Sex przed slubem i ten po,niekoniecznie z jednym partnerem -

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
clarisss
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: clarisss » 29 maja 2008, 21:08

i dobrze, takich to z kwitkiem odprawiac. nawet jesli facet tylko do seksu to tez wypadaloby zeby lubil i szanowal nie? a jak spieprzyl po "nie" to znaczy ze nic nie byl wart.
mam nadzieje Jaaa ze dasz rade lepiej niz moja kumpela. i chodzi mi o psychike oczywiscie, bynajmniej nie o termin "stracenia wianka" ;)
280cc eurosilicon low profile
13.08.2008

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 29 maja 2008, 21:39

no ja tez mam taka nadzieje- bo niestety ale presja jest duza ;)moge jedynie miec nadzieje ze szybko trafi sie ksiaze hehe;)

Awatar użytkownika
clarisss
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: clarisss » 30 maja 2008, 12:53

z tym ksieciem kiepska sprawa zawsze. a najgorsze jest to, ze nie ma dobrej rady co w takiej sytuacji zrobic. czekac, nie czekac, przelamac sie i sprobowac z jakims dobrym kolega (bo w sumie miec tylko 1 faceta to tez niedobrze, bo niedosyt pozniej najczesciej)... wszystko kwestia indywidualna. zwierzyc sie tez srednio komu mozna bo patrza krzywo. przyznaje sie bez bicia ze tego nie rozumiem ale mam pod bokiem Asie i jeszcze innego kolege, ktorzy mi jakos temat przyblizaja. oni chyba tez tego wszystkiego nie rozumieja tak na dobra sprawe. na pytanie "dlaczego" odpowiadaja ze po prostu "tak wyszlo"
280cc eurosilicon low profile
13.08.2008

Panna Migotka
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Panna Migotka » 20 cze 2008, 00:57

janko2 pisze:
clarisss pisze:wiem wiem, kazdy robi to co lubi. ale chodzilo mi o to, ze masz janko dosc extremalne poglady (zostanie prawiczkiem do slubu robi z ciebie w moich oczach sympatycznego kosmite :)
.

.Może moje poglądy są extremalne,ale nie do końca mnie znasz...To co ja mysle na niektóre sprawy,to jest rzeczywiście mój pogląd ,ale wbrew pozorom jestem bardzo tolerancyjny i daje innym swobodny wybór swojej drogi przez zycie...Poglądy to jedno,a tolerancja to drugie...Nie narzucam innym swego sposobu pojmowania swiata i nie zamierzałem nigdy nikogo nawracać...Sam zreszta też mam kilka grzeszków na sumieniu więc może łatwiej mi zrozumiec zbłąkane owieczki.... :-D ..Każdy robi to co uważa za słuszne..A ocenę wystawi nam życie....
Podziwiam Cię za to że nie jesteś taki jak większość,za ten jak ktos to nazwał "staroświecki pogląd".Wcale tak nie uważam bo do sprawy mam podobne podejście i nie traktuję takich jak Ty jak kosmitów.W ogóle to współczuję ludziom,dla których człowiek nie idący migiem do łóżka,o zgrozo w wieku 15 lat(!!!!!)jest dziwakiem.Świat schodzi na psy,ale dobrze że istnieją jeszcze porządni ludzie.

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 20 cze 2008, 13:55

clarisss pisze:zeby nie bylo juz watpliwosci - ja nie potepiam janko, tak wybral - jego sprawa. nie zrozumiem tego jednak
Wcale tego tak nie odebrałem ,a określenie mnie jako sympatycznego kosmitę ..Oryginalne... ;-)
Staram się akceptować wszystko i wszystkich ,chociaż ich poglądy nie muszą być moimi....To jest chyba tolerancja..Byle bez szkody dla innych..Inna sprawa,że nie chciałbym aby moja partnerka była wcześniej kilkakrotnie ..próbowana.... :-D ...przez innych oczywiście...Tak wlaśnie maja kosmici... :-D
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 20 cze 2008, 14:31

janko2 pisze:Inna sprawa,że nie chciałbym aby moja partnerka była wcześniej kilkakrotnie ..próbowana.... ...przez innych oczywiście...Tak wlaśnie maja kosmici...
ja tez bym chciala, zeby moj partner nie byl wczesniej kilkakrotnie probowany....przez inne oczywiscie :mrgreen:
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 20 cze 2008, 14:36

natalya pisze:ja tez bym chciala, zeby moj partner nie byl wczesniej kilkakrotnie probowany....przez inne oczywiscie :mrgreen:
Po prostu lubimy...,, Towar"..z najwyższej półki... :-D ..taki na dotarcie... ;-)

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 20 cze 2008, 14:40

janko2 pisze:Po prostu lubimy...,, Towar"..z najwyższej półki... ..taki na dotarcie...
:-)

janko2, jakos nie wierze w istnienie takich facetow calkiem "nieprobowanych" ;-) zreszta az takich wymagan to nie mam ;-)

chcialabym tylko, zeby moj facet nie byl takim, co kazda go miala albo kazda moze go miec :mrgreen: ;-)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
Lunka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Lunka » 20 cze 2008, 15:07

zyjemy w takich czasach gdzie sex jest bardzo rozpowszechniony niestety i robia to juz malolaty bo to jest modne
my myslimy innymi kategoriami i sex dla nas jest czyms wiecej, wiaze sie z milosia przywiazaniem oddaniem....
ja latka swoje juz mam i moge powiedziec ze inaczej bylo jak ja mialam te nasie lat, nie bylo takiej rozwiazlosci, nie sypialo sie z kazdym... choc i wtedy wyjatki byly...
ale mozliwe ze nie tyczy sie to czasow w jakich zyjemy a tego "czym skorupka nasiakla za mlodu"..... wazne jakie wartosci wyniesiemy z domu, bo jak widac dla jednych szybkie rozpoczecie wspolzycia to rzecz normalna a dla innych nie.. :-|
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png
28.11.2006r.Skupin 350HP,moje nowe oblicze
------30.03 ---- subcision --------------

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 20 cze 2008, 16:10

natalya pisze:janko2, jakos nie wierze w istnienie takich facetow calkiem "nieprobowanych" ;-)
Naiwna przecież nie jesteś.... ;-) Ale wymagania trzeba mieć...koniecznie....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”