ktos tu niedokladnie moje wypowiedzi czyta. nie chodzi o to ze dogranie sie w lozku zapobiegnie zdradom. byloby to za latwe. ale na pewno zapobiegnie tym zdradom ktore spowodowane bylyby brakiem spełnienia seksualnego. a to juz sporo. to jak eliminacja czynnikow ryzyka hehe.

a co do rodzicow i upilnowania to chcialam tylko powiedziec ze moja mama byla pierwsza osoba ktora dowiedziala sie o tym ze stracilam dziewictwo. powiedziala "za wczesnie slonce, za wczesnie". nie zostalo jej jednak nic innego jak to zaakceptowac i przejsc do porzadku dziennego z tym faktem. bo co innego? szlaban? ;)
13.08.2008

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”